Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi, Polat-Sezgin komisyon götürür, Liseci morukların işaret ettiği bir başkası asla böyle bir şey yapmaz!..E Polat' ı onaylayan da aynı insanlardı ya; menfaatlerine çomak sokmasaydı, gayet de muteber bir başkan olarak yoluna devam edecekti ya, bunu anlamak zor olmamalı..Bahsettiğim aleni hırsızlığa karşı sunduğun argümanı bir daha düşün istersen...

Son olarak; kapalı hiçbir sistemde yolsuzlukların, hırsızlıkların önü alınamaz; sadece hasır altı edilebilir. Tam olarak engel olunamasa da büyük ölçüde azaltacak en etkili çözüm şeffaflıktır. Ve bu kulüpte şeffaflığın önündeki en büyük engel Lise hegemonyasıdır. Nokta...

Kimse "onlar goturdu" demez. Ancak sen kapilari acip ipleri salarsan, seni sonraki surecte denetleyecek/eksileyecek bir makam ya da kurum kalmaz. Kisacasi, her ikisi de goturur ancak en fazla 4 sene goturursun bu maksimum surendir. Ama sen o duzeni yikarsan, kendine gore yontarsan, soyarsin sogana ya da sarimsaga cevirirsin, hesap bile vermeden "eski baskan" olarak yoluna devam edersin. Hayir, sorun soymak da degil, dengeleri bozmak. Bak, Galatasaray sev ya da sevme, begen ya da begenme, gayet ideal bir Demokrasi ortamidir. Gucler ayriligi dogru isler. Polat kimdir ki ibra edilsindir o donem ? Ben, o zamanla genc bir taraftar olarak istifasini istedim. Gorunen koy, kilavuz istemez. Kotu yonetimlerden hesap sorulmasini istiyorsak eger, ya da paranin en azindan ikinci planda kalmasini istiyorsak bir denge/kontrol mekanizmasi bekloyorsak bu suan ki sistemle en idealdir. Baska onerin varsa hay hay, ama bana grlip Polat'in zorladigi o maddeyi soylersen, " Polat kim arkadasim ? " seklinde cevap alirsin. Kotuden dogru ornek olmaz, olsa olsa ders olur. Ben suan ki duzen super demedim bilakis "baska" onerin var mi ? diye ekledim, ancak sundan eminim ki, liseyi pasifize etmen, klasik "gelen gelsin" mantigini savunman bu topraklarda is gormuyor. Goruyor da sonuclari agir oluyor.

Tabi, Polat-Sezgin komisyon götürür, Liseci morukların işaret ettiği bir başkası asla böyle bir şey yapmaz!..E Polat' ı onaylayan da aynı insanlardı ya; menfaatlerine çomak sokmasaydı, gayet de muteber bir başkan olarak yoluna devam edecekti ya, bunu anlamak zor olmamalı..Bahsettiğim aleni hırsızlığa karşı sunduğun argümanı bir daha düşün istersen...

Son olarak; kapalı hiçbir sistemde yolsuzlukların, hırsızlıkların önü alınamaz; sadece hasır altı edilebilir. Tam olarak engel olunamasa da büyük ölçüde azaltacak en etkili çözüm şeffaflıktır. Ve bu kulüpte şeffaflığın önündeki en büyük engel Lise hegemonyasıdır. Nokta...
Faruk süren ve damadı hakkındaki düşüncelerin nedir renkdas

Çelebiye kdr düştük demek ha

Eşref falan seçilmez.

Şu anki listelerde Burak Elmas fark atar gibi duruyor.

Yeni aday ve listeleri beklemek gerek yine de.
Anlaşılan olursa bir Işın Çelebi aday olacak onun listesi önemli, bahsedilen isimler olursa Işın Çelebi çok rahat kazanır. Şu anki durumda bana da Burak Elmas rahat alır gibi geliyor.

2 gün kalmadı mı liste teslimi için

+M. Cengiz
+Işın Çelebi

olacak mı ?

Belli olsun da yolumuza bakalım artık.

Işın Çelebi adaylığını birinci ağızdan resmen açıklamış. Cuma günüde listeyi teslim edeceğini söylemiş.

Adnan Polat'a itibarı iade edilecek mi?

'Eğer başkan seçilirseniz Adnan Polat'la ilgili ibrasızlık kararının kaldırılacağı ve genel kurulda Adnan Polat'a itibarının iade edileceğinden bahsedilmişti. Bununla ilgili başkan seçilirseniz tavrınız ne olacak, iadeyi itibar için çalışma yapacak mısınız?' sorusuna Çelebi, " Aynı muameleye ben de gördüm. Benim de çok canım yandı, çok üzüldüm. Biz o defteri kapatmak istiyoruz. El ele verelim, bütün camia bir olsun. Ben öyle düşünüyorum.

Eşref bey çekilebilir misiniz lütfen
Çekilin de Elmas-Öztürk-Çelebi yarışını izleyelim
sn. Cengiz siz de aday olmayın lütfen
Teşekkürler

Adnan Polat'a itibarı iade edilecek mi?

'Eğer başkan seçilirseniz Adnan Polat'la ilgili ibrasızlık kararının kaldırılacağı ve genel kurulda Adnan Polat'a itibarının iade edileceğinden bahsedilmişti. Bununla ilgili başkan seçilirseniz tavrınız ne olacak, iadeyi itibar için çalışma yapacak mısınız?' sorusuna Çelebi, " Aynı muameleye ben de gördüm. Benim de çok canım yandı, çok üzüldüm. Biz o defteri kapatmak istiyoruz. El ele verelim, bütün camia bir olsun. Ben öyle düşünüyorum.

Ben bunun yapılması gerektiğini düşünüyorum bu arada. Camia içinde çok bölünmeye yol açıyor bu durum. Kimse yönetimlere girmek istemiyor bu yüzden. Adnan Polat kötü başkandır orası ayrı konu.

Işın Çelebi'nin listesi nasıl bakalım
Onun listesine göre Burak Elmas mı Işın Çelebi mi kararımı vereceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt