Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1623941271414.png

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 126410

O meşhur AIG'de , Aysal da rol oynamış he

Bu şekilde paylaşırsan herkes bir tarafa çeker diyecektim ki Miko çekmiş bile.

Aysal verilen AIG hisselerini geri alıyor ve kulübü kendine borçlandırıyor, AIG'ye değil, oradaki mevzu o. Alakası bile yok o mevzuyla yani zaten Aysal'ın kulübe üye olma tarihi Haziran 2000.

Bunu yapmasa ciddi tazminat ödenecekti.

Bu şekilde paylaşırsan herkes bir tarafa çeker diyecektim ki Miko çekmiş bile.

Aysal verilen AIG hisselerini geri alıyor ve kulübü kendine borçlandırıyor, AIG'ye değil, oradaki mevzu o.

Bunu yapmasa ciddi tazminat ödenecekti.
Çok bildiğim bir mevzu değildi , arşiv karıştırırken dikkatimi çekmişti.

Hatam oldu , editleyeyim alttakini.

Koskoca devletin üst makamlarından ahbapları olan ve saygınlığı son derece yüksek olan İbrahim başkanım neden bir spor kulübünün başkanlık koltuğuna aday olduğunu merak ediyorum

Okyanusu bırakıp derede yüzmeye karar vermiş sanırım
GS aşkı diyelim üstad
En azından kulağa hoş geliyor

ub.mesaji

Çok bildiğim bir mevzu değildi , arşiv karıştırırken dikkatimi çekmişti.

Hatam oldu , editleyeyim alttakini.

Valla bilgi kirliliği had safhada mesela Aysal başkan olduğu dönem bu hisseler için faiz aldı kulüpten diye olumsuz haber pompalamıştı Polat ve ekibi. Halbuki baktığın zaman Şardan falan peşinde dolaşmış o dönem Aysal'ın.

AIG hisselerini Aysal almasa sanırım 70 milyon dolar civarı bir tazminat ödenecekti ki burada asıl hatalı olan sonraki yönetimler, ne olursa olsun AIG ile bir anlaşma yapılmışsa ya anlaşmadan çıkacaksın ya da şartları yerine getireceksin, ikisi de yapılmamış.

Burak beyin Başkan olmasına demek 3 gün kaldı

Elmas: „Seçilirsek PSV maçina kadar Kadromuz sekillenmis olacak“

bak Burakcigim Eger seçilirsen ve Bu gerçeklesmez ise 1 ay içinde bütün güvenini yetirmis olursun
Olma ihtimali sifir. Tarihte tek yonetim yok ilk resmi maca kadro kuran. Elmas'in masallahi var, tarihte hicbir baskan adayi bu kadar atmadi. Sener Sen gibi gidiyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt