Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçim de Aykutalp Derkan 446 oy alarak sarı kırmızılı kulübün yeni divan kurulu başkanı seçildi. Niyazi Yelkencioğlu ise 332 oy aldı.

Toplasan 780 kişi oy kullanmış ve oylar yakın sayılır

5000 kişiye yakın kişinin oy kullanacağı seçimde eşref bey'in kazanacağını savunmak pek mantıklı değil

Seçim de Aykutalp Derkan 446 oy alarak sarı kırmızılı kulübün yeni divan kurulu başkanı seçildi. Niyazi Yelkencioğlu ise 332 oy aldı.

Toplasan 780 kişi oy kullanmış ve oylar yakın sayılır

5000 kişiye yakın kişinin oy kullanacağı seçimde eşref bey'in kazanacağını savunmak pek mantıklı değil
iddiaya var mısın renktas

iddiaya var mısın renktas
Bugünkü seçimden yola çıkarak , oluşan teoriye göre kazanamaz diyorum.

Bugüne bakarak Eşref bey yada x birinin ismini körü körüne savunmak manasız geliyor bana.

Bugün oy verebilecek olan 2500 yakın seçmen varmış bunların çoğunluğu liselidir.

Kalan 2500 seçmende münferit kişiler desek.

Liselilerin içinde bile neredeyse %50 ayrı fikir oluşmuş bugün.

Yani tam anlamıyla liseliler arkasında değil gibi duruyor.

Son olarak umarım kim ileriye taşıyacaksa o seçilir.

Bu Haim Fresco müthiş bir herif

Bir ara ne zaman transfere ihtiyaç olsa Fransa'dan bir oyuncu listeye giriyor ve Fresco devreye giriyordu.

Herifin yüzünü dahi gören yoktu ama her transferde haber oluyordu.

Bir ara herifin varlığı tartışılmaya başlanmıştı.
Bunun gibi çok zenginler var bizde Keramettin bir ara isim isim bazılarını biliyordm özellikle Fransa'da hatta yahudi lobisinden daha inanılmaz isimler vardı fenerdeki zenginleri kıskanıyor bizim taraftar ben sadece gülüyorum bizde neler var ama işte çoğu camiadan uzaklar bu zenginleri biraz cekebilsek ucariz ama işte cekemedigimiz için eşref gibi vasıfsız yiyicelere kaliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt