- 10 Nisan 2013
- 58.814
- 42.052
- 3.943
Şu iş bitse de kurtulsak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adaş kimi destekliyorsun.Şu iş bitse de kurtulsak.
Hamamcıoğlu ile muhtemelen basiretsiz, içe dönük bir yönetim yaklaşımı benimsenecektir.
Hamamcıoğlu'nun oy potansiyelini liseden çok Cengiz'e tepki oyları oluşturuyor yani Cengiz'den en çok şikayet eden ekip Hamamcıoğlu'na verecektir.
Öztürk ve İbo Başkan'ın hiç şansı kalmadı ki bence Şardan'ın da egoist açıklamalarından sonra şansı yok.
1 ve 2 Elmas ve Hamamcıoğlu olacak, şu an için bu garanti gözüküyor.
Ben ciddi ciddi Şardan'ın bu seçimi kazanacağını düşünüyorum en başından beriSicariz bu ikisinden birisi olursa
Bence esref olur ya. Sardan Ihtimal 0. erken basvuru yapsaydi belki. Esref yada Öztürk. CH ve twitterda okudugum üyeler hep bu ikili arasindaBen ciddi ciddi Şardan'ın bu seçimi kazanacağını düşünüyorum en başından beri
Hakkımızda en iyisi en hayırlısı olsun diyelim renktaş
Ama Şardan seçilir ve Zidane macerasına kalkarsa Polat dönemi tekrarını yaşarız NET
Açıkcası hiçbirini desteklemiyorum hepsi birbirinden kötü. Şimdiden tarafımız belli istifa da bir hizmettir.Adaş kimi destekliyorsun.
özgörkey ve ebru köksal bunu engelleyemez mi
Lisenin oy potansiyeli Eşref'e yetecek mi emin değilimBence esref olur ya. Sardan Ihtimal 0. erken basvuru yapsaydi belki. Esref yada Öztürk. CH ve twitterda okudugum üyeler hep bu ikili arasinda
Lisenin oy potansiyeli Eşref'e yetecek mi emin değilim
Şayet Eşref kazanırsa konuşmalarından anladığım kadarıyla
o da yabancı td macerasına kalkacak gibi
ve yine hüsran yaşayacağımız bir dönem görebiliriz
Kısaca aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık durumundayız
En güzeli en doğrusu şöyle olmalı
Yeni gelen yönetim mali kurulları yaptıktan hemen sonrasına seçim kararı almalı
Burak Elmas ve Metin Öztürk bunu deklare etmişti
ama Eşref böyle bir şey söyledi mi duymadım
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim