Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şardanın akrabası değilsen bu hal ve vaziyetin normal değil. adama ne desek anında damlıyorsun, yorum atarken korkuyorum yeminle.Şardanın o kadar eleştırışecek yani var tutturmuşsunuz yok gömlek yok paça yok satmış etmış
Şaşırmadım, kötü da değıl satma olayı, kurumsal düzen gelsin diyorsanız mecbur zaten.
Sabah’dan beri saydırıyorsunuz bir şey demedım, ama bazen baya baya saçma şeyler okuyorum, kurusura bakma renktaş.şardanın akrabası değilsen bu hal ve vaziyetin normal değil. adama ne desek anında damlıyorsun, yorum atarken korkuyorum yeminle.
Çok bildiğim bir mevzu değildi , arşiv karıştırırken dikkatimi çekmişti.Bu şekilde paylaşırsan herkes bir tarafa çeker diyecektim ki Miko çekmiş bile.
Aysal verilen AIG hisselerini geri alıyor ve kulübü kendine borçlandırıyor, AIG'ye değil, oradaki mevzu o.
Bunu yapmasa ciddi tazminat ödenecekti.
GS aşkı diyelim üstadKoskoca devletin üst makamlarından ahbapları olan ve saygınlığı son derece yüksek olan İbrahim başkanım neden bir spor kulübünün başkanlık koltuğuna aday olduğunu merak ediyorum
Okyanusu bırakıp derede yüzmeye karar vermiş sanırım
Rangnick mi. @Emre Bariİbrahim Özdemir'in futbol birimi üyesi Faruk Gültekin: "Alex Teixeira ve Gedson Fernandes ile anlaşıldı. Teknik direktörlük için de Ralf Rangnick ile anlaşıldı.
kim geliyosa gelsin 2si mutlaka alınmalıdır
Çok bildiğim bir mevzu değildi , arşiv karıştırırken dikkatimi çekmişti.
Hatam oldu , editleyeyim alttakini.
Şaşırmadım, kötü da değıl satma olayı, kurumsal düzen gelsin diyorsanız mecbur zaten.
Rangnick mi. @Emre Bari
Bir zamanlar kulüb satılsa belki daha iyi olur diye bir demeç vermiş ordan geliyor o goy goyyanlis bilgi olur o !
Adam GS‘e borc verdi yanlis olmasin!
Yada o satin almsiti hisseleri yani bize ilik yapmisti!
Olma ihtimali sifir. Tarihte tek yonetim yok ilk resmi maca kadro kuran. Elmas'in masallahi var, tarihte hicbir baskan adayi bu kadar atmadi. Sener Sen gibi gidiyoElmas: „Seçilirsek PSV maçina kadar Kadromuz sekillenmis olacak“
bak Burakcigim Eger seçilirsen ve Bu gerçeklesmez ise 1 ay içinde bütün güvenini yetirmis olursun
Yıl 2021
Hala bilgisi olmayıp fikri olan tiplerden kurtulamadık.
Olacagini sanmiyorumBurak beyin Başkan olmasına demek 3 gün kaldı