Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçimin artık Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu arasında geçeceği gibi bir ortam var. Burak Elmas bir adım önde gibi. Seçim günü orada normalde Metin Öztürk'e atacak ama onun kazanma ihtimali olmadığını anlayıp Burak Elmas'a oy kayması olabilir. Bu adaylar arasında en iyi anlaşan 2 aday Öztürk'ün ekibi ve Elmas'ın ekibi gibi.
Bu baskı olayları falan gerçekse birde Elmas'ın önde olduğu da aşikar oluyor.
Bence o öztürkün bi kismi Esrefe kayacak. Clubhouse da bazilari öztürkü sececegiz diyip, simdi Esrefe kayanlar var mesela

Eşref bey İbrahim bey lehine çekilmelidir
Şezlong, aday olmak şöyle dursun, kulüpten ihraç edilmelidir
İbrahim, Elmas ve Öztürk beyler seçime girmelidir
İbrahim bey vaatleri ve karizması gereği bunu hak etmektedir
Kazanan İbrahim bey değil GS olacaktır
Ver yetkiyi gör etkiyi !

Ekli dosyayı görüntüle 126431
bütün adaylar ibrahim bey lehine çekilirse büyük ihtimal kazanır diye düşünüyorum.

bence şu adayla bu aday arasında geçer demek çok mantıksız gibi sonuçta bunlar yönetim kurulu üyeleri twitterdaki taraftarlar gibi değiller yani şardanla öztürk çok yüksek oy alsa şaşırtıcı olmaz gibi bir tek ibo başkanımdan emin değilim

Bahsettiğiniz kongre ayrımı eskidendi.

Artık taraftar nabzı da çok önemli oluyor. Eşref'i isteyen taraftar da çok, Metin'i isteyen de var.

Elmas'ın artısı uzun süredir hazırlanıyor olması.

Yarın son hamleler artık ama Elmasla Hamam arasında geçeceği çok bariz.

Ey adminler Eşref bey i destekledik diye burda yemediğimiz laf kalmadı kes bile dediler sizde buna sessiz kaldınız.Bakalım seçilince bizi forumdan mı banlıcanız forumu mu kapatıcanız herşeyi bekliyorum artık sizden.
Eşref Beyi niye destekliyorsunuz. Özelliği nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt