Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roma son dönemde çok hoca öğüttür

braga shakhtar gibi bizim ayarda takımlarda çok iyi işler çıkardı

löw olmaz mı
Boştaysa Fonseca daha iyi olur Löw'den. Keşke Graham Potter olsa onun direk hücum anlayışını seviyorum ama PL'den gelmez ki 2025'e kadar mı ne sözleşmesi varmış sanırım. Gallardo'da iyi olurdu ama onu da getiremezsin. Yabancı maaşı ve bütçesi uygun iyi hoca getirme ihtimali pek yok gibi.

Boştaysa Fonseca daha iyi olur Löw'den. Keşke Graham Potter olsa onun direk hücum anlayışını seviyorum ama PL'den gelmez ki 2025'e kadar mı ne sözleşmesi varmış sanırım. Gallardo'da iyi olurdu ama onu da getiremezsin. Yabancı maaşı ve bütçesi uygun iyi hoca getirme ihtimali pek yok gibi.
Tottenham yapacak Fonseca sanki

farke potter hassenhuttl bunları çok isterim ama ben de olsam premier ligi bırakıp gelmem

hayır kongre de 0 kadar değeri yok git şeyine ver oyunu

farke potter hassenhuttl bunları çok isterim ama ben de olsam premier ligi bırakıp gelmem
İşte bu yüzden de biraz Terim'e mecbur kalıyoruz. Eğer Terim olmayıp sıradan bir yabancı getirileceğine veya başka bir yerliye gidileceğine Tuğberk Tanrıvermiş'e şans veririm ben. Camia'yı biliyor, alt yapı olmuş olsa bile yurt dışı tecrübesi var. Terim sonrası iyi bir yabancı getiremiyorsam Türk hoca olarak benim ilk adayım olurdu herhalde. Gençlerle anlaşmakta sorunda yaşamaz. Ciddi kumar ama tutarsa çok şey kazanırsın.

Gece yazdim yasin cakmak’in Hamamcioglu’nu destekleyecegini

Bana göre bunun sebebi yigit sardan’a karsi oylari bölmemek

Daha önce de birlesme toplantisi yapildi Hamamcioglu icin yani eski Baskanlar ve camia daki buyukler de onu destekliyorlar

Tek ve guclu bir aday cikarmak varken bölünmeyi tercih etmeleri cok buyuk hata dogal olarak üyeler tek bir aday belirleyip onun altinda birlesmek istiyorlar kazanan listeye oy vermek istiyorlar

Aysal’ın müridi bu o nereye oy atın derse bu oraya atar kendi özgül ağırlığı yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftarın isteğiyle genel kurulun isteği arasında çok fark var. Orada işler farklı dinamikler üzerinden yürüyor. Açıkçası son yılların en belirsiz en bilinmez başkanlık seçimi olacak. Kim neyi öngörüyorsa tersi işleyebilir. Ben hala aynı konumdayım. En son bu gelenekçi /liseli grubun tutumuna bakarsak tam bir bölünme olacak. Mesela bu grup Elmas'ı destekliyor olsa rahat bir şekilde Elmas kesin kazanır diyebilirdik ama ortada öyle bir durum yok.

Benim düşüncem oyların bölünmesi Şardan'a yarar. Yani bunların eski yönetim artı Polat ekibiyle birlikte kemik bir 600/700 oyu varsa eğer yeni üye olan kişilerden de 400/500 oy alsalar bir anda seçimi kazanabilirler hiç belli olmaz.

Ben konuşmalarına bakınca biraz dinleyince Eşref'e de çok mesafe koyamadım açıkçası. Üsluplu konuşmasını biliyor, ağırlığı var gibi göründü. Kendisi futboldan anlamıyor olabilir anlayandan anlasa yeter bence.

Sonuç olarak Elmas'ın kazanmasını istesem de bu bölünmüşlük sürprizlere açık. Benim için taraftarla dalga geçer gibi konuşan Şardan olmaması çok önemli. Neyse kim Galatasaray'a başarı getirecekse o olsun.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt