Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Wut?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Columbus projesi ne anlayan var mı
Senin tahminin ne ahbap
Elmander-Melo-Sneijder bunların Twitter'daki fanlarının çoğu IQ'suze farklı bir şey mi söylemiş
bıktırdı bu malum başkanın trolleri
Galatasaray Mağazacılık, Galatasaray Digital, Galatasaray Gayrimenkul başlıklarına ayırmışlar.
Galatasaray Mağazacılık 250 milyon TL ciro, Galatasaray Dijital kurarak 3. yıl sonunda 170 milyon TL kar, Galatasaray Gayrimenkul kurarak Florya ve Otel’i satarak geri kalan miktar gelecekmiş. İsmi hoş sadece diğer adaylardan farklı bir şey vaat etmiyor.
Edit: Mağazacılık 250 milyon ₺ ciroymuş. 600 değil.
Bende sırf bu yüzden ya Elmas ya da Şardan kazansın istiyorum
Bahsettiğiniz kongre ayrımı eskidendi.
Artık taraftar nabzı da çok önemli oluyor. Eşref'i isteyen taraftar da çok, Metin'i isteyen de var.
Elmas'ın artısı uzun süredir hazırlanıyor olması.
Yarın son hamleler artık ama Elmasla Hamam arasında geçeceği çok bariz.
Türkiye için çok itopik şeyler değil mi reis Rangnick'i ikna edip bu topraklara getirmek ?Taraftar arasında Eşref’i isteyen olduğunu sanmıyorum. Eşref’in özellikle ideolojik bir tavır takınmasına rağmen.. ancak liseli ve liseci... Metin’in en büyük handikapı Dursun dönemini hatırlatıyor olması... Burak Elmas’ın eksisi Fatih Terim’i çok ön plana çıkartmış olması.. mesela benim genç ve hazırlıklı bir başkandan beklediğim Ralf Rangnick ve Broich’i Kulübün başına getirebilecek ve olageleni muhafaza etmeye kalkışmayacak biri olmalı...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Metine verenler buraga gitmeli dicemde, esrefe kayiyorlarEsrefin 600 oyu var
Yigitin 1000
Burak 800
Metin 500
Ibrahim 300
Bu civarlar olacak
Bi secimde hangisi hatirlamiyorum lisecilerin 600 oyunu yazmistim bi kenara
"Columbus project" Avrupa Birliği projelerinden biri. Özet olarak ; Denizlerde yapılacak araştırmalar sonucu Avrupa Birliği üye ülkelerine özellikle ekonomik alanda ölçülebilir ve sürdürülebilir değer oluşturmak amaçlanıyor. Eşref Bey kendince projelerini bu isimle süslemek istemiş sanırım. Böylece okumuş etmiş entellektüel üyelerin aklını çeleceğini sanıyor herhalde.Bu Columbus projesi ne anlayan var mı