Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birliktecokseybasaracagiz.com 'da Burak Elmas ve ekibi belirledikleri hedefleri ve bunları kaç günde yapmayı planladıklarını felan yazmış
Bilgilendirme amacıyla güzel hazırlanmış bir site
Keşke her vaat ettiklerini yapabilseler ama... Bakacağız

Ben bir bakınıyorum siteye şu an.
Okuyalım ne vaat ediyormuş yav öyle kulaktan dolma bilgilerle olmaz
Dediğim gibi hiçbirinin kalbini açıp , düşüncelerini okuyacak da değiliz sonuçta

Vaatleri herkes sıralar da diyebilirsiniz ama bana baya planlı programlı gibi geldiler.

Mesela neyi arayacagiz?
Daha az basari mi?
Daha az sponsor mu?
Daha fazla yalnizlik mi? ( Hakem hatalari ve TFF kurullari)
Fatih Terim'a daha bagimlilik mi?
Daha az isim transferi mi?
Daha az maas mi?
bunlardan beteri gelmez kayyum gelse daha iyi diye konuşuyorduk arkadaşlarla ama ne bileyim adayların hiçbirisi güven vermedi şuana kadar renktaş

Burak Elmas daha önce ozan korkut’un listesindeydi

Adnan Öztürk, Tuncer Hunca, Burak Altınbaşak, Şener Macun, Burak Elmas, Tuba Toprak Tunçel, Naci Cansun, Tunca Hazinedaroğlu, Başar Yücel, Cem Ersan, Cenk Soyer, Cemal Murat Akar, Mete İkiz, Reşit Sinanlı, İsmail Esin."

Bunlara mehmet cansun ve faruk süren destek verdi ama 659 oy topladilar

Yani bu ekibe genc üyeler disinda destek veren yok cunku Faruk süren’i camia da Belli ki pek sevmiyorlar

Bu yuzden liselilerin adayi hamamcioglu önde gibi

Isin celebi saglam bir liste ile gelirse isler degisir

Bir şey diyeyim mi bu Elmas her kesimden yöneticiyi almış listesine
Spor tarihçisi, hukukçu, satış ve pazarlama, lojistik, gayrimenkul, marka değeri , bir sürü akademisyen, stat ve transfer görevi için uygun isimler var
Hatta paribu teknolojilerinden bile birisi var. Bu coin işleri için sanırım.
Birçok şirketten yönetici var. Kaç tane A.Ş veya GROUP okudum sayamadım. Aynı zamanda yurtdışında ihtisas yapmış isimler, proflar var

Coca cola, THY, Güneşli A.Ş, Arkas Holding, Sümer Grup vs vs buralardan yöneticiler var
Bir tane adam var forbes tarafından ''Tüm dünyada enerji konusunda en nüfuzlu kişiler'' başlığı altında dünyada yılın enerji insanı seçilmiş
Yüzme, basket gibi farklı dallarda geçmişi olanlar var

Liste parlak duruyor anlayacağınız

GSC seçimini yapmış gibi
Zamanında da d.ö demişti forum (maalesef ben de dahil)
O yüzden korkuyorum.
İnsanların kalbini açıp bakamıyoruz, düşüncelerini okuyamıyoruz

Buyurun 2015 GSC oylaması böyleymiş
Her ne kadar ben de d.ö demiş olsam da paylaşayım dedim. Çoğunluğun tercihi her zaman iyi çıkacak diye bir şey yok
Ama umarım bu sefer Elmas seçilirse bizi yanıltmaz

Ekli dosyayı görüntüle 121915
Forumca bilinen vizyoner kişiliğim ile bunların hiç birinden bir b.k olmaz düşüncesiyle yola çıkıp hiç birine oy vermeninin gururunu yaşattı paylaştığın görsel bana tekrardan.

GSC seçimini yapmış gibi
O yüzden korkuyorum.

Her ne kadar ben de d.ö demiş olsam da paylaşayım dedim. Çoğunluğun tercihi her zaman iyi çıkacak diye bir şey yok

ulan şu oylamada bile banlıymışım

Yarın listeler teslim ediliyor yavaş gelsin.Böyle adayları hiç sıcak karşılamıyorum, gs başkanlığı gibi bir makama son anda plansız projesiz gelmeleri resmen saygısızlık (mesela Çelebi) Kulüp bunca zaman ne haldeydi herkesin yeni mi sorumluluk alacağı tuttu, seçim kapıya dayanınca mı?Burak elmasa mesafeli yaklaşıyorum ama iyi kötü aylardır plan,proje anlatıyor listesindekiler belli.Bu insanlar ise birilerinin istemesiyle rica minnet gelmişler sanki hayır işi yapıyorlar.

Bir şey diyeyim mi bu Elmas her kesimden yöneticiyi almış listesine
Spor tarihçisi, hukukçu, satış ve pazarlama, lojistik, gayrimenkul, marka değeri , bir sürü akademisyen, stat ve transfer görevi için uygun isimler var
Hatta paribu teknolojilerinden bile birisi var. Bu coin işleri için sanırım.
Birçok şirketten yönetici var. Kaç tane A.Ş veya GROUP okudum sayamadım. Aynı zamanda yurtdışında ihtisas yapmış isimler, proflar var

Coca cola, THY, Güneşli A.Ş, Arkas Holding, Sümer Grup vs vs buralardan yöneticiler var
Bir tane adam var forbes tarafından ''Tüm dünyada enerji konusunda en nüfuzlu kişiler'' başlığı altında dünyada yılın enerji insanı seçilmiş
Yüzme, basket gibi farklı dallarda geçmişi olanlar var

Liste parlak duruyor anlayacağınız

isitan.jpg

GSC seçimini yapmış gibi
O yüzden korkuyorum.

Dursuna oy atmışım. Kellemi alin

Bir transfer komitesinden bahsediyorlar
Bu adamı kesin transfer işlerinin başına getirir.
Stat işlerinden de iyi anlıyordu galiba bir röportajını izlemiştim.

Burak Elmas'a başından beri mesafeliyim. Ancak Işıtan Gün sayesinde iyi işler yapabilir gibi geliyor. Uluslararası çapta spor yöneticiliği yapıp iyi kötü bir şeyler başarmış adam. Başkan adaylarından daha tecrübeli en azından bu konuda.

Kimseye net guvenmiyorum ama en hazır Burak elmas olduğu için onu tercih ettim.

Açıkçası hiçbir adayı beğenmedim, hayırlısı olsun

Adaylar arasinda acik konusmak gerekirse en realist ve dogrucu her ne kadar antipatik gibi görünse de Hamamcioglu bana göre

Giderleri yani futbolcu maaslarini yuzde 30-35 düsürmemiz gerekiyor,kulubu sosyal medya ya göre yönetmemek gerekiyor ve en önemlisi borcu sifirlayacagiz demek tamamen hayalden öte,borc sifirlanmaz sadece yönetilir hale getirilir Diyor

Konusmalari gercekci ve realist

açıklamaları cidden doğruymuş, 2 senedir buradaki aklı selim herkes maaş bütçemizi düşürmemiz gerektiğinden bahsediyor zaten ayrıca borç eritilip kapatılabilir noktaya ancak 4 veya 5. yönetimde yapılabilir bir durumda artık yani yönetilebilir bütçeler yapıp anca 12 veya 15 senede eritilebilir bir borca sahibiz umarım bu yola en erken sürede gireriz.

Metin öztürkün listesi çok çok zayıf. Şöyle bi araştırdım googleda bile çıkmıyor adamlar. İçlerinde site yöneticisi falan var. Bi tek doğa sigortanın sahibi nihat kırmızı var. Gerisi çöp oğlu çöp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt