Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şardan programın sonuna doğru futbol danışmanım Abdurrahim dedi anında kapattım keşke başta söyleseydi hiç izlemezdim. Lan nasıl futbol danışmanı Abdurrahim oluyor ya bu adam neyi başarmış transfer mi yapabilmiş, ucuza aldığı bir adamı yüksek rakamlara mı satabilmiş. Şu Cengiz döneminde ne oyuncu satabildik ne adam alabildik hala Abdurrahim diyor ya deli olacağım valla.

Mesele sade gömlek olsa iyi
Tüm adaylar oradayken sen niye davete icabet edip de oturuma katılmıyorsun

Mustafa cengiz destekli şardan kazanırsa şaşırmam.Bir kaç genel kurul uyesi takip ediyorum, adamların umrunda olan galatasaray değil kendi adamlarının gelmesi.Mustafa cengiz baya adam uye yapmıştı galiba.

şardan ayrı dert öbürü ayrı dert

ama benim bir sorum olacak ardayı mesela sabriden daha galatasaraylı yapan nedir

barcelonada oynayınca daha mı galatasaraylı olunuyor

ya da yükseleni beşiktaş olan daha mı galatasaraylı

futboldan sonrası bile düşünülüyor bu adam için

ardanın bu takıma bonservisi dışında ne gibi bir futbol katkısı oldu ki

servet çetin aykut erçetin seviyesinde bir önemi olması gerekir

Yine izdirap yine kotu futbol yine sacma salak td yonetim kavgalari yasamak istiyorsunuz sanirim

Yigit baskanim gelecek bu dertler bitecek insallah

Baskan baskanligini td td bilecek bi Galatasaray gorecegiz insallah

Ft ilk uc dort kotu macda ocak diyecek
Subat gelecek agustos diyecek
Eylul gelecek ocak diyecek
Subat gelecek agustos diyexek

Sonra bakti olmayacak yonetime saracak HER ZAMAN KI GIBI

sadece aptallar ayni hataya 3. Kez duser!

Dursun'a da öyle diyorlardı aldı eline gitti. Yiğit Şardan'ın ve o yönetimin kulüp kapısından içeri adım bile atmaması gerekiyor. Umarım salaklık yapmaz üyeler de Şardan'a falan vermezler oy.

Dursun yine seçilirdi de, yanlış hatırlamıyorsam garip garip laflar etmişti uyelere.Ona biraz kızdılar da onun için gitti.

sayı olarak çoğunlukta olan muhalif oylar diğer adaylar arasında bölünürken yiğit şardan'ın cengiz ve polat destekçilerinin oylarıyla seçileceği realitesi ile yüzleşelim.

Dursun yine seçilirdi de, yanlış hatırlamıyorsam garip garip laflar etmişti uyelere.Ona biraz kızdılar da onun için gitti.
Yoo gayet de berbat bir başkan olduğu için gitti. Ki kendisinin üye yaptığı son sandıkta oy kullananlardan bile beklediği yüksek oyu alamamıştı. O yüzden istediğin kadar kendin üye yap adamları. Genç üyeler ne yapacağını çok iyi biliyor her zaman. Zaten belliydi Dursun'un seçime girerken kaybedeceği. Örneğin 60'lı yıllarda GSL'den mezun olmuş birisi Eşref'e verebilir belki ama 2000 sonrası üyelerin çoğu Burak Elmas'a basacak. Onun dışında Faruk Süren hala etkilidir camiada ve direkt olarak Eşref'in de liseli oylarına talip olabilir. Her ne kadar Faruk Süren liseli olmasa da genel kurul üstünde hala bir ağırlığı var.

Bana öyle geliyor ki, Şardan şu seçim bitsede Bodrum’a dönsem diye hayal kuruyor. Abdürrahim başkan olmak istiyordu. Hükümette bunu destekliyordu tabii. Emir büyük yerden olunca apar topar Şardan’ı getirdiler. Aklında başkanlık olan adam son gün bu işe girmezdi. Muhtemelen adama bir şeylerde vadedilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt