Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.388
- 32.171
- 2.318
Her an konuşmaya ara verip FAA marşına başlayacak gibi
bu da mı terimci be admin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her an konuşmaya ara verip FAA marşına başlayacak gibi
01 çifte şans oynamış bizim bjk maçınaO nasıl şey yav
Adam birinden seçilmezse öbüründen girerim yönetime diyerek garantiye almış resmen
çelebinin listesi belli miHamamcığlu ve Öztürk'ün listeleri çok zayıf geldi bana. Seçim Burak Elmas ile Işın Çelebi arasında olacak gibi.
Hamamcıoğlu eski divan başkanı olmasa ben de öyle derdim ama. Bu, liselilerin bir kısmının oyunu toplamaya yeterHamamcığlu ve Öztürk'ün listeleri çok zayıf geldi bana. Seçim Burak Elmas ile Işın Çelebi arasında olacak gibi.
Yok zaten o yüzden ikisi arasında geçer diyorum bahsedilen isimler listesinde olursa süpürür seçimi.çelebinin listesi belli mi
Bu listeyle pek sanmıyorum ki Divan'da Hamamcıoğlu'nun yönetiminden çok kişi rahatsız olmuştu diye hatırlıyorum.Hamamcıoğlu eski divan başkanı olmasa ben de öyle derdim ama. Bu, liselilerin bir kısmının oyunu toplamaya yeter
O yüzden emin değilim
Cengiz'in camiada oy potansiyeli neredeyse yok gibi artık. Özbek seçilmemesi için insanlar Cengiz'e oy verdi. Işın Çelebi Polat tarafının oylarını alır listesine göre Elmas ile kapışır yada seçimi süpürür.Işın Çelebi muhtemelen Adnan polatla cengizin gaz vermesiyle seçime giriyor yoksa son 2gunde başkan adaylığı olmaz listesi zayıfsa rezil olur
Renktaş adamlar listeyi zaten yapmıştır. 2-3 aydır Şardan-Polat-Çelebi- Üstünberk'e teklif yapıyorlardı. Çelebi geç kabul etmiş sadece.Işın Çelebi muhtemelen Adnan polatla cengizin gaz vermesiyle seçime giriyor yoksa son 2gunde başkan adaylığı olmaz listesi zayıfsa rezil olur