Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.474
- 34.427
- 2.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alp Yalman Burak Elmas'ın kurullarından birinin başında olacak. Denetleme idi sanırım,tam emin olamadım.alp yalmanın destekledigi kişi benımde başkan adayımdır onun oldugu ortamda yamuk iş olmaz eskilern en saglam adamlarındandır kendisi
Kendisi düşünmüyor rtaşNasıl bir kafayla aday olmayı düşünüyor acaba ?
Cidden ne düşünüyor merak ediyorum.
Işın çelebiye?Durum belli.
1. Yasaklara bağlı bir engel yok.
2. Mevcut yönetm yasaklara bağlı engel olduğunu iddia edip KEYFİ olarak seçimi erteledi.
3. Muhtemelen aday olmayı planlıyordu, 2 gündür gelen tepkilere hiç dayanamadı ve adaylıktan çekildi.
4. Bu şartlarda mevcut yönetim ve mevcut başkan kime hizmet ediyor? Kimin maşası, hangi akılla bu kararları alıyor?
Ben kendimi bildigimde 2000in baslariydi o zamandan beri bu kulüpteki kaosun kimin kime ne hizmet ettiğini çözebilmiş değilim.
Kimi destekleyeceğimiz belli oldu.
Allah yazdıysa bozsun. Adam antipatiklik gurusu adeta. Şaşı gözler,gıdısı falan.. (Mentalitesi zaten belli)En iyi secenek Esref baskan gibi duruyor
Derin Galatasarayin yine piyasaya cikma zamani
gün geçtikçe eşref başganımın destekçileri çoğalıyor masondaşEn iyi secenek Esref baskan gibi duruyor
Derin Galatasarayin yine piyasaya cikma zamani
Dursunun karsısında idimGSC seçimini yapmış gibi
Zamanında da d.ö demişti forum (maalesef ben de dahil)
O yüzden korkuyorum.
İnsanların kalbini açıp bakamıyoruz, düşüncelerini okuyamıyoruz
Buyurun 2015 GSC oylaması böyleymiş
Her ne kadar ben de d.ö demiş olsam da paylaşayım dedim. Çoğunluğun tercihi her zaman iyi çıkacak diye bir şey yok
Ama umarım bu sefer Elmas seçilirse bizi yanıltmaz
Ekli dosyayı görüntüle 121915
Şu üçünden hangisi olsunDursunun karsısında idim
Şimdi de alo burakın karsisindayim.
Yarin kadrolari gordukten sonra saglikli bir degerlendirme yapip değerli fikirlerimi paylaşacağım.Şu üçünden hangisi olsun
Hiçbiri diye bir seçenek yok