Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyle bağım yok terbiyesizliğin de lüzumu yok. İlkokul çocuğu muhabbeti yapmayın artık. Zaten seviye düşük daha fazla düşürmeyin bari.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alo burak gidip de 8. sinif tinerci musvettelerine hesap vererek seviyeyi kendisi düşürdü renkdaş. Sen böyle birini Ulu Önderimiz Ali Sami Yen Beyin koltuguna layik görebiliyorsan ne mutlu renkdaş.

Taner rtaş doğru dedi
Bu hususta saygıyı hak etmeyen yalnız 1 kişi vardır o da GS tarihine kara leke olarak geçmiştir benim şahsi düşüncem
Ben bazen isimlerini yazıyorum da aslında isim-soyisim veyahut sn. , bey diye hitap etmek lazım. Galatasaraylılık bunu gerektirir.

Konudan uzaklasmadan fb sampiyonlugu istiyorsun sanirim

Daha önce de yazdım Eşref Hamamcıoğlu için tekrar yazayım çok kısa.

Popülist bir adam değil. Çoğu zaman bir çok Galatasaraylının duymak istemediği şeyleri konuşur. Dursun Özbek ile olan kıyaslama ne alaka çözemedim. Dursun Özbek boş boş konuşurdu. Yok uçaklar indiriyoruz, yok buradan 3'lü çekelim Kadıköy'den duyulsun gibi bir çok rezilliği var.

Eşref Hamamcıoğlu evet bir Galatasaray lisesi öğrencisi. Bunu öyle bir yazıyorsunuz ki sanki Galatasaray lisesinden çıkmış insanlar bizim düşmanlarımız. Yapmayın arkadaşlar. Galatasaray kulübünün tek çaresi zengin bir iş adamı değil. Tek kurtuluşu; birlik ve beraberlik. Üyesiyle, liselisiyle, taraftarıyla bir olup güçlü bir camia haline gelmek.

Eşref Hamamcıoğlu bu konu da camianın bir lideri olabilir. Konuşmaları gayet düzgün. Realist bir adam bir kere. Boş konuşmasına denk gelmedim. Hayalinizde ki vizyoner adam değil. Ama çıkmıyor öyle bir adam işte, ve maddi durumumuz ile birlikte çıksa ne yazar? Hiç bir projesini gerçekleştiremez.

Evet küçüleceğiz. Evet çünkü küçülmek zorundayız mali açıdan. Bunu hiç bir başkan adayı çıkıp söylemek istemez ki Metin Öztürk ve Burak Elmas bunu söyleyemiyor çünkü taraftardan çekiniyorlar. Ama şunu unutmayın bu etapta, yani bu ilk etapta bile taraftardan çekinen başkan göreve geldikten sonra yine aynı mevcut yönetim gibi kulübü sosyal medya dan yönetir. Bu olmamalı. Sosyal medya ve taraftarı gerekirse dinlemeyecek güçlü, camianın içinden gelen bir insana ihtiyacımız vardır belki gerçekten. Bir örnek Falcao. Bir başka örneği de Diagne transferi. Taraftar çok duygusal davranıyor ama sen yönetici olarak tarihi karar ve imzara atacak durumdasın. Soğukkanlı olmak zorundasın.

Son olarak:

Eleştirirken argümanlarla eleştirelim. Bu başkan adayları ellerinden geleni yapıyorlar. Galatasaray zor durumda, faydalanacak çok fazla bir şeyi yok (yemeye geliyorlar, çalmaya geliyorlar tarzı iğrenç sözler). Haksızlık etmeyin hakaret de etmeyelim. Galatasaray kulübüne yakışan şekilde bir seçim olsun.

Galatasarayımız için hayırlısı olsun.
Ali Sami Yen'in mezarı başında mevcut başkana omuz atan,defalarca taraflı divan toplantıları yapıp yönetim kurulu üyelerini konusturmayan,asla aday olmayacağım öyle bir düşüncem yok diye arkadan kulis yapan, Galatasaray dinamiklerini 1980 zihniyetiyle yönetmeye talip ve o şekilde açıklamalar yapan bir zat bir taraftar olarak şahsen benim başkanım olamaz. Bütçe olarak küçülebiliriz o kabul,ama vizyon olarak küçülemeyiz. Bu adam bende net bu zihniyeti hissettiriyor.

Çelebi listesi güçlü olursa , ciddi bir aday olabilir.
Ancak kafama takılan birkaç konu var.

Camia büyük mutabakatla aday olmamı bekliyor söylemleri.
Adaylığı tam anlamıyla son güne bırakması.
İktidara yakın bir isim olarak görünüyor.

Çok soru işareti var , listesini görmek lazım.

Olacaklari yazayim

Burak Elmas: bir ruzgarla girip buyuk bir hayal kirikligi ile bitecek olan kisi, oncelikli olarak asiri muhalif biri ve gecmisinde bazi yanlis yerler var misal ülker gibi, hosuma gitmeyen buraya yazmayacagim iliskileride var akp ve rakipler gecmisi kaziyip bunu yer bitirir ve Galatasarayimiza zarar verir
Biraz zekasi olan biraz arastirip ne demek istedigimi anlar

Metin Öztürk: Burak Elmasdan daha olumlu buluyorum en azindan kasa kolayliginda daha yararli olacaktir ama hem kisilik olarak hem yonetimsel olarak baskan yildizi yok biraz pisirik izlenimi aldim

Esref Hamamcioglu: En azindan realist adam ve arkasinda koca lise var, liseliler kardeslerini zor durumda birakmaz bu bir, ikinciside Galatasaray cok sahipsiz kaldi bunu hepimiz goruyoruz yasiyoruz gs dinamiklerini rayina sokabilecek bu uclu icinde tek adam gibi gozukuyor

Keske

Muhtar Kent, Bahattin Demirbilek, Tara, gibi isimler baskan adayi olsa ama yok iste

Çelebi listesi güçlü olursa , ciddi bir aday olabilir.
Ancak kafama takılan birkaç konu var.

Camia büyük mutabakatla aday olmamı bekliyor söylemleri.
Adaylığı tam anlamıyla son güne bırakması.
İktidara yakın bir isim olarak görünüyor.

Çok soru işareti var , listesini görmek lazım.
:eek:
Niye yav

Ben projeleri ve ekibi ile sonuna kadar Burak Elmas'ı destekliyorum en başından beri. Umarım bir sonraki başkanımız kendisi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt