Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Öztürk ❌
Eşref Hamamcioglu❌
Burak Elmas :unsure:
Işın Çelebi :unsure:

Burak Elmas: "Benim Fatih hocaya bakış tarzımı sıralarsam; bir, çok sevdiğim bir insan. İki, divan kurulu üyesi, iyi bir Galatasaraylı. Üç, teknik direktör. Benim için, onun dostluğu ve kişiliği, sonra teknik direktörlüğü geliyor."

Ufak bir ışık mı yoksa ?

Bu tipler dk basi baska bisey soyluyor umudunuzu kaybetmeyin 3 hash tage hocayi kovarlar ya da ali koc bi aciklama fln yaparsa fbtvde

Seninleyiz, destekçiniz Eşref başgan

C5rIhTJWQAEPuMJ.jpg

bütün adaylara baktım, elmas haricinde amatör branşlara dair konuşan yok. onun da listesi ismen küçük ama cismen bu coğrafyada zayıf. ali koç'un geçen yılki yönetiminin yandan yemişi gibi. o yüzden hocamın hem başkanlığını, hem teknik direktörlüğünü, hem de sportif direktörlüğünü bekliyorum. allah nasip eder inş.

zaten öyle

hatta tff tdliği ve başkanlığını da istiyor da işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengiz başkanım zor dönemde geldi elini taşın altına koydu Dursun Özbek gibi bir beladan bizi kurtardı kulübü düzlüğe çıkardı yiyiciler hemen kulübün başına üşüştüler. Rant var nasılsa milyon euroluk transferler komisyonlar FFP'de bitti. Kim ne derse Mustafa Cengiz bir dönem daha hakediyor.

Adam sağlığından oldu evet bazı hataları var ama en azından dürüst adam. Kulübün menfaati için kaç kere Fatih Terim'in olur olmaz sözlerini sineye çekti kaç yaşında adam üstelik.

Eğer vefa diyorsanız asıl bu adamın bir dönem daha başkanlığa hakkı var tabi kendisi de istiyorsa.

Metin Öztürk tw sohbet odasında konuşuyor

Mustafa Cengiz başkanım zor dönemde geldi elini taşın altına koydu Dursun Özbek gibi bir beladan bizi kurtardı kulübü düzlüğe çıkardı yiyiciler hemen kulübün başına üşüştüler. Rant var nasılsa milyon euroluk transferler komisyonlar FFP'de bitti. Kim ne derse Mustafa Cengiz bir dönem daha hakediyor.

Adam sağlığından oldu evet bazı hataları var ama en azından dürüst adam. Kulübün menfaati için kaç kere Fatih Terim'in olur olmaz sözlerini sineye çekti kaç yaşında adam üstelik.

Eğer vefa diyorsanız asıl bu adamın bir dönem daha başkanlığa hakkı var tabi kendisi de istiyorsa.

Bir dönem daha cengo mu bir sezon daha terim mi? Ikisi beraber yurumez artık çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt