Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şardan neysede eşref net olarak yiyici hasbel kader gelirse dursun dönemınden daha büyük kaos yaşarız bu herifin derdi liseli fosillere yandaşlık yapmak

taraftarın benimsemedigi ve kabul etmediği yönetimler bizde kalıcı olamaz imkanı yok biz febeşlere benzemeyiz yani eşref özellikle taraftarı kaale almıyor ama 50bin kişi tribünde bagırınca görürüm ben onun anasondan kızaran yüzünü

bizde ilk sandık genelde fosiller şayet katılım çok olursa genç üyeler artıyor gençlerin çoguda bizzat tribüncü

Herhalde Fatih Hoca, Necati’nin falan oy kullanmalarına izin verilmiyormuş yönetim tarafından. Daha ne kadar çirkefleşecekler merak ediyorum.

Metin: Dursun'u övüyor
Şırdan: Listesinde Apo olması seçilmemesi için yeterli bir kriter
Burak Elmas: Listesi iyi gibi ama ağır Terimci.
Hamamson: Statükocu, bazı tespitleri çok iyi ama Muslera'nın yedeği Uğurcan olmalı filan demesi düşündürücü

Şahsen hiçbir aday için gönül rahatlığıyla ahanda bu olsun diyemiyorum yani. Ama kim olmasın derseniz, yağlı suratı öven ve listesinde Apo olan şahıslar kazanmasın.

Hamacıoğlu Cenk Ergün'ü getirecekmiş bir de. Padişah hazretleri Cenk Ergün ile çalışmaz diyen var. FT'den kurtulma ihtimalimiz olduğundan Hamamson'u tercih ederim.

Bir de Hamamson'dan edindiğim izlenim, FT'ye aslında sıcak bakmıyor ama bir şey de diyemiyor şu an.

Kimse kusura bakmasın, geçen sezonki rezaletin sorumluları artık bir zahmet bu kulübün yakasından düşsün.

lisenin girişine sicil no ve isimleri yazıp bunlar giremez mi diyecekler
Tuhaf olur

FT’nin oy kullanmasını nasıl engelleyeceklermiş? Böyle bir şey mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt