Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.471
- 95.464
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolonyaci Hamamcı aynı karede![]()
Şu anda öyle söylemeleri normal zira lig devam ediyor.Hangi baskan gelirse gelsin hocayla calisacakmis. Bu önemli ayrinti icin fikirlerin nedir
Şu anda öyle söylemeleri normal zira lig devam ediyor.
Burak Elmas pek ft sever gibi gelmiyor bana. Eşref ve Çelebi bilgim yok ft hakkında ne düşünür
Kayınbabasinin haberi var mıOlm saçmalama lan. Elmas en buyuk terimci olur.
Kayınbabasinin haberi var mı
Ünal Aysal başkanın gölgesi ve UEFA eski çalışanı olduğu için UEFA ile ikili ilişkilerde kritik üye.Ben Burak Elmas’ın listesinde Işıtan Gün’ü göremedim. Yanlış mı baktım acaba.? Bu arada Ebru Köksal’ı değerli kılan nedir.?
Işın Çelebi aday olursa onu desteklerim. Yok değilse Burak Elmascıyız. En azından eski ağır toplar onu tutar. Hamamcıoğlu falan geçelim.
Uzatmadılarsa öyleydi. Ne yapacakları belli olmuyor kiSaat 17,00'da mı bitiyor listeleri verme durumu?
17 gibi girecek bütün adaylar netleşmiş olacak demi ?
YapabilirKayınbabasının yarım bıraktığını tamamlamaya geliyormuş diyorlar
Divan Kurulu 18.00 demişti.Zaten 19.00'da sokağa çıkma yasağı var!Saat 17,00'da mı bitiyor listeleri verme durumu?
17 gibi girecek bütün adaylar netleşmiş olacak demi ?
Öztürk hariç hepsi seçilebilir benceböyle secimler baya heyecanli oluyor, net favori yok gibi