Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üç gün sonra camia olarak yepyeni bir dönem bizi bekliyor. Bir şey kalmadı. Trabzonspor hariç diğer takımlar da pek bir transfer yapmadı baktığımız zaman. Bu yüzden onlarla birlikte başlayacağız transfer yarışına. Benim korkum biz başkanı seçene kadar 6-7 etkili transfer açıklamalarıydı ve bunların bizim ilgilendiğimiz futbolcular olmalarıydı. Öyle bir şey olmadı. Önümüzdeki haftaya kadar da pek bir numara olacağı yok diğer takımlarda da bizde de. Baktığımız zaman diğer takımlar da biz de aynı anda hocayı açıklayacağız büyük ihtimal. Bizim tek dezavantajımız Avrupa maçlarımızın diğerlerine göre erken başlaması ama yapacak bir şey yok. Kötünün iyisi olarak düşünüyorum şimdiye kadar bu seneyi ben.

Bu secimin bu kadar gec yapilmasi bile hainlik. 1 hafta 1 haftadir.

Cengiz'in devami olan Sardan ve Dursun'u öven Öztürk'e büyük tepki olacagini saniyorum.

Ibo sonuncu olur. Son duruma göre Elmas ve Hamamcioglu arasinda gecebilir

hamamcıoğlunun taraftara tepeden bakmasının sinir bozuculuğu var da bunun dışında yiyici filan denmesinin sebebi nedir

Rakipler filan özellikle fenerliler bile hamamcı fosili seçilsin diyorlar herifler farkında bizi bitirecek olanı

Bugün şampiyonlar liginde rakip belli olacak ama biz hala cuma günü gelsin de başkan belli olsun da hocayı seçsin de takımı kursunlar diye bekliyoruz.

Allah cezasını versin.

Hamamcıoğlu ile muhtemelen basiretsiz, içe dönük bir yönetim yaklaşımı benimsenecektir.

Hamamcıoğlu'nun oy potansiyelini liseden çok Cengiz'e tepki oyları oluşturuyor yani Cengiz'den en çok şikayet eden ekip Hamamcıoğlu'na verecektir.

Öztürk ve İbo Başkan'ın hiç şansı kalmadı ki bence Şardan'ın da egoist açıklamalarından sonra şansı yok.

1 ve 2 Elmas ve Hamamcıoğlu olacak, şu an için bu garanti gözüküyor.

Hamamcıoğlu ile muhtemelen basiretsiz, içe dönük bir yönetim yaklaşımı benimsenecektir.

Hamamcıoğlu'nun oy potansiyelini liseden çok Cengiz'e tepki oyları oluşturuyor yani Cengiz'den en çok şikayet eden ekip Hamamcıoğlu'na verecektir.

Öztürk ve İbo Başkan'ın hiç şansı kalmadı ki bence Şardan'ın da egoist açıklamalarından sonra şansı yok.

1 ve 2 Elmas ve Hamamcıoğlu olacak, şu an için bu garanti gözüküyor.

özgörkey ve ebru köksal bunu engelleyemez mi

Ben ciddi ciddi Şardan'ın bu seçimi kazanacağını düşünüyorum en başından beri

Hakkımızda en iyisi en hayırlısı olsun diyelim renktaş

Ama Şardan seçilir ve Zidane macerasına kalkarsa Polat dönemi tekrarını yaşarız NET
Bence esref olur ya. Sardan Ihtimal 0. erken basvuru yapsaydi belki. Esref yada Öztürk. CH ve twitterda okudugum üyeler hep bu ikili arasinda

Bence esref olur ya. Sardan Ihtimal 0. erken basvuru yapsaydi belki. Esref yada Öztürk. CH ve twitterda okudugum üyeler hep bu ikili arasinda
Lisenin oy potansiyeli Eşref'e yetecek mi emin değilim

Şayet Eşref kazanırsa konuşmalarından anladığım kadarıyla

o da yabancı td macerasına kalkacak gibi

ve yine hüsran yaşayacağımız bir dönem görebiliriz

Kısaca aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık durumundayız

En güzeli en doğrusu şöyle olmalı

Yeni gelen yönetim mali kurulları yaptıktan hemen sonrasına seçim kararı almalı

Burak Elmas ve Metin Öztürk bunu deklare etmişti

ama Eşref böyle bir şey söyledi mi duymadım

Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim

Lisenin oy potansiyeli Eşref'e yetecek mi emin değilim

Şayet Eşref kazanırsa konuşmalarından anladığım kadarıyla

o da yabancı td macerasına kalkacak gibi

ve yine hüsran yaşayacağımız bir dönem görebiliriz

Kısaca aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık durumundayız

En güzeli en doğrusu şöyle olmalı

Yeni gelen yönetim mali kurulları yaptıktan hemen sonrasına seçim kararı almalı

Burak Elmas ve Metin Öztürk bunu deklare etmişti

ama Eşref böyle bir şey söyledi mi duymadım

Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim

elmas tam tersi seçim olayına karşı çıktı

3 yıl seçim yok dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt