Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas: Biz yeni bir takım kuracağız. Burada Arda Turan'da kritik öneme sahip. Ben en az 1 yıl daha devam etmesinden yanayım. Kendisinin takım kimyasına inanılmaz katkısı olduğunu geçen sene gördük. Bizim kuracağımız yeni takıma da Galatasaraylılığı Arda Turan öğretecektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas: Biz yeni bir takım kuracağız. Burada Arda Turan'da kritik öneme sahip. Ben en az 1 yıl daha devam etmesinden yanayım. Kendisinin takım kimyasına inanılmaz katkısı olduğunu geçen sene gördük. Bizim kuracağımız yeni takıma da Galatasaraylılığı Arda Turan öğretecektir.

Hay senin vizyonuna tüküreyim

Fatih Terim istiyor diye birakiyorum demiyorda.

Rodop ve Çetinçalı biz Şardancı felan değiliz deyip Şardancı olanlardan

Galatasaray'liligi Arda'yla ogretecegini iddia eden adamin Galatasaray'liligin ne demek oldugunu bilmedigi aciktir.

4 adayın da katıldığı, üstelik davet edildiği bir oturuma katılma ciddiyetinde bile bulunmayan bir adama oy verecek genel kurul üyelerine de helal olsun ne diyeyim

Şarbon Ibo'yu bile gecemeyecek bu gidisle

Yiğit Şardan ile Abdurrahim'in yönetmesi = Kayyumun yönetmesi .. Aralarında bir fark görmüyorum . Diğer başkan adaylarının bu durumla ilgili açıklama yapması gerekiyor. Abdurrahim iyice zıvanadan çıktı. Şu adamın ihraç edilmesi gerekiyor. Çok büyük zarar verecek yoksa.

Yiğit Şardan: "Şirketleri kardeşime bırakıp Bodrum'da tatil yapacaktım fakat yine içimdeki bastırılamamış Galatasaray sevgisine yenik düştüm."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt