Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamamcığlu ve Öztürk'ün listeleri çok zayıf geldi bana. Seçim Burak Elmas ile Işın Çelebi arasında olacak gibi.

Hamamcığlu ve Öztürk'ün listeleri çok zayıf geldi bana. Seçim Burak Elmas ile Işın Çelebi arasında olacak gibi.
Hamamcıoğlu eski divan başkanı olmasa ben de öyle derdim ama. Bu, liselilerin bir kısmının oyunu toplamaya yeter
O yüzden emin değilim

Hamamcioglu iyi lobi yapmistir

Işın Çelebi muhtemelen Adnan polatla cengizin gaz vermesiyle seçime giriyor yoksa son 2gunde başkan adaylığı olmaz listesi zayıfsa rezil olur

Metin öztürk ve hamamcının liste berbat ötesi, cemal özgörkey hariç.

Hamamcıoğlu eski divan başkanı olmasa ben de öyle derdim ama. Bu, liselilerin bir kısmının oyunu toplamaya yeter
O yüzden emin değilim
Bu listeyle pek sanmıyorum ki Divan'da Hamamcıoğlu'nun yönetiminden çok kişi rahatsız olmuştu diye hatırlıyorum.

Işın Çelebi muhtemelen Adnan polatla cengizin gaz vermesiyle seçime giriyor yoksa son 2gunde başkan adaylığı olmaz listesi zayıfsa rezil olur
Cengiz'in camiada oy potansiyeli neredeyse yok gibi artık. Özbek seçilmemesi için insanlar Cengiz'e oy verdi. Işın Çelebi Polat tarafının oylarını alır listesine göre Elmas ile kapışır yada seçimi süpürür.

Renktaş adamlar listeyi zaten yapmıştır. 2-3 aydır Şardan-Polat-Çelebi- Üstünberk'e teklif yapıyorlardı. Çelebi geç kabul etmiş sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt