Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adayları tartıya koyunca elmas ve öztürk dışındakilerin aday olması bile saçma. ne bir proje ne bir plan ve yol haritası var. ahanda al anahtarı başkan sensin desen şardan ve hamamcıoğluna olayın farkına varmaları en az 3 ay sürer. planlama olmadan doğaçlama kulüp mü yönetilir.

Para konusubda en rahat ekip metin baskan

Ya adamin ismi oncelikle metin <3
gsyiad başkanıyken para konusunda parayı geçtim sponsorluk konusunda nasıl bir katkı sağlamış para konusunda en rahat ekip olsun.

Senelik 14 milyon lira vergi ödüyorum diyor bir öküze girer gibi ortaklaşa ikinci el minibüs alabiliyorlar anca. Vergisinin zekatını verse tek başına sıfır minibüs alırken ikinci eli teslim ederken sırıtması da muhteşem.

Burak Elmas adaylar arasında şuan en sağlam üsluba sahip ve doğru konulara temas ediyor.. umarım vaadler yerine gelir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

gsyiad başkanıyken para konusunda parayı geçtim sponsorluk konusunda nasıl bir katkı sağlamış para konusunda en rahat ekip olsun.

Senelik 14 milyon lira vergi ödüyorum diyor bir öküze girer gibi ortaklaşa ikinci el minibüs alabiliyorlar anca. Vergisinin zekatını verse tek başına sıfır minibüs alırken ikinci eli teslim ederken sırıtması da muhteşem.

100 euro karsiliginda mesaj yaziyorum renkdash parayi veren dudugu calar

Metin Öztürk ve Burak Elmas göz boyamak için söylemlerde bulunmuyor seçildikten sonra yan çizmezlerse en azından bu iş için mesai harcamış, emek vermiş diyor insan diğerleri bir gelelim de bakarız duruma modunda ...

Burak Elmas: "Uzun dönemden beri Galatasaray'ın eksikliklerini tespit ederek harcama limitine göre görüşme yaptık. Önümüzdeki futbol sezonunda %20 bütçe düşürme taahhüdü verildi, sonraki sezonda %50 verildi."

Burak Elmas: "Uzun dönemden beri Galatasaray'ın eksikliklerini tespit ederek harcama limitine göre görüşme yaptık. Önümüzdeki futbol sezonunda %20 bütçe düşürme taahhüdü verildi, sonraki sezonda %50 verildi."
Bu sene Bankalar Birliğinden dolayı %20 küçülmek zorundayız diye Ahmet Nur Çebi'de demişti. Olması gereken zaten ama önümüzde ki sezonu %50'yi nasıl yapacağız, o sıkıntı.

IMG_3994.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt