Uğur Kaan Yalçın
Aslan Üye
- 1 Ekim 2013
- 9.433
- 891
- 1.628
hahaha milyonlarca liranın saniyeler ile kazanılıp kaybedildiği yerde bir kaç hafta önemli değil diye buyurmuş .Vertigo, beyefendi de kafa yapmaya başlamış herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz varsayımlar ve tahmin üzerinden , geciktirme işini Işın Çelebi için yaptığı söyleniyor.
Ben pek inanmıyorum.
Radyospora şöyle bir açıklaması var.
Ekli dosyayı görüntüle 121907
Ayan'ın akıl yürütmesi bu.Şu an Kazan Dairesi yayınında Çelebi'nin Cengiz'le beraber yürüdüğü ve ondan dolayı seçimi erteletmeye çalıştığını söylüyorlar. Yönetim kurulu hazırmış ama diğer kurullari kurmak Çelebi için zormuş. Hatta diğer listelerdeki kurullara tekliflerde bulunuyorlarmış. Umarım yarın akşama kadar yetiştiremez listesini Işın Çelebi.
Ben içeriden bilgi aldığını düşünüyorum.Ayan'ın akıl yürütmesi bu.
Burak Elmas ve Metin Öztürk ikisi en hazır adaylar. İkisinin de stad sponsoru hazırmış mesela. Kemerburgaz için ikisinin de planı hazır Burak Elmas'ın projesi daha iyi olduğunu düşünüyorum burada.Işın Çelebi güçlü liste oluştursa bile bende soru işareti olur en ufak proje hazirlamadan son anda seçime girersen hiçbir faydan olmaz kulübe millet begenmesede açık ara en hazırlıklı kişi Burak elmas adam 1 senedir her şeyi planlamış projeleri sponsorları çıkarmış işin celebi gelse dahi ne yapacaz biz diye diye 6 ay geçer enaz
Yok kendisinin akıl yürütmesi.Ben içeriden bilgi aldığını düşünüyorum.
Renktaş taşları birleştirdiğin zaman gerçek olabilecek bir ihtimal değil mi sence de? Sen bu Çelebi'nin adaylığı hakkında ne düşünüyorsun merak ettim.Yok kendisinin akıl yürütmesi.
Gerçek olması olası, zaten kim bu olayları alt alta koysa bunun olası olduğunu düşünür. Çelebi'nin listesini görmek lazım ama bu yönetimden birileri varsa seçilme ihtimali düşer bence.Renktaş taşları birleştirdiğin zaman gerçek olabilecek bir ihtimal değil mi sence de? Sen bu Çelebi'nin adaylığı hakkında ne düşünüyorsun merak ettim.
Işın Çelebi güçlü liste oluştursa bile bende soru işareti olur en ufak proje hazirlamadan son anda seçime girersen hiçbir faydan olmaz kulübe millet begenmesede açık ara en hazırlıklı kişi Burak elmas adam 1 senedir her şeyi planlamış projeleri sponsorları çıkarmış işin celebi gelse dahi ne yapacaz biz diye diye 6 ay geçer enaz
Albayrak menfaat adamıdır. Zamanında Aysal şöyle Aysal böyle diyordu, onu gönderince düşman oldu. Dursun'un listesine de girmek istediği ancak Dursun'un almadığı söyleniyordu.Albayrak, Çelebi'nin listesinde olur mu?
Divan Kurulu'nda Kaan Kançal'ı konuşturmayan adam dikta kafasından bahsedemez.