Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmasçilar da sallamak icin salliyorlar. Herifin diz kapagina takmislar.

Tff hakkinda soylediklerine de kismen katiliyorum. Dusman belleyip surekli kavga ederek ordaki lobimizi kaybettik. Acilen duzelmesi lazim bu durumun
ne düşman bellemesi. cengiz yönetimi 7/24 yağ çekiyordu nihata ona rağmen neler yaptılar. galatasaray düşmanlarından kurulu fbjk çeteleşmesi var orda sen istediğin kadar dal uzat. arkanı döndüğün anda o dalı sopaya çevirir ensemizde patlatırlar. tam tersi agresif olsaydık bunlara karşı korkup hadlerini bilirlerdi

ne düşman bellemesi. cengiz yönetimi 7/24 yağ çekiyordu nihata ona rağmen neler yaptılar. galatasaray düşmanlarından kurulu fbjk çeteleşmesi var orda sen istediğin kadar dal uzat. arkanı döndüğün anda o dalı sopaya çevirir ensemizde patlatırlar. tam tersi agresif olsaydık bunlara karşı korkup hadlerini bilirlerdi
Dal uzat demiyorum ki
Dogru strateji kurulsun bjk fb nasil adamlarini sokmussa sen de sok
Herifler yapiyrosa biz neden yapamayalim

Dal uzat demiyorum ki
Dogru strateji kurulsun bjk fb nasil adamlarini sokmussa sen de sok
Herifler yapiyrosa biz neden yapamayalim
o biraz zor herifler köşebaşlarını tutmuş kadrolaşmışlar orda. nezamanki galatasaray kökenli biri tff başkan adayı olabilirse, tff başkanı atamayla göreve getirilmezse ancak ozaman eşit bir ortam olabilir belki. bjk li tüpçünün fenerli nihatın rahatça tff başkanı olduğu ama galatasaraylı birinin asla tff başkanı olamayacağı bir iklim var şuanda ülkede.

Burak Diamond h.o
resim_2021-06-15_020626.webp

Elmasçilar da sallamak icin salliyorlar. Herifin diz kapagina takmislar.

Tff hakkinda soylediklerine de kismen katiliyorum. Dusman belleyip surekli kavga ederek ordaki lobimizi kaybettik. Acilen duzelmesi lazim bu durumun
Elamascılar yine boş yapmakta bir numara, dün röportajda Galatasaray’ın a dan zye kadar nasıl bildiği belli oldu. Elmas’a karşı deha gibi gürünmeye başladı, şezlong.

Youtube konusunda Şardan'a hak veriyorum kim gelirse gelsin Katıl üyeliği açıp iyi içeriklerle gelir edebiliz youtuberler bile iyi para kaldırıyor biz hala abone derdindeyiz içerik desen hiçbir şey yok.

Fenerbahçe yapıyor galiba bunu.
Senede 5-6 milyon gelir elde etmişler.
Çok para değil ama gelirleri çeşitlendirmek için güzel hamle bence.
Sene başında çıkardığımız app yerine , youtube'da böyle bir işe girişsek daha mantıklı olurmuş.

Son tahminim
1.esref
2.öztürk
3.elmas
4.sardan
5.ibo

maalesef

Fenerbahçe yapıyor galiba bunu.
Senede 5-6 milyon gelir elde etmişler.
Çok para değil ama gelirleri çeşitlendirmek için güzel hamle bence.
Sene başında çıkardığımız app yerine , youtube'da böyle bir işe girişsek daha mantıklı olurmuş.
App daha mantıklı eğer doğru yönetilirse.

Yılda 1 milyon üye / 100 lira hedefi koyarak ciddi gelir sağlanabilir.

Kaç kişi oy kullanacak şimdi 3 bin mi 5 bin mi Galatasaray'ın kaderini belirleyecek seçimde söz sahibi olacak kişiler kimdir, nedir, necidir ne yaparlar hiç bilmiyorum az daha zenginleseyim Galatasaray Divan kurulu üyesi olacağım tüm toplantılara katılacağım yeni yönetimde gönüllü bir görev alacagim hayalim

Youtube konusunda Şardan'a hak veriyorum kim gelirse gelsin Katıl üyeliği açıp iyi içeriklerle gelir edebiliz youtuberler bile iyi para kaldırıyor biz hala abone derdindeyiz içerik desen hiçbir şey yok.

mc'nin ölü hali bile token isinden 10 milyon dollar kazanmis bir yil'da, türkler sosyal medya manyagi, fakiriz ama yinede her cyber goy goyunda top 3'de yer aliyoruz, onu paraya dönüstürmek zor olmamali.

App daha mantıklı eğer doğru yönetilirse.

Yılda 1 milyon üye / 100 lira hedefi koyarak ciddi gelir sağlanabilir.

Pek doğru yönetilmedi bence , dört ay üye oldum aylık , sonrasında app'le ilgili ne twitterda karşıma birşey çıktı , ne de abone olmak aklıma geldi.

Birşeyler çıkarıyoruz ama reklamını yapamadıktan sonra pek anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt