Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Ismini görünce fena yukseliyorum. Sebebini hala anlamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence o öztürkün bi kismi Esrefe kayacak. Clubhouse da bazilari öztürkü sececegiz diyip, simdi Esrefe kayanlar var meselaSeçimin artık Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu arasında geçeceği gibi bir ortam var. Burak Elmas bir adım önde gibi. Seçim günü orada normalde Metin Öztürk'e atacak ama onun kazanma ihtimali olmadığını anlayıp Burak Elmas'a oy kayması olabilir. Bu adaylar arasında en iyi anlaşan 2 aday Öztürk'ün ekibi ve Elmas'ın ekibi gibi.
Bu baskı olayları falan gerçekse birde Elmas'ın önde olduğu da aşikar oluyor.
bütün adaylar ibrahim bey lehine çekilirse büyük ihtimal kazanır diye düşünüyorum.Eşref bey İbrahim bey lehine çekilmelidir
Şezlong, aday olmak şöyle dursun, kulüpten ihraç edilmelidir
İbrahim, Elmas ve Öztürk beyler seçime girmelidir
İbrahim bey vaatleri ve karizması gereği bunu hak etmektedir
Kazanan İbrahim bey değil GS olacaktır
Ver yetkiyi gör etkiyi !
Ekli dosyayı görüntüle 126431
elmas harici herhangi bir kişi başkan olursa
angaragücü holiganı olacağıma dair senet imzaladım
gururluyuz
güçlüyüz
angaragüçlüyüz gardaşşş
şimdilik bir taraftar ikenheeeaaa ???
ne değişecek yani
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence şu adayla bu aday arasında geçer demek çok mantıksız gibi sonuçta bunlar yönetim kurulu üyeleri twitterdaki taraftarlar gibi değiller yani şardanla öztürk çok yüksek oy alsa şaşırtıcı olmaz gibi bir tek ibo başkanımdan emin değilim
Sosyal medya trolleri diyorsan ft elmas tayfası tarafına bakarsan (şardanın ölümünü isteyenlerden tut kulübü yakarız diyenlere kadar) ap açık öndetekrar oku yazdigimi, akrabasi yazmiyorgümlenmissin
Herhangi birisi özelden böyle küfür ÖLÜMLE tehdit eden göremedim su ana kadarSosyal medya trolleri diyorsan ft elmas tayfası tarafına bakarsan (şardanın ölümünü isteyenlerden tut kulübü yakarız diyenlere kadar) ap açık önde
Özel’den atmak daha iyi bence, twitter’de like kapmak için trollemek daha vahımHerhangi birisi özelden böyle küfür ÖLÜMLE tehdit eden göremedim su ana kadar
Adı üstünde Denyo. Duyumlari g.tunden alıyor.Bu denyo da kim?
BullshitÖzel’den atmak daha iyi bence, twitter’de like kapmak için trollemek daha vahım
Eşref Beyi niye destekliyorsunuz. Özelliği nedirEy adminler Eşref bey i destekledik diye burda yemediğimiz laf kalmadı kes bile dediler sizde buna sessiz kaldınız.Bakalım seçilince bizi forumdan mı banlıcanız forumu mu kapatıcanız herşeyi bekliyorum artık sizden.
Senin tahminin ne ahbaptahminlerin Traş olduğunu düşünüom