- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
bu herif çekilse iyi olurdu ya, öyle görünüyor ki çok az farklar sonucu belirleyecek. buna gidecek 1 oya bile iht. olabilir
bişey mi dedin canım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu herif çekilse iyi olurdu ya, öyle görünüyor ki çok az farklar sonucu belirleyecek. buna gidecek 1 oya bile iht. olabilir
Oyyy biddikko
Senin düşüncende yanlış değil ama brn öteki pencereden bakıyorumDoğru falan değil. Cengiz kendisi kulüp briç hesabını alırken parasını bağış yapmış mı? Ya da seçim zamanında kendisi bu bağışı yapmış mı? Başkalığa aday olmada aday olurken 3-5 milyon Tl bağış yapılma şartı olması mantıklı böylelikle en azından reklam için olanlardan reklma ücretini alırsın ama Gs Tv'ye para ile çıkarmak bence yanlış.
Oha bunu demis mi gercektenDinozor Eşref : Şimdi ben buraya niye çıktım? Niçin Çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz yürüdüm çıktım. Çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.Buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? Sahi ya ben buraya neden çıktım. Kim çıkardı beni buraya
58 yasina göre baya karizma ha, tam bir milf hunter

Heybetli bir herif58 yasina göre baya karizma ha, tam bir milf hunter![]()
En az 20 yaw herifin durusundan belli
.En az 20 yaw herifin durusundan belli