Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herif çekilse iyi olurdu ya, öyle görünüyor ki çok az farklar sonucu belirleyecek. buna gidecek 1 oya bile iht. olabilir

1623241397154.webp

bişey mi dedin canım?

Doğru falan değil. Cengiz kendisi kulüp briç hesabını alırken parasını bağış yapmış mı? Ya da seçim zamanında kendisi bu bağışı yapmış mı? Başkalığa aday olmada aday olurken 3-5 milyon Tl bağış yapılma şartı olması mantıklı böylelikle en azından reklam için olanlardan reklma ücretini alırsın ama Gs Tv'ye para ile çıkarmak bence yanlış.
Senin düşüncende yanlış değil ama brn öteki pencereden bakıyorum

Fikren yanlış ama bardağın dolu tarafıda var

Mc gidecek bi yönetim zaten,atıp tutan adaylarda versinler parayı toplu yayın gstvde olsun,ama eminimki bi öztürk belki verir diğerleri vermez o parayı veremez,burak 50-100 bine ceoluk kovalıyodu şardan 140bin için kulübü icraya vermiş eşref zaten ölücü ibo 500bini drğil tlyi bile veremez ama sallamaya gelince mangalda kül bırakmıyolar

Mesela şardan aday olunca şardana kayan bi kitle vardı ama konuşunca herkes üstünü çizdi bu bi vesile oldu şimdi bu 500bin işide para için atıp tutanları idrak etmemiz için etik olmasada bir fırsat

Bilmem anlatabildimmi

Dinozor Eşref : Şimdi ben buraya niye çıktım? Niçin Çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz yürüdüm çıktım. Çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.Buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? Sahi ya ben buraya neden çıktım. Kim çıkardı beni buraya

Adayların çoğu survivor panaroma hariç heryere konuk oldu

Sorular,cevaplar üç aşağı beş yukarı aynı

Keşke burda konuk edebilseydik adaylarıda bizde soru sorabilseydik

@Keramettin TANRIVERDİ bu konudaki düşünceni biliyorum hak da veriyorum ama ne bilim özgür youtube a konuk alamazmıydı forum adına burağı

Yapabilirdik sanki

Yuh M.C
Yuh artık
Daha söylenecek söz kalmadı

Dinozor Eşref : Şimdi ben buraya niye çıktım? Niçin Çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz yürüdüm çıktım. Çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.Buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? Sahi ya ben buraya neden çıktım. Kim çıkardı beni buraya
Oha bunu demis mi gercekten

Açık oturum ile adaylar birbirleriyle fikir alışverişinde bulunacak ve kendi vaatlerinin daha akla yatkın olduğunu taraftara ve camiaya aktarmaya ve ikna etmeye çalışacaktır
M.C bunu adayların kendi reklamı gibi görüyor zira kişi kendinden bilirmiş işi. Her platformda boy boy fotoları, videoları olan kendileriydi
Ne hikmetse maglubiyetlerde hiçbir yerde gözükmemişler ve çıktıkları ilk programda tff'yi eleştireceğiz deyip hoca ve teknik ekibi gömmüşlerdi.

Demokrasinin ve taraftarın adayları tanıma hakkının karşısında duran sizlerin sonu geldi artık
Ülkede demokrasinin karşısında kim varsa sonu gelir bir gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt