Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-burak-elmas-min-768x762.jpg

burak elmas ve ekibi bana da daha ılımlı geliyor ama

eşref beyin kazanma ihtimalinin forumdaki terimcileri tir tir titretmesi de hoşuma gitmiyor desem yalan olur

tuhaf tuhaf mesajlar

Fatih Terim sevginiz Galatasaray’ın önüne geçmesin diyenlerin, FT nefreti Galatasaray’ın önüne geçmiş. Başka açıklaması olamaz bunun, yoksa çıkarı olmayanlar hariç kimse Eşrefi,Şardan’ı desteklemez.

Eşref’in derdi kulübü kalkındırmak değil,futbol ile ilgisi olmadığı Uğurcanı yedek kaleci olarak isterim demesinden , kasa kolaylığı yapılmasına karşıyım demesinden(250-300m ilk etapta nasıl ödenecek bilmiyoruz bile) belli. Adam son gün proje uydurdu isminide süsleyerek. Arda’yı istemem derken sözünün aksi açıklamalarda bulundu.Başkan olursa söyledikleri tutarlı olacak mı acaba? Onun derdi statü kazanmak yaşlılarla birlikte pilav partileri yapmak.

Şardan’ı konuşmaya bile gerek yok. 2. Başkan Abdurrahim’in olduğu yönetimden ne beklenir? Ömer Bayram,Emre Taşdemir sözleşmeleri ortada. Diagne 15m Euro muhabbeti, Falcao fotoğrafı.

Rakiplerimiz çöpleri bile satarken bunlar oyuncu satmayı geçtim gol kralını satamadı.

Seçim başında dedikleriyle sonunda dedikleri hiç değişmeyen tek aday Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk söylemlerin ufak kıvırmalar yaptı bu süreçte. Yiğit Şardan ise zaten seçim başından beri hiç bir şey söylemedi ne yağacağına dair. Ayrıca Burak Elmas'ın kendine bu kadar saldırı varken başka adaylarla ilgili hiç bir şey söylemden sadece, kendi ekibinin yapacaklarından bahsetmesi de artık ayrıştırıcılıktan sıtkı sıyrılmış kulüp için önemli bir tavır bana göre.

Seçim başında dedikleriyle sonunda dedikleri hiç değişmeyen tek aday Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk söylemlerin ufak kıvırmalar yaptı bu süreçte. Yiğit Şardan ise zaten seçim başından beri hiç bir şey söylemedi ne yağacağına dair. Ayrıca Burak Elmas'ın kendine bu kadar saldırı varken başka adaylarla ilgili hiç bir şey söylemden sadece, kendi ekibinin yapacaklarından bahsetmesi de artık ayrıştırıcılıktan sıtkı sıyrılmış kulüp için önemli bir tavır bana göre.
evet burak elmasın söylemleri degismedi cunku soyleyecegi herseyi papagan gibi ezberlemiş. en ufak zeka belirtisi, muhakeme yeteneği, ifade becerisi yok. bosuna bir yıldır hazırlanıyorum demiyor, ancak ezberleyebilmiş repliklerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt