- 5 Eylül 2014
- 85.487
- 71.536
- 4.513
Hamlelerimize dikkat edelim
Hadi küns
Eşrefçilerle muhabbeti kestim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamlelerimize dikkat edelim
Hay senin vizyonuna tüküreyimBurak Elmas: Biz yeni bir takım kuracağız. Burada Arda Turan'da kritik öneme sahip. Ben en az 1 yıl daha devam etmesinden yanayım. Kendisinin takım kimyasına inanılmaz katkısı olduğunu geçen sene gördük. Bizim kuracağımız yeni takıma da Galatasaraylılığı Arda Turan öğretecektir.
Burak Elmas: Biz yeni bir takım kuracağız. Burada Arda Turan'da kritik öneme sahip. Ben en az 1 yıl daha devam etmesinden yanayım. Kendisinin takım kimyasına inanılmaz katkısı olduğunu geçen sene gördük. Bizim kuracağımız yeni takıma da Galatasaraylılığı Arda Turan öğretecektir.
Yok artık deve
Yok artık deve
Yok artık deve
Galatasaray'liligi Arda'yla ogretecegini iddia eden adamin Galatasaray'liligin ne demek oldugunu bilmedigi aciktir.Burak Elmas: Biz yeni bir takım kuracağız. Burada Arda Turan'da kritik öneme sahip. Ben en az 1 yıl daha devam etmesinden yanayım. Kendisinin takım kimyasına inanılmaz katkısı olduğunu geçen sene gördük. Bizim kuracağımız yeni takıma da Galatasaraylılığı Arda Turan öğretecektir.
Şarbon Ibo'yu bile gecemeyecek bu gidisle
Yok artık deve
Kadere bak, FT’yi bodruma postalıyacak bu gidişleYiğit Şardan: "Şirketleri kardeşime bırakıp Bodrum'da tatil yapacaktım fakat yine içimdeki bastırılamamış Galatasaray sevgisine yenik düştüm."

Yiğit Şardan: "Şirketleri kardeşime bırakıp Bodrum'da tatil yapacaktım fakat yine içimdeki bastırılamamış Galatasaray sevgisine yenik düştüm."