Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ülkede sadece alman hocaların kimyası tutuyo. ya terim-okan ya da alman yabancı olmalı sonraki başkanın getireceği. potansiyelli bi taktisyen ama vasat bi karakter gelecekse arkasında duracak başkan ve yönetim de lazım. milfhunter ve meşref haricinde öyle bi profil yok gibi, zaten o yüzden hepsi terim'e sarılıyor. bunlar da getirirse zamanında rijkaard'ı filan gibi abuk subuk hayaller peşinde koşmayıp terim'e verecekleri parayla en azından işin taktik kısmını satın almalılar. yoksa bu ekonomik şartlarda yine en geç 1.5 yılın ardından terim'in, maçaları yemezse klonu okan'ın paçalarına yapışmak durumunda kalırlar. tabii ki bu sefer 2'sinden birini müsait zamanlarında yakalayabilirlerse.

Eşref Terim ile Terim'de Eşref ile çalışmaz. Cenk Ergün kendi menajer ortaklarıyla çalışan boşta bir yabancı hoca getirir.
Beklenti o yönde ama siyaset gibi bu iş. Bir şeyler olur, birileri araya girer falan. Hamamcı 100% Terim ile çalışmaz diyemeyiz. Fakat Terim Şardan’dan bile teklif gelse kabul eder. Terim’in hayır demesi için başka yerden teklif alması lazım. Cengiz’in başkanlığında bile gitmedi adam. Eğer olur da milli takımdan teklif alırsa Burak ayaklarına kapansa yine tutamaz.

bu ülkede sadece alman hocaların kimyası tutuyo. ya terim-okan ya da alman yabancı olmalı sonraki başkanın getireceği. potansiyelli bi taktisyen ama vasat bi karakter gelecekse arkasında duracak başkan ve yönetim de lazım. milfhunter ve meşref haricinde öyle bi profil yok gibi, zaten o yüzden hepsi terim'e sarılıyor. bunlar da getirirse zamanında rijkaard'ı filan gibi abuk subuk hayaller peşinde koşmayıp terim'e verecekleri parayla en azından işin taktik kısmını satın almalılar. yoksa bu ekonomik şartlarda yine en geç 1.5 yılın ardından terim'in, maçaları yemezse klonu okan'ın paçalarına yapışmak durumunda kalırlar. tabii ki bu sefer 2'sinden birini müsait zamanlarında yakalayabilirlerse.

bizimle alman adaylarını paylaşır mısın

bizimle alman adaylarını paylaşır mısın

klinsmann ve labbadia'dan başka kimse yok zaten. klinsmann uygun, ne kadar iyi taktisyendir bilmem ama en azından isim olarak camiada heyecanı kaybettirmeyecek, oyuncular üstünde saygın olabilecek bi isim. çok uzun süre milli takım çalıştırdı, o yüzden kulüp takımını sportif direktörle çalışmak konusunda da cavlamaz. terim gibi 2 milyona çalışmaya ikna olur mu bilmiyorum ama hayallerde olup o paralara ceketini bile çıkarmayacak çok adamdan daha mantıklı bi alternatif olarak görüyorum.

klinsmann ve labbadia'dan başka kimse yok zaten. klinsmann uygun, ne kadar iyi taktisyendir bilmem ama en azından isim olarak camiada heyecanı kaybettirmeyecek, oyuncular üstünde saygın olabilecek bi isim. çok uzun süre milli takım çalıştırdı, o yüzden kulüp takımını sportif direktörle çalışmak konusunda da cavlamaz. terim gibi 2 milyona çalışmaya ikna olur mu bilmiyorum ama hayallerde olup o paralara ceketini bile çıkarmayacak çok adamdan daha mantıklı bi alternatif olarak görüyorum.

klinsman çok korkutuyor beni ya

löw de uzun süredir milli takımda o olabilir diyeceğim ama

fonseca tottenham kesinleşti mi acaba

Galatasaray'da başkanlık seçiminin en güçlü isimlerinden eski divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu sorularımızı yanıtladı. Kısa kısa sorulara cevap veren Hamamcıoğlu babasının kendisini götürdüğü ilk gittiği maçın Ordu Milli Takımın, Irak ile oynadığı karşılaşma olduğunu anlatırken, oğluyla beraber izledikleri ilk maçın ise Galatasaray-Sarıyer karşılaşması olduğunu aktardı.
  • En unutamadığınız maç?
Galatasaray-Neuchâtel Xamax maçı... Müthişti. Camia için de çok önemli bir maç.
  • En üzüldüğünüz maç?
Rotariu'nun çamura takılan topu... Werder Bremen maçı.
  • Gelmiş geçmiş en sevdiğiniz futbolcu?
Metin Oktay, Kaptan Bülent, Hagi.
  • En değerli şampiyonluk?
Hepsi çok değerli, hepsinde ayrı sevinç yaşadım.
  • Sizi Galatasaraylı yapan kimdi?
Oturduğumuz evde üst komşumuz vardı, Galatasaray Lisesi'ne giden bir ağabeymiş. Her pazartesi Galatasaray armalı ceketiyle gider cuma günü de gelirdi. Hem ailem hem de ben çok özenmiştim ona. Galatasaray Lisesi imtihanına girdim, kazandım. Dolayısıyla önce Galatasaraylı oldum, sonra lisesine girdim.

