Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de yazdım Eşref Hamamcıoğlu için tekrar yazayım çok kısa.

Popülist bir adam değil. Çoğu zaman bir çok Galatasaraylının duymak istemediği şeyleri konuşur. Dursun Özbek ile olan kıyaslama ne alaka çözemedim. Dursun Özbek boş boş konuşurdu. Yok uçaklar indiriyoruz, yok buradan 3'lü çekelim Kadıköy'den duyulsun gibi bir çok rezilliği var.

Eşref Hamamcıoğlu evet bir Galatasaray lisesi öğrencisi. Bunu öyle bir yazıyorsunuz ki sanki Galatasaray lisesinden çıkmış insanlar bizim düşmanlarımız. Yapmayın arkadaşlar. Galatasaray kulübünün tek çaresi zengin bir iş adamı değil. Tek kurtuluşu; birlik ve beraberlik. Üyesiyle, liselisiyle, taraftarıyla bir olup güçlü bir camia haline gelmek.

Eşref Hamamcıoğlu bu konu da camianın bir lideri olabilir. Konuşmaları gayet düzgün. Realist bir adam bir kere. Boş konuşmasına denk gelmedim. Hayalinizde ki vizyoner adam değil. Ama çıkmıyor öyle bir adam işte, ve maddi durumumuz ile birlikte çıksa ne yazar? Hiç bir projesini gerçekleştiremez.

Evet küçüleceğiz. Evet çünkü küçülmek zorundayız mali açıdan. Bunu hiç bir başkan adayı çıkıp söylemek istemez ki Metin Öztürk ve Burak Elmas bunu söyleyemiyor çünkü taraftardan çekiniyorlar. Ama şunu unutmayın bu etapta, yani bu ilk etapta bile taraftardan çekinen başkan göreve geldikten sonra yine aynı mevcut yönetim gibi kulübü sosyal medya dan yönetir. Bu olmamalı. Sosyal medya ve taraftarı gerekirse dinlemeyecek güçlü, camianın içinden gelen bir insana ihtiyacımız vardır belki gerçekten. Bir örnek Falcao. Bir başka örneği de Diagne transferi. Taraftar çok duygusal davranıyor ama sen yönetici olarak tarihi karar ve imzara atacak durumdasın. Soğukkanlı olmak zorundasın.

Son olarak:

Eleştirirken argümanlarla eleştirelim. Bu başkan adayları ellerinden geleni yapıyorlar. Galatasaray zor durumda, faydalanacak çok fazla bir şeyi yok (yemeye geliyorlar, çalmaya geliyorlar tarzı iğrenç sözler). Haksızlık etmeyin hakaret de etmeyelim. Galatasaray kulübüne yakışan şekilde bir seçim olsun.

Galatasarayımız için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
gün geçtikçe eşref başganımın destekçileri çoğalıyor masondaş

Ya mason olmak kolaymi

Iq olarak

1000 liseli > 30 milyon gsliye esdeger

Duygun dedosuda istememisti bu forum sonra gorduk adam 3 kupa kazanip gitti

Fbye zarf filan atti tum ayak oyunlarini baslarina yikti :)

Bizim taraftarda adama salladi bu fb dostu diye halbuki adamin zekasi baska calisiyor

Esref baskan onderliginde eski guclu masonik, illuminatik gs lobisi yine ortaligin tozunu attiracaktir

Yeter artik adana yiyip ayran icen comar baskan istemiyorum
Yemegin yaninda sarap icen tuvalete oturdugunda le figaro okuyan baskan istiyorum ben

Popülist bir adam değil. Çoğu zaman bir çok Galatasaraylının duymak istemediği şeyleri konuşur. Dursun Özbek ile olan kıyaslama ne alaka çözemedim. Dursun Özbek boş boş konuşurdu. Yok uçaklar indiriyoruz, yok buradan 3'lü çekelim Kadıköy'den duyulsun gibi bir çok rezilliği var.

Eşref Hamamcıoğlu evet bir Galatasaray lisesi öğrencisi. Bunu öyle bir yazıyorsunuz ki sanki Galatasaray lisesinden çıkmış insanlar bizim düşmanlarımız. Yapmayın arkadaşlar. Galatasaray kulübünün tek çaresi zengin bir iş adamı değil. Tek kurtuluşu; birlik ve beraberlik. Üyesiyle, liselisiyle, taraftarıyla bir olup güçlü bir camia haline gelmek.

Eşref Hamamcıoğlu bu konu da camianın bir lideri olabilir. Konuşmaları gayet düzgün. Realist bir adam bir kere. Boş konuşmasına denk gelmedim. Hayalinizde ki vizyoner adam değil. Ama çıkmıyor öyle bir adam işte, ve maddi durumumuz ile birlikte çıksa ne yazar? Hiç bir projesini gerçekleştiremez.

Evet küçüleceğiz. Evet çünkü küçülmek zorundayız mali açıdan. Bunu hiç bir başkan adayı çıkıp söylemek istemez ki Metin Öztürk ve Burak Elmas bunu söyleyemiyor çünkü taraftardan çekiniyorlar. Ama şunu unutmayın bu etapta, yani bu ilk etapta bile taraftardan çekinen başkan göreve geldikten sonra yine aynı mevcut yönetim gibi kulübü sosyal medya dan yönetir. Bu olmamalı. Sosyal medya ve taraftarı gerekirse dinlemeyecek güçlü, camianın içinden gelen bir insana ihtiyacımız vardır belki gerçekten. Bir örnek Falcao. Bir başka örneği de Diagne transferi. Taraftar çok duygusal davranıyor ama sen yönetici olarak tarihi karar ve imzara atacak durumdasın. Soğukkanlı olmak zorundasın.

Son olarak:

Eleştirirken argümanlarla eleştirelim. Bu başkan adayları ellerinden geleni yapıyorlar. Galatasaray zor durumda, faydalanacak çok fazla bir şeyi yok (yemeye geliyorlar, çalmaya geliyorlar tarzı iğrenç sözler). Haksızlık etmeyin hakaret de etmeyelim. Galatasaray kulübüne yakışan şekilde bir seçim olsun.

Birlik, beraberlik diyorsun Eşref Hamamcıoğlu Divan başkanı olduktan sonra hiç birleştirici olmadı aksine ayrıştırıcı biri oldu. Divan yönetimleri de çok taraflıydı yani kısaca kendisi asla birleştirici biri değil. Camianın sorunlarını çözecek bir planlaması olduğunu da düşünmüyorum.

Ya mason olmak kolaymi

Iq olarak

1000 liseli > 30 milyon gsliye esdeger

Duygun dedosuda istememisti bu forum sonra gorduk adam 3 kupa kazanip gitti

Fbye zarf filan atti tum ayak oyunlarini baslarina yikti :)

Bizim taraftarda adama salladi bu fb dostu diye halbuki adamin zekasi baska calisiyor

Esref baskan onderliginde eski guclu masonik, illuminatik gs lobisi yine ortaligin tozunu attiracaktir

Yeter artik adana yiyip ayran icen comar baskan istemiyorum
Yemegin yaninda sarap icen tuvalete oturdugunda le figaro okuyan baskan istiyorum ben
Konu girişine sabitlenmesi gereken bir post, maraba buraklarla filan olmaz bu iş.

Sonuna kadar Eşref Başgan

Alo burakmi daha iyi yoksa gsyi citye paf takimi yapacak metinmi
Gs başkanına omuz atan , divan toplantılarında asla aday olmayacağım deyip divan başkanı sıfatıyla görevinin son günü zoom toplantısında seçim propagandasını yapan ve duruşuyla hiç güven vermeyen Eşref'in nesi var rtaş allah aşkına
Diğer adaylar da kendisini destekliyormuş gibi geçen saçma sapan bir açıklama yaptı zaten

Son olarak:

Eline sağlık renkdaş.

İlk yazdığın popülist değil olayı direk yönetimine seçtiği Pelin Öztekin ile patlıyor bence.
Bu seçimin çok mantıklı açıklamasını bulamıyorum.

Gs başkanına omuz atan , divan toplantılarında asla aday olmayacağım deyip divan başkanı sıfatıyla görevinin son günü zoom toplantısında seçim propagandasını yapan ve duruşuyla hiç güven vermeyen Eşref'in nesi var rtaş allah aşkına
Diğer adaylar da kendisini destekliyormuş gibi geçen saçma sapan bir açıklama yaptı zaten

Zeka iste onceden gormus cengizi

Yooo bence baya guvenilir en azindan hayal satmiyor baskanim

Zeka iste onceden gormus cengizi

Yooo bence baya guvenilir en azindan hayal satmiyor baskanim
Faydası olacaksa geçsin o zaman rtaş
Bizim taraftar olarak dışarıdan gördüğümüz kadarıyla söylediklerimiz tahminden öteye gitmez
Kulüp üyeleri kimin ne olduğunu daha iyi biliyordur, birbirlerini daha iyi tanıyorlardır da sonuca yansıtırlar mı işte orası muamma
Hayırlısı bakalım

GS başkan adaylarına saçma sapan lakaplar aşağılayıcı sözler söylemekten vazgeçin artık yahu neden kimse müdahil olmuyor buna ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alo burakla bir bağın mi var renkdaş geçen gün de böyle parlamıştın.

Alo burakla bir bağın mi var renkdaş geçen gün de böyle parlamıştın.

Kimseyle bağım yok terbiyesizliğin de lüzumu yok. İlkokul çocuğu muhabbeti yapmayın artık. Zaten seviye düşük daha fazla düşürmeyin bari.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt