Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftanın son günü ve mübarek cuma günü. Hayırlı sabahlar, çalışanlar işin hayırlı işler.

Umarım bugün sinir bozucu son dakikalar görmeyiz. Güzel haberler alırız.

GSC seçimini yapmış gibi
Zamanında da d.ö demişti forum (maalesef ben de dahil)
O yüzden korkuyorum.
İnsanların kalbini açıp bakamıyoruz, düşüncelerini okuyamıyoruz

Buyurun 2015 GSC oylaması böyleymiş
Her ne kadar ben de d.ö demiş olsam da paylaşayım dedim. Çoğunluğun tercihi her zaman iyi çıkacak diye bir şey yok
Ama umarım bu sefer Elmas seçilirse bizi yanıltmaz

Ekli dosyayı görüntüle 121915
Ultraslan gibi olayları dışarıdan seyredip ilk fırsatta dursun yönetimine sallamam takdir edilesi bir davranış.
Kendimi tebrik ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce de yazdım Eşref Hamamcıoğlu için tekrar yazayım çok kısa.

Popülist bir adam değil. Çoğu zaman bir çok Galatasaraylının duymak istemediği şeyleri konuşur. Dursun Özbek ile olan kıyaslama ne alaka çözemedim. Dursun Özbek boş boş konuşurdu. Yok uçaklar indiriyoruz, yok buradan 3'lü çekelim Kadıköy'den duyulsun gibi bir çok rezilliği var.

Eşref Hamamcıoğlu evet bir Galatasaray lisesi öğrencisi. Bunu öyle bir yazıyorsunuz ki sanki Galatasaray lisesinden çıkmış insanlar bizim düşmanlarımız. Yapmayın arkadaşlar. Galatasaray kulübünün tek çaresi zengin bir iş adamı değil. Tek kurtuluşu; birlik ve beraberlik. Üyesiyle, liselisiyle, taraftarıyla bir olup güçlü bir camia haline gelmek.

Eşref Hamamcıoğlu bu konu da camianın bir lideri olabilir. Konuşmaları gayet düzgün. Realist bir adam bir kere. Boş konuşmasına denk gelmedim. Hayalinizde ki vizyoner adam değil. Ama çıkmıyor öyle bir adam işte, ve maddi durumumuz ile birlikte çıksa ne yazar? Hiç bir projesini gerçekleştiremez.

Evet küçüleceğiz. Evet çünkü küçülmek zorundayız mali açıdan. Bunu hiç bir başkan adayı çıkıp söylemek istemez ki Metin Öztürk ve Burak Elmas bunu söyleyemiyor çünkü taraftardan çekiniyorlar. Ama şunu unutmayın bu etapta, yani bu ilk etapta bile taraftardan çekinen başkan göreve geldikten sonra yine aynı mevcut yönetim gibi kulübü sosyal medya dan yönetir. Bu olmamalı. Sosyal medya ve taraftarı gerekirse dinlemeyecek güçlü, camianın içinden gelen bir insana ihtiyacımız vardır belki gerçekten. Bir örnek Falcao. Bir başka örneği de Diagne transferi. Taraftar çok duygusal davranıyor ama sen yönetici olarak tarihi karar ve imzara atacak durumdasın. Soğukkanlı olmak zorundasın.

Son olarak:

Eleştirirken argümanlarla eleştirelim. Bu başkan adayları ellerinden geleni yapıyorlar. Galatasaray zor durumda, faydalanacak çok fazla bir şeyi yok (yemeye geliyorlar, çalmaya geliyorlar tarzı iğrenç sözler). Haksızlık etmeyin hakaret de etmeyelim. Galatasaray kulübüne yakışan şekilde bir seçim olsun.

Galatasarayımız için hayırlısı olsun.
Neye göre küçülecegiz bunun net bir oranı var mı.

