- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Galatasaray Başkan adayları, 500 bin TL bağışta bulunmaları karşılığında Galatasaray Televizyonu’nda ve YouTube üzerinden adaylıklarıyla ilgili program yapabilecekler.
Ignelere bak
Ignelere bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Başkan adayları, 500 bin TL bağışta bulunmaları karşılığında Galatasaray Televizyonu’nda ve YouTube üzerinden adaylıklarıyla ilgili program yapabilecekler.
Ignelere bak
P*clik
zaten takimin yarisi ayrilmiyor mu ? feg filanda gidiyormuş, bir falcao var cok kazanan onuda dehlerse yönetim, 20%+ düsmüs olurEldeki sözleşmeleri feshedemezsin kafana göre. Olamaz yani o iş.
Mantıklı bir istek değil zira Fenere sene başında 18 verdiler bütçeyi, adamlar 56 harcadı.
zaten takimin yarisi ayrilmiyor mu ? feg filanda gidiyormuş, bir falcao var cok kazanan onuda dehlerse yönetim, 20%+ düsmüs olur
Güzel açıklama. Diğer adaylardan da özellikle sayın Fatinoğlu'nu bu kampanyaya desteğe çağırıyorum.
Doğru falan değil. Cengiz kendisi kulüp briç hesabını alırken parasını bağış yapmış mı? Ya da seçim zamanında kendisi bu bağışı yapmış mı? Başkalığa aday olmada aday olurken 3-5 milyon Tl bağış yapılma şartı olması mantıklı böylelikle en azından reklam için olanlardan reklma ücretini alırsın ama Gs Tv'ye para ile çıkarmak bence yanlış.Gstv işinde yanlışlıkla doğru yapmışlar
300-500 m tlyi ağzından düşürmeyip onu alırım bunu alırım diyenler versinler 500binide görelim
Hatta toplu yayın var zaten,hepsi 500ü versin yayın gstvde yapılsın
Dedem 67 takipçi sayısına ulaşmış.
Bu baskan adaylara kesilmis bi racondurGalatasaray Başkan adayları, 500 bin TL bağışta bulunmaları karşılığında Galatasaray Televizyonu’nda ve YouTube üzerinden adaylıklarıyla ilgili program yapabilecekler.
Ignelere bak