Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.304
- 7.178
- 2.358
Yasin Çakmak kim yahu.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boştaysa Fonseca daha iyi olur Löw'den. Keşke Graham Potter olsa onun direk hücum anlayışını seviyorum ama PL'den gelmez ki 2025'e kadar mı ne sözleşmesi varmış sanırım. Gallardo'da iyi olurdu ama onu da getiremezsin. Yabancı maaşı ve bütçesi uygun iyi hoca getirme ihtimali pek yok gibi.roma son dönemde çok hoca öğüttür
braga shakhtar gibi bizim ayarda takımlarda çok iyi işler çıkardı
löw olmaz mı
Aysalin gayriresmi basin sözcüsüYasin Çakmak kim yahu.?
Tottenham yapacak Fonseca sankiBoştaysa Fonseca daha iyi olur Löw'den. Keşke Graham Potter olsa onun direk hücum anlayışını seviyorum ama PL'den gelmez ki 2025'e kadar mı ne sözleşmesi varmış sanırım. Gallardo'da iyi olurdu ama onu da getiremezsin. Yabancı maaşı ve bütçesi uygun iyi hoca getirme ihtimali pek yok gibi.
Boştaysa Fonseca daha iyi olur Löw'den. Keşke Graham Potter olsa onun direk hücum anlayışını seviyorum ama PL'den gelmez ki 2025'e kadar mı ne sözleşmesi varmış sanırım. Gallardo'da iyi olurdu ama onu da getiremezsin. Yabancı maaşı ve bütçesi uygun iyi hoca getirme ihtimali pek yok gibi.
Yok abi ben yurtdisindan nasil üye olabilirim? Ciddi söylüyorum olacagim parasi ne kadarsa basarimsenin fikrinin ne önemi var vasat herif
Problem olan bu herif üzeri aysal kitlesi kime verecek belli.hayır kongre de 0 kadar değeri yok git şeyine ver oyunu
İşte bu yüzden de biraz Terim'e mecbur kalıyoruz. Eğer Terim olmayıp sıradan bir yabancı getirileceğine veya başka bir yerliye gidileceğine Tuğberk Tanrıvermiş'e şans veririm ben. Camia'yı biliyor, alt yapı olmuş olsa bile yurt dışı tecrübesi var. Terim sonrası iyi bir yabancı getiremiyorsam Türk hoca olarak benim ilk adayım olurdu herhalde. Gençlerle anlaşmakta sorunda yaşamaz. Ciddi kumar ama tutarsa çok şey kazanırsın.farke potter hassenhuttl bunları çok isterim ama ben de olsam premier ligi bırakıp gelmem
Azmine hayranımElmascıları baltalıyorlar yetişınnn
Gece yazdim yasin cakmak’in Hamamcioglu’nu destekleyecegini
Bana göre bunun sebebi yigit sardan’a karsi oylari bölmemek
Daha önce de birlesme toplantisi yapildi Hamamcioglu icin yani eski Baskanlar ve camia daki buyukler de onu destekliyorlar
Tek ve guclu bir aday cikarmak varken bölünmeyi tercih etmeleri cok buyuk hata dogal olarak üyeler tek bir aday belirleyip onun altinda birlesmek istiyorlar kazanan listeye oy vermek istiyorlar
Elmasılcarı buraya alıyorum
Yav artık şansı kalmadı elmas beyin, doğru yolu bulun ve Şardan beyin arkasına dizilinElmasin dedigini yani? Ayni seyi vaad ediyor.. WOW..