Veya küçülmekten kasıt nedir?
Kulüp maaş skalası olarak küçülmeli eyvallah ama bu kalite kaybına uğratmamalı. Burada kaliteden kayıp derken daha ne kadar düşebiliriz diyebiliriz ama endişem şu ki. Yüksek maaş alanlar sırf gitmiyor ne yapalım denilip çer çöp sözleşmesi bitenlerin uzatılıp (nitelik yerine nicelik olarak fazla olsun hastalığımız var)
Elde para eden 3-5 topçuyu gönderme gibi bir küçülmeyse kalsın.
Yani bahsedilen şey dursun küçülmesine dönecekse sonumuz olur.

Gelecekte bakmamız gereken birkaç argüman var.
1-Gelecek yönetim yüksek maaşlı oyuncular ile anlaşıp göndermeli.
2-Sözleşmesi biten oyuncuların sözleşmesini uzatmak.
3-Kiralık ve iş yapmış oyuncuların elde tutulması.
4-Yeni antrenman tesisi için en geç ağustosta kazmanın vurulması ve uluslararası kendini kanıtlamış bir firmanın sponsorluğu.
5-Mevcut antenman tesisileri ve stadın düzeltilmesi. Geçen floryada çocukların maçı vardı böyle rezalet olamaz 10 gün önce bizim yan apartmanın dışına çim ektiler 20 cm oldu, bir şey bu kadar zor olamaz bilerek itlik yapan var.
6- Sponsorluklar. Burası en önemlisi.
Stad göğüs ve ileriki süreçte Nike ile olan sponsorsukları daha iyi bir seviyeye taşıyabilecek bir ekip bir networkleri var mı?.

Adaylar arasinda acik konusmak gerekirse en realist ve dogrucu her ne kadar antipatik gibi görünse de Hamamcioglu bana göre

Giderleri yani futbolcu maaslarini yuzde 30-35 düsürmemiz gerekiyor,kulubu sosyal medya ya göre yönetmemek gerekiyor ve en önemlisi borcu sifirlayacagiz demek tamamen hayalden öte,borc sifirlanmaz sadece yönetilir hale getirilir Diyor

Konusmalari gercekci ve realist
Dursun döneminde rivayı peşkeş çekerken bu beyfendi ve lise tayfası engelleyip direkt nakit olarak satsaydılar kulübün 400-500 milyon lira borcu kalırdı. Göz göre göre gelen bir rezalet var ortada bunun üzerine hala gidipte dursunu başta tutmaya çalıştılar.

Edit:
Şu liste planlaması ne kadar hazırlandıklarını gösteriyor bence. Her şey belli

Son düzenleme:

IMG_3718.JPG

Bu hocayı yalayanlar bir seçilsin de hoca başarısız olunca yine suçu bunlara yıkıp giydirmeye başlasın bunları da görücem. Özellikle bu Metin Öztürk ve Burak Elmas hoca da hoca. Muhtemelen önümüzdeki sezonda hoca yine bir şey yapamıcak ve bunlara saydıracak yok yalnızım hakkımı savunmuyorlar, transfer yapmıyorlar, çıkıp konuşmuyorlar, stat zemini kötü, gözünün üstünde kaş kaşının üstünde saçı var görücez o zaman sizi de.

Ozan Şener, Sadri Şener'in yegeni
Sanirim bir de Zorlu ailesinden var. Işıtan Gün zaten biliniyordu.

Işıtanı niye sportif aşye yazmamış aklıma takıldı

sportif aşyle futbol aş ayrıda olabilir gerçi

Metin Öztürk daha Aysal vari bir sahisa benziyor. Muhtemelen Terim‘le sorun yasar ve yine bir kaos ortamina sürükleniriz.

Suanki ortamda en iyi secenek Elmas gibi. Futbolu Terim‘e emanet eder, sadece kulübü yönetmekle yetinir. Faruk Süren‘in damadi olup Mehmet Cansunve Ali Dürüst‘le calismis olmasi da ayri bir avantaj. Sanirim bunlar arka plandan onu destekleyecekler. Basarili olur veya olmaz ayri mesele. Tek kisi degil, ekip calismasi olur. Albayrak‘in biraz uzaklasmasi da iyi olur.

Terim kulübün sahibi mi ki illa Terimin onaylayacağı bir başkan arıyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt