Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Korkma titremüsterih olunuz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkma titremüsterih olunuz
Eşref seçilmez diye bir iddiam olmadı ki. Ben zaten seçim Eşref ile Burak arasında geçmesini bekliyorum ama Divan seçimiyle bir alakası yok. Çünkü başkan adaylarının desteklediği herhangi bir aday yoktu.Yarın görürsün yiğidim
Devir teslim yarın olacak mı yoksa 1 haftada onu mu bekliyoruz?
iddiaya var mısın renktasSeçim de Aykutalp Derkan 446 oy alarak sarı kırmızılı kulübün yeni divan kurulu başkanı seçildi. Niyazi Yelkencioğlu ise 332 oy aldı.
Toplasan 780 kişi oy kullanmış ve oylar yakın sayılır
5000 kişiye yakın kişinin oy kullanacağı seçimde eşref bey'in kazanacağını savunmak pek mantıklı değil
Oyle bisey olsaydi Ali geldiginden beri sampiyon Fener olurduSeçilen para getirsin; yok şöyle plan yok böyle plan demesin. Parayla oluyor bu işler.
Bugünkü seçimden yola çıkarak , oluşan teoriye göre kazanamaz diyorum.iddiaya var mısın renktas
Bunun gibi çok zenginler var bizde Keramettin bir ara isim isim bazılarını biliyordm özellikle Fransa'da hatta yahudi lobisinden daha inanılmaz isimler vardı fenerdeki zenginleri kıskanıyor bizim taraftar ben sadece gülüyorum bizde neler var ama işte çoğu camiadan uzaklar bu zenginleri biraz cekebilsek ucariz ama işte cekemedigimiz için eşref gibi vasıfsız yiyicelere kaliyoruzBu Haim Fresco müthiş bir herif
Bir ara ne zaman transfere ihtiyaç olsa Fransa'dan bir oyuncu listeye giriyor ve Fresco devreye giriyordu.
Herifin yüzünü dahi gören yoktu ama her transferde haber oluyordu.
Bir ara herifin varlığı tartışılmaya başlanmıştı.
Burak kazanirsa cifte Bayram yasatacaksin bize.Guzel olurBurak kazanirsa gsyi birakirim
Esref baskanim baskan olursa bi 100k euro sponsor olurum
Duzeni degistirdi zaten adam.senin ruyanda bile goremecegin butun basarilarda hep Terim var .Su tip yorumlar adami deli ediyor yaw.40 yıldır düzenin en önemli isimlerinden terim mi düzeni değiştirecek
Esref kazanirsa cifte Bayram yasatacaksin bize.Guzel olurEsref kazanirsa Ilk defa Galatasarayimdan uzak kalacagim.Esref olmasin lutfen
Yusuf benimle Muhattap olma madem artik.Ne sen beni alintila ne ben seniEsref kazanirsa cifte Bayram yasatacaksin bize.Guzel olur
Takılıyorum yaw ama sen bilirsinYusuf benimle Muhattap olma madem artik.Ne sen beni alintila ne ben seni
Ben onu sevmedigim.birine karsi yazdim .Sende gelmis aynisi yaziyorsun.Benim seninle bir sorunum yok senin varsa ona gore davranalim yaniTakılıyoruz ama sen bilirsin![]()