- 18 Temmuz 2009
- 82.015
- 239.568
- 5.263
Her gün de bir yere konuşulmaz yav
Çıkmadıkları yer kalmadı heriflerin.
Çıkmadıkları yer kalmadı heriflerin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama bagiriyorsunCelallendiğim çıkarımını nasıl yaptın yav![]()
sadece cengiz değilMustafa cengiz destekli şardan kazanırsa şaşırmam.Bir kaç genel kurul uyesi takip ediyorum, adamların umrunda olan galatasaray değil kendi adamlarının gelmesi.Mustafa cengiz baya adam uye yapmıştı galiba.
cürmü kadar yer yakarlarsadece cengiz değil
polat desteği de var
cürmü kadar yer yakarlar
Dursun'a da öyle diyorlardı aldı eline gitti. Yiğit Şardan'ın ve o yönetimin kulüp kapısından içeri adım bile atmaması gerekiyor. Umarım salaklık yapmaz üyeler de Şardan'a falan vermezler oy.O iş öyle olmuyor işte.Bu adamların uye yaptıkları bunlara oy verirler sadece.
Dursun'a da öyle diyorlardı aldı eline gitti. Yiğit Şardan'ın ve o yönetimin kulüp kapısından içeri adım bile atmaması gerekiyor. Umarım salaklık yapmaz üyeler de Şardan'a falan vermezler oy.
Yoo gayet de berbat bir başkan olduğu için gitti. Ki kendisinin üye yaptığı son sandıkta oy kullananlardan bile beklediği yüksek oyu alamamıştı. O yüzden istediğin kadar kendin üye yap adamları. Genç üyeler ne yapacağını çok iyi biliyor her zaman. Zaten belliydi Dursun'un seçime girerken kaybedeceği. Örneğin 60'lı yıllarda GSL'den mezun olmuş birisi Eşref'e verebilir belki ama 2000 sonrası üyelerin çoğu Burak Elmas'a basacak. Onun dışında Faruk Süren hala etkilidir camiada ve direkt olarak Eşref'in de liseli oylarına talip olabilir. Her ne kadar Faruk Süren liseli olmasa da genel kurul üstünde hala bir ağırlığı var.Dursun yine seçilirdi de, yanlış hatırlamıyorsam garip garip laflar etmişti uyelere.Ona biraz kızdılar da onun için gitti.