• Hagi mi; Prekazi mi?: Hagi
  • Klasik parçalı mı; tek renk mi? : Klasik parçalı
  • En beğendiğiniz Galatasaray yönetimi?
Bir defa ben kendi çalıştığım yönetim kurulunu çok beğenmiştim. Mehmet Cansun başkanlığında. Ondan önce de sayın Alp Yalman'ın başkanlığındaki yönetimi beğendim. Kendi çalıştığım yönetimi neden çok beğendim? Son anda çalışmış bir yönetim olmasına rağmen sayın Mehmet Cansun'un liderliği, sevencenliği, ailerimizle birlikte bir arada tutma özelliği bize çok fayda sağladı. Hem eğlendik, hem çalıştık, başarılı da olduk.
  • En sevdiğiniz şehir?
İstanbul
  • Dizi mi film mi?
Film
  • Cüneyt Arkın mı; Tarık Akan mı?
Tarık Akan

değerlendirme: gstvde plates yayınları olacak
Beyaz koyu onay işareti
gsradyo olacak
Beyaz koyu onay işareti
ft de bununla çalışmayacak
Beyaz koyu onay işareti
7/24 sıcak pilav olacak
demiş birisi :asd:

Son düzenleme:
Galatasaray'da başkanlık seçiminin en güçlü isimlerinden eski divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu sorularımızı yanıtladı. Kısa kısa sorulara cevap veren Hamamcıoğlu babasının kendisini götürdüğü ilk gittiği maçın Ordu Milli Takımın, Irak ile oynadığı karşılaşma olduğunu anlatırken, oğluyla beraber izledikleri ilk maçın ise Galatasaray-Sarıyer karşılaşması olduğunu aktardı.
  • En unutamadığınız maç?
Galatasaray-Neuchâtel Xamax maçı... Müthişti. Camia için de çok önemli bir maç.
  • En üzüldüğünüz maç?
Rotariu'nun çamura takılan topu... Werder Bremen maçı.
  • Gelmiş geçmiş en sevdiğiniz futbolcu?
Metin Oktay, Kaptan Bülent, Hagi.
  • En değerli şampiyonluk?
Hepsi çok değerli, hepsinde ayrı sevinç yaşadım.
  • Sizi Galatasaraylı yapan kimdi?
Oturduğumuz evde üst komşumuz vardı, Galatasaray Lisesi'ne giden bir ağabeymiş. Her pazartesi Galatasaray armalı ceketiyle gider cuma günü de gelirdi. Hem ailem hem de ben çok özenmiştim ona. Galatasaray Lisesi imtihanına girdim, kazandım. Dolayısıyla önce Galatasaraylı oldum, sonra lisesine girdim.

• Hagi mi; Prekazi mi?: Hagi
  • Klasik parçalı mı; tek renk mi? : Klasik parçalı
  • En beğendiğiniz Galatasaray yönetimi?
Bir defa ben kendi çalıştığım yönetim kurulunu çok beğenmiştim. Mehmet Cansun başkanlığında. Ondan önce de sayın Alp Yalman'ın başkanlığındaki yönetimi beğendim. Kendi çalıştığım yönetimi neden çok beğendim? Son anda çalışmış bir yönetim olmasına rağmen sayın Mehmet Cansun'un liderliği, sevencenliği, ailerimizle birlikte bir arada tutma özelliği bize çok fayda sağladı. Hem eğlendik, hem çalıştık, başarılı da olduk.
  • En sevdiğiniz şehir?
İstanbul
  • Dizi mi film mi?
Film
  • Cüneyt Arkın mı; Tarık Akan mı?
Tarık Akan
en sevdiği filmi sormamalarına üzüldüm. gelecek cevabı çok merak ettim açıkçası

Aysal+ kirac vs yalman+süren vs Polat+albayrak

kazanan esref ya da Öztürk olur(kimse desteklemiyor diye)

Gece yazdim yasin cakmak’in Hamamcioglu’nu destekleyecegini

Bana göre bunun sebebi yigit sardan’a karsi oylari bölmemek

Daha önce de birlesme toplantisi yapildi Hamamcioglu icin yani eski Baskanlar ve camia daki buyukler de onu destekliyorlar

Tek ve guclu bir aday cikarmak varken bölünmeyi tercih etmeleri cok buyuk hata dogal olarak üyeler tek bir aday belirleyip onun altinda birlesmek istiyorlar kazanan listeye oy vermek istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt