- 3 Haziran 2015
- 54.063
- 62.131
- 3.963
Columbus projesi için saldir baskanim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari öztürk alsin
İnsanların fikirleri değişmezse söylemleri de değişmez. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.evet burak elmasın söylemleri degismedi cunku soyleyecegi herseyi papagan gibi ezberlemiş. en ufak zeka belirtisi, muhakeme yeteneği, ifade becerisi yok. bosuna bir yıldır hazırlanıyorum demiyor, ancak ezberleyebilmiş repliklerini.
ben adam laflarını papagan gibi ezberlemis diyorum sen fikir zikir diyorsun.İnsanların fikirleri değişmezse söylemleri de değişmez. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
elmasımıza kavuşmaya 24 saat kaldı
Müthiş cevap40 yıldır düzenin en önemli isimlerinden terim mi düzeni değiştirecek
Eşref ve Şardan kazanırsa Digi iptal. 1 senelik yol haritalarina göre yeniden takipleriz. Ancak ilk sene 6. ya da 8. bitirecekleri kesin gibiKim kazanırsa kazansın %100 Galatasaraylıyım diyenler
Bein devam edecek mi yav paraları ödemiyorlardıEşref ve Şardan kazanırsa Digi iptal. 1 senelik yol haritalarina göre yeniden takipleriz. Ancak ilk sene 6. ya da 8. bitirecekleri kesin gibi
Bizden almasını biliyorlarBein devam edecek mi yav paraları ödemiyorlardı
Çık dostum kaçak izle. Senin paranı ömer bayram yemesinBizden almasını biliyorlar![]()