Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref Hamamcıoğlu bence burak elmastan daha mantıklı bir başkan adayı fakat favorim yiğit şardan bey

Burak elmas ve ekibine güvenemedim. Fortuna da başkanlık yapan şahısın yönetimin de olması aklıma farklı sorular getiriyor.

Acunun ortaklık yaptığı herhangi bir kuruma güvenmem bir galatasaraylı olarak makul değil.

Eşref Hamamcıoğlu bence burak elmastan daha mantıklı bir başkan adayı fakat favorim yiğit şardan bey

Burak elmas ve ekibine güvenemedim. Fortuna da başkanlık yapan şahısın yönetimin de olması aklıma farklı sorular getiriyor.

Acunun ortaklık yaptığı herhangi bir kuruma güvenmem bir galatasaraylı olarak makul değil.
evet. daha önce kulübün satılması gerektiğini söyleyen ve kulübü alacakları için icraya veren şardan cidden çok güvenilir bir aday

Akılı 1 üye görüyorum

evet. daha önce kulübün satılması gerektiğini söyleyen ve kulübü alacakları için icraya veren şardan cidden çok güvenilir bir aday
Şardanın kayınbabasını bilmem ama AIG olayında Galatasaray hisselerini satişsa süren kişinin sağ kolu şuan Başkan adayı, yanı bildiğin satmış Galatasarayı

mayk anti ftci olmanın şarbon fanatikliğiyle neticelenmesine kanaat getirmiş garip 1 şekilde

evet buyrun
bürokraside 45 yıl
2 farklı bakanlık
devleti iliğine kemiğine kadar bilen bir akıl
bürokrasinin kalbi ankaraya vakfedilmiş bir yaşam
en kritik makamların kılcal damarlarına dahi sızabilme kabiliyeti
Koskoca devletin üst makamlarından ahbapları olan ve saygınlığı son derece yüksek olan İbrahim başkanım neden bir spor kulübünün başkanlık koltuğuna aday olduğunu merak ediyorum

Okyanusu bırakıp derede yüzmeye karar vermiş sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt