Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 25.069
- 26.944
- 2.988
Bu maç döner
Konudan uzaklasmadan fb sampiyonlugu istiyorsun sanirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç döner
Alo burak gidip de 8. sinif tinerci musvettelerine hesap vererek seviyeyi kendisi düşürdü renkdaş. Sen böyle birini Ulu Önderimiz Ali Sami Yen Beyin koltuguna layik görebiliyorsan ne mutlu renkdaş.Kimseyle bağım yok terbiyesizliğin de lüzumu yok. İlkokul çocuğu muhabbeti yapmayın artık. Zaten seviye düşük daha fazla düşürmeyin bari.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konudan uzaklasmadan fb sampiyonlugu istiyorsun sanirim
hamamcıdan en fazla rakı masasına meze olur,cümle kurmaya dahi degmez.
Dursunun karsısında idim
Şimdi de alo burakın karsisindayim.
Kıymetli düşüncelerini yarın açıklayacaklarını beyan ettilerkimi destekliyoruz rengim
Buraka direkt karşıyız. Diger adaylardan da aposuz olan öne çıkar. Kadroların açıklanmasını bekliyoruz yani rengim.kimi destekliyoruz rengim
Bunda hemfikirizBuraka direkt karşıyız. Diger adaylardan da aposuz olan öne çıkar. Kadroların açıklanmasını bekliyoruz yani rengim.
Ali Sami Yen'in mezarı başında mevcut başkana omuz atan,defalarca taraflı divan toplantıları yapıp yönetim kurulu üyelerini konusturmayan,asla aday olmayacağım öyle bir düşüncem yok diye arkadan kulis yapan, Galatasaray dinamiklerini 1980 zihniyetiyle yönetmeye talip ve o şekilde açıklamalar yapan bir zat bir taraftar olarak şahsen benim başkanım olamaz. Bütçe olarak küçülebiliriz o kabul,ama vizyon olarak küçülemeyiz. Bu adam bende net bu zihniyeti hissettiriyor.Daha önce de yazdım Eşref Hamamcıoğlu için tekrar yazayım çok kısa.
Popülist bir adam değil. Çoğu zaman bir çok Galatasaraylının duymak istemediği şeyleri konuşur. Dursun Özbek ile olan kıyaslama ne alaka çözemedim. Dursun Özbek boş boş konuşurdu. Yok uçaklar indiriyoruz, yok buradan 3'lü çekelim Kadıköy'den duyulsun gibi bir çok rezilliği var.
Eşref Hamamcıoğlu evet bir Galatasaray lisesi öğrencisi. Bunu öyle bir yazıyorsunuz ki sanki Galatasaray lisesinden çıkmış insanlar bizim düşmanlarımız. Yapmayın arkadaşlar. Galatasaray kulübünün tek çaresi zengin bir iş adamı değil. Tek kurtuluşu; birlik ve beraberlik. Üyesiyle, liselisiyle, taraftarıyla bir olup güçlü bir camia haline gelmek.
Eşref Hamamcıoğlu bu konu da camianın bir lideri olabilir. Konuşmaları gayet düzgün. Realist bir adam bir kere. Boş konuşmasına denk gelmedim. Hayalinizde ki vizyoner adam değil. Ama çıkmıyor öyle bir adam işte, ve maddi durumumuz ile birlikte çıksa ne yazar? Hiç bir projesini gerçekleştiremez.
Evet küçüleceğiz. Evet çünkü küçülmek zorundayız mali açıdan. Bunu hiç bir başkan adayı çıkıp söylemek istemez ki Metin Öztürk ve Burak Elmas bunu söyleyemiyor çünkü taraftardan çekiniyorlar. Ama şunu unutmayın bu etapta, yani bu ilk etapta bile taraftardan çekinen başkan göreve geldikten sonra yine aynı mevcut yönetim gibi kulübü sosyal medya dan yönetir. Bu olmamalı. Sosyal medya ve taraftarı gerekirse dinlemeyecek güçlü, camianın içinden gelen bir insana ihtiyacımız vardır belki gerçekten. Bir örnek Falcao. Bir başka örneği de Diagne transferi. Taraftar çok duygusal davranıyor ama sen yönetici olarak tarihi karar ve imzara atacak durumdasın. Soğukkanlı olmak zorundasın.
Son olarak:
Eleştirirken argümanlarla eleştirelim. Bu başkan adayları ellerinden geleni yapıyorlar. Galatasaray zor durumda, faydalanacak çok fazla bir şeyi yok (yemeye geliyorlar, çalmaya geliyorlar tarzı iğrenç sözler). Haksızlık etmeyin hakaret de etmeyelim. Galatasaray kulübüne yakışan şekilde bir seçim olsun.
Galatasarayımız için hayırlısı olsun.
Başkan: FT
2. Başkan: Apo
SD: KRALARDA
Çelebi listesi güçlü olursa , ciddi bir aday olabilir.
Ancak kafama takılan birkaç konu var.
Camia büyük mutabakatla aday olmamı bekliyor söylemleri.
Adaylığı tam anlamıyla son güne bırakması.
İktidara yakın bir isim olarak görünüyor.
Çok soru işareti var , listesini görmek lazım.
Buraka direkt karşıyız. Diger adaylardan da aposuz olan öne çıkar. Kadroların açıklanmasını bekliyoruz yani rengim.
canım sıkkınlisteler belli olduktan sonra @Sami Karakoç @Mehmet Mehmetoglu @Ahmed Arif Kesen @Can Eroğlu ile bir ön değerlendirme yapalım derim
gscultravizyon
canım sıkkın
böyle futbol ikliminin ***** *****