Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başganım işaret aldığın gün taraftardan
Yürüyeceksin, Galalatasaraylılar yürüyecek arkandan
Sana selam getirdim Ünal Aysal'dan

Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın
Ünal Aysal hazretlerinin Galatasaray'ı dünya takımı yaptığı yaştasın

E3_QFX2XwAIhAEe

Umarım son gün falan oluyorsa şayet Metin Öztürk ile Burak Elmas birleşir ve bu Eşref gibi vizyonsuza, Abdürrahim denilen çapsıza kulübü bırakmazlar. Eşref ile Şardan seçileceğine İbrahim başkana bile razıyım artık. Yeter ki Abdürrahim bir an önce defolup gitsin.

Eşrefin en büyük projesi ve vaadi adayı açıp pilav yiyeceğiz demesi oldu ve sonrasında oylarında patlama yaşandı.

Genel kurulda önemli bir güruhun derdi GS değil, toplantılar, pilav günleri kokteyller falan.

Bu projesinden sonra benim favorim pilavcı Eşref..
eşref hoca olarak kimi getirecekmiş bu adamın transfer yapacağına inanmıyorum

eşref hoca olarak kimi getirecekmiş bu adamın transfer yapacağına inanmıyorum
Yabancı bir hoca büyük bir ihtimalle Alman..

Bu tarz başkanlar kendilerine biat edecek, fazla sorun çıkarmayacak yabancı hoca ile çalışmayı severler.

Anti Terimciler gönül rahatlığı ile destekleyebilirler.

Pilavlara fasülye vaatleri veren oy kazanıyor arkadaş bu nasıl seçim

Burak Elmas: "Sorunları daha önce hayatlarında çözmüş arkadaşları bir araya getirdik. Bir takım ön anlaşmalar yaptık, sponsorluk görüşmeleri yaptık. Ortadoğu'dan bir anlaşma yaptık."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas: "Kişilerin, kendi başarılarını Galatasaray'ın bekasının önüne koymasından rahatsız herkes. Her aday önde olduğunu söylüyor ama biz bunu söylemekten imtina ettik. Bizim gördüğümü net resim, kazanan Galatasaray olacak, net resim bu."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Algı yaratmaya çalışanların tuzağına düşmeyin. Hamamcı alsa alsa başını alır. Çekişme Burak ile Metin arasında geçecek. Şu an Burak önde gibi duruyor. Diğerleri 500 oy belki alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt