Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz diyenler uyanamadi galiba daha cengiz yönetimi senin hocani medyanın önüne atıyor tek bir gün dahi kollamiyor hakemler operasyon çekiyor ağzını açıp tek kelime edemiyor cengiz ve yönetimi hem.mali hem idari olarak ibra olmamali ki ibret olmalı bundan sonra

Mevcut yönetimi anladığım kadarıyla seçime bile sokmayacaklar.

Bizim üyeleri genel olarak biraz olsun tanıdıysam seçmezler Cengiz'i
Bana kalsa yeni bir yönetim oluşturup tekrar başkan olsa iyi olur
Sağlık sorunları olmasa ve Albayrak'tan kurtulsa Cengiz başkanın başarısız bir başkan olduğunu düşünmüyorum. Maddi gücü ve çevresi çok olmamasına rağmen çalışkanlığıyla fena işler yapmadı. Dürüstlüğüne güvenmeyen yoktur sanırım, kendi şirketlerini GS kadar takip etmemiştir adam.

Son düzenleme:
Bu adamlar iş adamları derneği ile kulübe ekstra ne katkı sağladılar da bununla ovunuyorlar.
Benim hatırladığım en büyük rezalet ikinci el minibüs hediye etme olayı var ki sırf bu rezaleti unutturmak için bile insan ekstra bir sponsor bir yatırım yenilik falan getirir.
Safi boş ses herifler

Galatasarayı batıran adam lakabını önce kayınbabasından, sonra canaydından sonra Ünal Aysaldan alır Burak Elmas sanırım.

Tamamen his.

Cengonun yeni bi ekiple tekrar gelmesini desteklerim.

Işıtan Gün burada yönetime seçilirse mesela fortuna sittard'ı bırakacak mı
Orada başkanmış bu adam

Mustafa Başgan bu üç adaydan da bin kat iyidir. Listesini Haldun Üstünel'le güçlendirip yola devam etse iyi olur.

Adaylar gerçekten çok tırt ya koskoca kulüp bunlara mı kaldı. Başganım kulübü bunlara bırakmaz umarım.

Işıtan Gün burada yönetime seçilirse mesela fortuna sittard'ı bırakacak mı
Orada başkanmış bu adam
Bırakmasına gerek yok ki bırakmamalı da.

Işıtan Gün çok özel bir adam ama kafasındakileri burada uygulaması da kolay değil.

Mehmet Şenol çok bomba adam canlı kütüphane gibi gelirse basın sözcüsü olacakmış sikecilerin çekeceği var lafını hiç esirgemez kendisi eski galatasaray dergisi yonetmeni

Ozan Sener, Sadri Sener'in yegniymis. Babasinin ortagi Hamdi Akin galiba. Keske onun oglu da listeye girseydi. O da fanatik Galatasarayli imis.

Açıkçası Burak Elmasla ilgili şüphelerim var ama listesi çok çok iyi.

En son Aysalın ilk döneminde bu kdar iyi bir ekip vardı.

Biraz daha çeşitlendirilebilir sadece, Ebru Köksal, Hakan Üstünberk ikilisinden birini bile ekleseler iyi olurdu.

Mehmet Şenol hamlesi bile tek başına büyük fark yaratır.

Açıkçası Burak Elmasla ilgili şüphelerim var ama listesi çok çok iyi.

En son Aysalın ilk döneminde bu kdar iyi bir ekip vardı.

Biraz daha çeşitlendirilebilir sadece, Ebru Köksal, Hakan Üstünberk ikilisinden birini bile ekleseler iyi olurdu.

Mehmet Şenol hamlesi bile tek başına büyük fark yaratır.
Nasıl bir şüphe üstat ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt