Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niyeyse üzerimde öyle bir izlenim kalmış.
Tam emin değilsek orayı geçebiliriz :)

Şimdi baktım Erdoğan olmasa stadı yapamazdık gibi bir açıklaması varmış , sanırım ondan dolayı aklımda kalmış.
Vay Çelebi vay
Senden de uzaklaşacak gibiyim yavaştan hayırlısı

Vay Çelebi vay
Senden de uzaklaşacak gibiyim yavaştan hayırlısı
Odtü mezunuymuş.

ANAP’tan XVIII, XIX, XX. ve XXI. Dönem İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Türkiye - Avrupa Topluluğu Ortak Parlamento Komisyonu Üyesi oldu. Özal döneminde (46. ve 47. Hükümet) Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yaptı.

Bu kadar olduğunu bilmiyordum 🧐🧐

Niyeyse üzerimde öyle bir izlenim kalmış.
Tam emin değilsek orayı geçebiliriz :)

Şimdi baktım Erdoğan olmasa stadı yapamazdık gibi bir açıklaması varmış , sanırım ondan dolayı aklımda kalmış.
O dönem siyaset bize ciddi şekilde sırt çevirdi, öyle olunca biraz şartların gerektirdiği bir açıklama yaptılar.

Zaten o mevzudan dolayı stat öyle mal gibi bırakıldı, üst kullanım hakkı sonradan verildi, çatı işi sonuçsuz kaldı.

Erdoğan o dönem bize bayağı düşman gibiydi, öyle olunca da yönetim olarak bunu yapmak durumunda kaldılar. Muhalif duruş gösterselerdi muhtemelen işler daha da karışacaktı çünkü AKPnin en güçlü olduğu dönemdi.

Zaten o olayların sorumlusu da o gün gereksiz bir konuşma yapan Erdoğan Bayraktardır.

Işın Çelebi olmasa stat o dönem açılamazdı yüksek ihtimal ha o da çok mu iyi iş yaptı hayır ama stat işi yıln hikayesine dönmüştü, bitse de gitsek modundaydı herkes.

O dönem siyaset bize ciddi şekilde sırt çevirdi, öyle olunca biraz şartların gerektirdiği bir açıklama yaptılar.

Zaten o mevzudan dolayı stat öyle mal gibi bırakıldı, üst kullanım hakkı sonradan verildi, çatı işi sonuçsuz kaldı.

Erdoğan o dönem bize bayağı düşman gibiydi, öyle olunca da yönetim olarak bunu yapmak durumunda kaldılar. Muhalif duruş gösterselerdi muhtemelen işler daha da karışacaktı çünkü AKPnin en güçlü olduğu dönemdi.

Zaten o olayların sorumlusu da o gün gereksiz bir konuşma yapan Erdoğan Bayraktardır.

Işın Çelebi olmasa stat o dönem açılamazdı yüksek ihtimal ha o da çok mu iyi iş yaptı hayır ama stat işi yıln hikayesine dönmüştü, bitse de gitsek modundaydı herkes.

Sen ne düşünüyorsun adminim , Çelebinin adaylığı konusunda ?

Bu kadar son dakikaya bırakması baya can kısıcı , farklı konularda var.

Öteki ülke şartları düşünülünce , sözü geçecek , bağlantıları kuvvetli sayılabilecek bir aday olarak fena olmayabilir aslında.

Ama bunun da bir ayarı olmalı.

Adaylar arasinda acik konusmak gerekirse en realist ve dogrucu her ne kadar antipatik gibi görünse de Hamamcioglu bana göre

Giderleri yani futbolcu maaslarini yuzde 30-35 düsürmemiz gerekiyor,kulubu sosyal medya ya göre yönetmemek gerekiyor ve en önemlisi borcu sifirlayacagiz demek tamamen hayalden öte,borc sifirlanmaz sadece yönetilir hale getirilir Diyor

Konusmalari gercekci ve realist

Sen ne düşünüyorsun adminim , Çelebinin adaylığı konusunda ?

