Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyuk bir umut ile yarin saat 18.00 i bekliyecem

Ekli dosyalar

• dursun-ozbek_1466555_m.jpg
    dursun-ozbek_1466555_m.jpg
    155,9 KB · Görüntüleme: 66
Nasıl bir kafayla aday olmayı düşünüyor acaba ?
Cidden ne düşünüyor merak ediyorum.
Kendisi düşünmüyor rtaş

terim gazlıyodur ol diye,kovulmaması için en garanti kişi albayrak onun için

hamamcı niyeti belli etti td değil daha farklı düşünüyo terimi,elmasın yönetiminde ışıtan var terimle sorun yaşaması çok muhtemel,öztürk zaten seçilemez albayrak aday olur milyonda bir seçilirse floryayı değil kulübü komple terim yönetecek

Durum belli.

1. Yasaklara bağlı bir engel yok.

2. Mevcut yönetm yasaklara bağlı engel olduğunu iddia edip KEYFİ olarak seçimi erteledi.

3. Muhtemelen aday olmayı planlıyordu, 2 gündür gelen tepkilere hiç dayanamadı ve adaylıktan çekildi.

4. Bu şartlarda mevcut yönetim ve mevcut başkan kime hizmet ediyor? Kimin maşası, hangi akılla bu kararları alıyor?
Işın çelebiye?

hey gidi hey 90ların sonlarında biz mahsunun ibrahim erkalın şarkılarıyla avrupya giderken fenerliler yalan rüzgarının a takımının yeni bölümünü bekliyorlardı

Metin Öztürk daha Aysal vari bir sahisa benziyor. Muhtemelen Terim‘le sorun yasar ve yine bir kaos ortamina sürükleniriz.

Suanki ortamda en iyi secenek Elmas gibi. Futbolu Terim‘e emanet eder, sadece kulübü yönetmekle yetinir. Faruk Süren‘in damadi olup Mehmet Cansunve Ali Dürüst‘le calismis olmasi da ayri bir avantaj. Sanirim bunlar arka plandan onu destekleyecekler. Basarili olur veya olmaz ayri mesele. Tek kisi degil, ekip calismasi olur. Albayrak‘in biraz uzaklasmasi da iyi olur.

GSC seçimini yapmış gibi
Zamanında da d.ö demişti forum (maalesef ben de dahil)
O yüzden korkuyorum.
İnsanların kalbini açıp bakamıyoruz, düşüncelerini okuyamıyoruz

Buyurun 2015 GSC oylaması böyleymiş
Her ne kadar ben de d.ö demiş olsam da paylaşayım dedim. Çoğunluğun tercihi her zaman iyi çıkacak diye bir şey yok
Ama umarım bu sefer Elmas seçilirse bizi yanıltmaz

8397zuuq.png

Seçim hazirana ertelenirse ciddi bir kaos olur, gelecek sezon da heba edilir. Bir çok çözülmesi gereken acil konu var.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GSC seçimini yapmış gibi
Zamanında da d.ö demişti forum (maalesef ben de dahil)
O yüzden korkuyorum.
İnsanların kalbini açıp bakamıyoruz, düşüncelerini okuyamıyoruz

Buyurun 2015 GSC oylaması böyleymiş
Her ne kadar ben de d.ö demiş olsam da paylaşayım dedim. Çoğunluğun tercihi her zaman iyi çıkacak diye bir şey yok
Ama umarım bu sefer Elmas seçilirse bizi yanıltmaz

Ekli dosyayı görüntüle 121915
Dursunun karsısında idim (y)(y)(y)
Şimdi de alo burakın karsisindayim.

Elmas çöp, metin gelsin

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt