Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA, Şampiyonlar Ligi Finali için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na 25.000 taraftar alınacağını açıkladı.

Seçimle aynı gün yanılmıyorsam , şu ortamda bizim seçimi iptal etme şansları yok pek.

Bu arada umarım Işın bey Adnan Öztürk gibi sonradan çekilip şov yapmaz

Mustafa Cengiz aday olmaz diyebiliriz herhalde. Eşref'in listesinde denilen Cemal Özgörkey'de Işın Çelebi'nin listesine girerse şaşırmam demek ki listede düşünülen güçlü isimlerden olumlu dönüş alındı.

Işın Çelebi için :

Hakan Üstünberk
Şardan
Üstünel
Erden Timur
Cemal Özgörkey
Boyner

Bunlar gerçekleşirse sanki diğer listelere bakılmaz bile.

Ben hala Ebru Köksal hamlesi bekliyorum birilerinden, tek başına ciddi oy potansiyeli olan bir kişi bence.

Işın Çelebi için :

Hakan Üstünberk
Şardan
Üstünel
Erden Timur
Cemal Özgörkey
Boyner

Ben hala Ebru Köksal hamlesi bekliyorum birilerinden, tek başına ciddi oy potansiyeli olan bir kişi bence.
Böyle bir liste cikarsa secim yapmasinlar

Işın Çelebi için :

Hakan Üstünberk
Şardan
Üstünel
Erden Timur
Cemal Özgörkey
Boyner

Anketin seçeneklerde yok mu ben mi göremedim?

Bu süreçler bir an önce son bulmalı ve önümüzdeki sezonun planı yeni teknik ve idari heyetle ivedilikle yapılmalı. Harekete geçilmeli.

Kaybedecek zaman yok

Elmas, Öztürk ve Hamamcıoğlu'nun ismi aylardır konuşuluyor
Son dk aday olan Işın Çelebi seçilirse bak sen o zaman eğlenceye :D

Işın Bey kimin oylarından götürür, mevcut adaylar arasından ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aman diyeyim hamamcı falan gelirse 2 ayda kulübü batırır. dursun bile bunun yanında efsane başkan gibi kalır

Işın Çelebi için :

Hakan Üstünberk
Şardan
Üstünel
Erden Timur
Cemal Özgörkey
Boyner

özgörkey hamamcıoğlu'nun listesinde

Tepeden inme adaylık bize fayda sağlamaz Çelebi güçlü yönetimle gelse bile hani projeleri nerde ne yapacak tamamen hazırlıksız yani en az 1 yılı çöpe atılacak işte bu tarz yönetimler yüzünden kaybediyoruz

Geçen verilen ve kolpa çıkan haber
Bence buna benzer bir liste oluşturulması yine zor.
Bu arada Albayrak'ın olduğu listeye ancak transfer işlerine karışmaması ve Florya'da takılması şartıyla destek veririm.Öyle 2.başkan felan asla olmamalı

Geçen verilen ve kolpa çıkan haber
Bence buna benzer bir liste oluşturulması yine zor.
Bu arada Albayrak'ın olduğu listeye ancak transfer işlerine karışmaması ve Florya'da takılması şartıyla destek veririm.Öyle 2.başkan felan asla olmamalı

Abdürrahim Albayrak birakin bu isleri artik. Gitsin baska seyler yapsin.

Burak elmas dışında proje sunabilen tek 1 kişi bile yok son gün adaylık nedir kardeşim sanki muhtar seciyoruz

Cemal özgörkeyi eşrefe kaptırmak elmas ve olursa ışın çelebi açısından kayıp olmuş. Cemal özgörkey eşrefle çalışmayı nasıl kabul etmiş yav

Ben bu Işın Çelebi denen adamdan bir gram hazetmiyorum. Planı yok,projesi yok. Umarım seçimi Burak Elmas kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt