Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
7019 den şaşmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüzük'de yaziyor neyin tantanası
onu aysala, polata, yarsuvata sorsaydi sayin avukat, camianın kültürü izin vermiyor, simdi degistirme gitse evet elmas oy kazanacak, tersi olsa susmayi tercih eder sayin avukat, iki yüzlülük diz boyuHukukcu adama , hukuku ilgilendirebilen bir konuda bile sallayabildin Mikail
Benim bildiğim sözleşmeli çalışan kullanamaz diye bir durum var.
Terim'in sözleşmesi bittiğine göre oy kullanmasında engel yoktur heralde.
Tam ne yazıyor ?
Bu vicdani bir sorun bahsettiğin , orası ayrı mevzu.onu aysala, polata, yarsuvata sorsaydi sayin avukat, camianın kültürü izin vermiyor, simdi degistirme gitse evet elmas oy kazanacak, tersi olsa susmayi tercih eder sayin avukat, iki yüzlülük diz boyu
ben mi yanlis anliyorum, terim filan divan üyesi kral gibi oyunu atabilir, kulübe emekci olarak girenlere'de üyelik acilsin diyor avukat, o zaten secim'den sonra tartisma konusu olacak, simdi bunu istemek garip geldi bana. Suan teknik ekibde olanlar atamaz diye bir sey okudum ben yoksa necati'de atacak oyunu (yeni üye mevzusu var ondan dolayi belki atamaz o ayri)Bu vicdani bir sorun bahsettiğin , orası ayrı mevzu.
Ama ortada bir hak varsa ve bu engelleniyorsa , bu yanlıştır.
Kulüpte çalışıp , hali hazırda üyelikleri bulunan , sözleşmesi sona erenlerden bahsediyor.ben mi yanlis anliyorum, terim filan divan üyesi kral gibi oyunu atabilir, kulübe emekci olarak girenlere'de üyelik acilsin diyor avukat, o zaten secim'den sonra tartisma konusu olacak, simdi bunu istemek garip geldi bana. Suan teknik ekibde olanlar atamaz diye bir sey okudum ben yoksa necati'de atacak oyunu (yeni üye mevzusu var ondan dolayi belki atamaz o ayri)
"üyeliklerinin açılması ve Galatasaray tarihinin en önemli ve kritik seçimi olan bu seçimlerde oy kullanmak için"Kulüpte çalışıp , hali hazırda üyelikleri bulunan , sözleşmesi sona erenlerden bahsediyor.
Yeni üyelik değil yani mevzu.
Öyle birşey olamaz ki zaten.
Galatasaray Spor Kulübü’nde veya iştirak şirketlerinde çalışıp da, sözleşmesi sona eren kıymetli üyelerimiz"üyeliklerinin açılması ve Galatasaray tarihinin en önemli ve kritik seçimi olan bu seçimlerde oy kullanmak için"
üyelikleri yok demiyor mu burada
Galatasaray başkan adayı İbrahim Özdemir: "Seçilirsek 27 yaşından büyük oyuncu almayacağız."

Niye yav , bir de kadın eli değsin.düşman başına
sil kardeşim şunu
şopta çığır açmışlat