Bu kadar son dakikaya bırakması baya can kısıcı , farklı konularda var.

Öteki ülke şartları düşünülünce , sözü geçecek , bağlantıları kuvvetli sayılabilecek bir aday olarak fena olmayabilir aslında.

Ama bunun da bir ayarı olmalı.
Bizde başkan adayları egoist, birileri önermeden ortaya çıkmıyorlar kolay kolay.

Listeler açıklanmadan net konuşamıyorum açıkçası Elmasla Öztürk'e de sıcak değilim ama onlar kadar da hazırlanan yok.

Listeleri beklemek taraftarıyım.

Bizde başkan adayları egoist, birileri önermeden ortaya çıkmıyorlar kolay kolay.

Listeler açıklanmadan net konuşamıyorum açıkçası Elmasla Öztürk'e de sıcak değilim ama onlar kadar da hazırlanan yok.

Yarın ola hayrola , diyelim o zaman.

Peki açıklamalarıyla , az da olsa verdiği güvenle...
Öztürk mü ? Elmas mı ?
Hangisi önde

Elmasın ekip açık ara daha iyi gerçi Öztürk'ün ekipte kim var onu bile bilmiyorum ama :asd:
Nasuhi Sezgin, Rıza Tevfik Morova, Emre Alkin, Dikran Gülmezgil daha önce işittiğim isimler
Dikran bey 2014 seçiminde Alp Yalman'ın listesindeymiş galiba
Nasuhi Sezgin d.ö yönetiminden zaten
Geri kalanı bilmiyorum

Yönetim (Asil) : Nasuhi Sezgin, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Erol Erkuloğlu, Asena Yılmazkaya Dinçbaylı, İsmail Sarıkaya, Osman Aral, Emre Alkin, Dikran Gülmezgil, Nihat Kırmızı
Yönetim (yedek) : Sencer Seren, Sinan Müderrisoğlu, Halil Cem Burnaz, Tanur Lara Yılmaz, Ethem Baturalp Pamukçu

Denetim Kurulu (Asil): Cevat Genç, Turgut Şavlı, Cihan Vural
Denetim Kurulu (Yedek): Kemal Sagun, Merve Deniz Örken, Fabrizio Casaretto

Sicil Kurulu (Asil): Ömer Işıl, Celal Açar, Ferit Volkan, Recai Faruk Gürbüzer, Bülent Ünlüsan, Murat Demircan
Sicil Kurulu (Yedek): Mehmet Kamil Kibarer, Zeliha Demir, Berat Uygur

Disiplin Kurulu (Asil): Oğuz Evrenos, Ali Kızılay, Muharrem Remzi Tan, Mehmet Çağatay Altınlı, Haluk Yaşar Yücel, Hakan Ünsaler Gaye Bumin
Disiplin Kurulu (Yedek): Hasan Vedat Gürer, Mehmet Sadun Bozok, Celal Canoğuz, Ela Açar, Ali Baran Öztürk

GSC seçimini yapmış gibi
Zamanında da d.ö demişti forum (maalesef ben de dahil)
O yüzden korkuyorum.
İnsanların kalbini açıp bakamıyoruz, düşüncelerini okuyamıyoruz

Buyurun 2015 GSC oylaması böyleymiş
Her ne kadar ben de d.ö demiş olsam da paylaşayım dedim. Çoğunluğun tercihi her zaman iyi çıkacak diye bir şey yok
Ama umarım bu sefer Elmas seçilirse bizi yanıltmaz

Ekli dosyayı görüntüle 121915
Ben Dursun Özbek hakkındaki çekincelerimden dolayı, hemen hiç tanımadığım Ahmet Hoca dan yana görüş bildirmiştim. Belki Dursun Özbek' ten de fazla yüzüne gözüne bulaştırırdı, bilemeyiz tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt