Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördük onu da üstat. Seçim sürecinin uzamasında net onun da payı vardır. Payım yok diyorsa istifa etseydi bir zahmet. Ben o yönetimden hiçbir ismi iyi anmayacağım

Cengiz yönetiminin savunulacak tarafı yok ya. Bile isteye uçuruma sürüklediler. Hamamcıoğlu'nun örnek verdiğim hareketleri ama aklımda hep bir soru işareti. Makamın verdiği gücü kötüye kullanma potansiyeli görüyorum biraz. Ha Cengiz - Günay - Albayrak triosuyla kıyaslarsak Hamamcıoğlu melek kalabilir, o ayrı :D

Cengiz yönetiminin savunulacak tarafı yok ya. Bile isteye uçuruma sürüklediler. Hamamcıoğlu'nun örnek verdiğim hareketleri ama aklımda hep bir soru işareti. Makamın verdiği gücü kötüye kullanma potansiyeli görüyorum biraz. Ha Cengiz - Günay - Albayrak triosuyla kıyaslarsak Hamamcıoğlu melek kalabilir, o ayrı :D

elmas olmuyorsa, mamcioglu olsun zaten

sardong
balon ozturk
yalan makinesi ibo dan iyidir en azindan

Son düzenleme:
biz ne desek boş

adayların anlattıkları da kulağa hoş gelse de bir anda talan gelebilir

benim bakışımdan durum şu

öztürk inanılmaz popülist ,itici ve aşırı terimci

ibrahim bey yalan dolan

şardan albayrak ua desteği almış, boş konuşan biri

elmas ve hamamcıoğlu benim nezdimde öndeler

elmasın artıları uzun süreli hazırlık ve ılutan bey

dezavantajı terim çok net

hamamcıoğlu avantajı benim beğendiğim cenk ergün,özgörkeyve ebru hanım ile anladığım kadarıyla terime pek de sıcak olmaması

dezavantajı lise milliyetçisi gibi durması

Burasi ve twitter harici real hayatda bizim Galatasaraylilarin cogu ftden umudunu kesmis vaziyetde

Ve oynanan futboldan bir hayli ofkeli

Siz hala bunun farkinda degilsiniz
Sosyal medya ile real hayat arasinda ucurumlar var

Burak ft dillolugu yapmasa kazanacakti

Onu ft bitirecek

Gina geldi millete ben ki fatih hocaya ask mektubu yazmis adamim beni kaybetti

Artik bir degisim zamani

Burak istedigi kadar iyi yonetsin, onun tum sinirlari, ftnin kucuk dunyasina hapsolacak
Ustad 1 ara ftye yazdigin ask mektubu okumak isteriz.

Karizmasindan dolayi Yigit Sardan´i mi desteklesek dedim, adami tatilden getirip konu mankeni olarak Baskan adayi yaptilar. Bu kulüp ile sonsuza dek cok eglenecegiz.

secimde kimi onde giriyorsun? mesela nispeten daha genc uyeler, elmasa vericek gibi.

O kadar hakim görmüyorum kendimi. Ama bir refleks gösterilecektir. O da Yiğit Şardan'ın (Cengiz-Polat-Albayrak) sandığa gömülmesi olur. Elmas ile Hamamcıoğlu birbirine yakın diyorlar. Benim oyum olsa Elmas'a verirdim ama hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum artık. Hangisi seçilirse bir olmak ve destek vermek gerekir.

biz ne desek boş

ibrahim bey yalan dolan

hamamcıoğlu avantajı benim beğendiğim cenk ergün,özgörkeyve ebru hanım ile anladığım kadarıyla terime pek de sıcak olmaması

Eşrefin başkanlığını şimdiden hayırlı etmek gibi şık 1 post atmayı düşünmüyor musun rengim

biz ne desek boş

ibrahim bey yalan dolan

tercihim elmas ama hamamson olursa pek te uzmez gibi durmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt