Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman yarın son gün liste teslimi için
Çelebi ne yapacak bakalım

Bu neyin kafası ya o bir kaç hafta belkide kulübün gelecekteki üç dört yılını etkilicek bu nasıl bir körlük

Biraz varsayımlar ve tahmin üzerinden , geciktirme işini Işın Çelebi için yaptığı söyleniyor.
Ben pek inanmıyorum.

Radyospora şöyle bir açıklaması var.

Ekli dosyayı görüntüle 121907

Benim düşüncem; Cengiz kendi için zaman kazanmaya çalıştı, Albayrak’ta Çelebi’nin listesinde olduğundan zaman kazanmak istedi. Cengiz’in çekilmesinin nedeni tepkiler sonuçta.

Şu an Kazan Dairesi yayınında Çelebi'nin Cengiz'le beraber yürüdüğü ve ondan dolayı seçimi erteletmeye çalıştığını söylüyorlar. Yönetim kurulu hazırmış ama diğer kurullari kurmak Çelebi için zormuş. Hatta diğer listelerdeki kurullara tekliflerde bulunuyorlarmış. Umarım yarın akşama kadar yetiştiremez listesini Işın Çelebi. Çok çirkin işler döndürüyor kendisi.

Işın Çelebi güçlü liste oluştursa bile bende soru işareti olur en ufak proje hazirlamadan son anda seçime girersen hiçbir faydan olmaz kulübe millet begenmesede açık ara en hazırlıklı kişi Burak elmas adam 1 senedir her şeyi planlamış projeleri sponsorları çıkarmış işin celebi gelse dahi ne yapacaz biz diye diye 6 ay geçer enaz

Çıldırmamak elde değil yahu cengiz adlı zat gelecek adam 300 milyonla gelsin diyor. Ve bu daha buz dağının görüne kısmı. Yeni gelecek yönetim kim bilir nelerle karşılaşacak daha. Şu anki beceriksizler acaba acaba bu 300 milyonla ilgili bir şey yapacak mı tabi ki hayır o zaman bu klup bu belirsizlikte nasıl hareket edecek acaba haftalarca

Şu an Kazan Dairesi yayınında Çelebi'nin Cengiz'le beraber yürüdüğü ve ondan dolayı seçimi erteletmeye çalıştığını söylüyorlar. Yönetim kurulu hazırmış ama diğer kurullari kurmak Çelebi için zormuş. Hatta diğer listelerdeki kurullara tekliflerde bulunuyorlarmış. Umarım yarın akşama kadar yetiştiremez listesini Işın Çelebi.
Ayan'ın akıl yürütmesi bu.

Burak elmas da beş para etmez. Metin Öztürk olsun bari

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Işın Çelebi güçlü liste oluştursa bile bende soru işareti olur en ufak proje hazirlamadan son anda seçime girersen hiçbir faydan olmaz kulübe millet begenmesede açık ara en hazırlıklı kişi Burak elmas adam 1 senedir her şeyi planlamış projeleri sponsorları çıkarmış işin celebi gelse dahi ne yapacaz biz diye diye 6 ay geçer enaz
Burak Elmas ve Metin Öztürk ikisi en hazır adaylar. İkisinin de stad sponsoru hazırmış mesela. Kemerburgaz için ikisinin de planı hazır Burak Elmas'ın projesi daha iyi olduğunu düşünüyorum burada.

5-10 isim döndü,aday olamayanlarda liste oluşturamadılar

forumun gazilerinden sinan bey biraz akıllı olsa kitlerdi birinin listesine kendini

Renktaş taşları birleştirdiğin zaman gerçek olabilecek bir ihtimal değil mi sence de? Sen bu Çelebi'nin adaylığı hakkında ne düşünüyorsun merak ettim.
Gerçek olması olası, zaten kim bu olayları alt alta koysa bunun olası olduğunu düşünür. Çelebi'nin listesini görmek lazım ama bu yönetimden birileri varsa seçilme ihtimali düşer bence.

Duygun Yarsuvat veya Mustafa Cengiz gibi sezon ortası bir seçimle gelse son gün kadro kurulmasına kimse bir şey demez ama 3 sene yönetime talip olan adam da son dk. çıkmasın artık.

Biz 4 sene daha kendimize gelemicez anlaşilan koca klüpte bir tane projesi düzgün adam çikmaz mi %100 bu gelsin denilemiyor.

Albayrak, Çelebi'nin listesinde olur mu?
Albayrak menfaat adamıdır. Zamanında Aysal şöyle Aysal böyle diyordu, onu gönderince düşman oldu. Dursun'un listesine de girmek istediği ancak Dursun'un almadığı söyleniyordu.

Yönetimde olacaksa her şeyi yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt