Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liseliler bilirde bizim moruk liseliler çorbasına bakar. Genç liseliler için UEFA kazanmış adam.
Liseliler tabirini ergenler anlamında kullandım renkdaş. Onlar icin dediğin gibi tarihin en başarılı başkanıdır. Sportif acıdan doğru tabi ki ama ekonomik acıdan pis bir dönemdi. Isin o tarafını bilmezler.

Liseliler tabirini ergenler anlamında kullandım renkdaş. Onlar icin dediğin gibi tarihin en başarılı başkanıdır. Sportif acıdan doğru tabi ki ama ekonomik acıdan pis bir dönemdi. Isin o tarafını bilmezler.
Laf ebeliği yaptım bende kendi çapımda :asd:

Kayınpederi gibi bizi soyup batırmaz ins. Aposuz bir mustafa cengiz birinci tercih olmalıdır.

Başkan yardımcısı, basın sözcüsü vs. yaparsan olmuyor tabi ama ben Apo'nun aforoz edilmesine karşıyım heis. Yönetimde yer almasına da gerek yok. Fatih Terim TD olduğu sürece Apo da Sportif AŞ'de yer almalı bence.

Takımın başında Terim varken çok ehemmiyeti olmayan bir durum işin doğrusu. Kim gelirse gelsin Galatasaray'ın hakkını sahada ve masada yedirmeyecek kadar çapı ve cesareti olması yeterli. Bu yönetim onu bile gösteremediği için belki 4 sezonda 3 şampiyonluk görüp koltuğu devredecek. Aday yönetimler de yapamayacakları projeleri PP'de alt alta yerleştirene kadar yöneticilik kavramının bu en temel görevinin üstüne eğilirlerse başarılıyken bile koltuğu bırakma mecburiyetini hissetmeden koltuklarında oturmaya devam edebilirler.

CSaLGjeUEAEIEix.jpg
çare belli

Hali hazirda bu kulubun agirligini kaldiracak aday gorunmuyor. Insallah saglam bi aday cikar.

Bende bi eksiklik var diyodum

turgay kıranda açıklarsa tamamdır

her şey iyi güzelde aşırı profesyonellikte bize futbolda gelmez gelmemeli. cins cins ciddi ciddi tavırları olan sert ukala adamlarla bu iş olmaz.. his takımını oluşturacak futbolcuda hisleri uyandırabilecek bir kadro olmalı. Şu andaki başkan yönetim ve hoca kavga dövüşte olsa iyi gidiyor. Ayrıca futbolcularla araları iyi. futbolcularda aidiyet duygusu oluşturulabiliyor.. Ben profesyonel olacağım davranacağım burayı şirket gibi yöneteceğim kafası futbolda işlemez.

Burak Elmas başkan olur.

Daha sağlam bir liste çıkacağını sanmıyorum.

Son transfer dönemindeki politika devam ettirilsin ve Hocanın arkasında durulsun bu kadarı bile yeterli.

Burak Elmas da dahil mevcut adaylardan biri başkan olacağına Mustafa Cengiz yönetimini revize edip transfer görüşmeleri yapacak bir yönetici ya da profesyonel getirsin daha isabetli olur.CEO olup Galatasaray'dan maaş almaya çalışan adamdan kulübe fayda gelmez.

Seçilecek yönetimden beklentilerim

1-tffdir fbdir mhkdır bunların eylemlerine full eleştiri mi yapacak cengiz yönetimi gibi,yoksa yaptırım gücü olabilecekmi o önemli kuru gürültüyle taraftar gazı alma dönemi bitsin,mülayim canaydının bile düdük astırmışlığı var,açıklamada baş üstünde baş bırakmayıp reelde bi bok yapamayan adamları görmek istemiyorum

2-domaldığımız riva florya gibi gayrimenkullerde zararı karşılayacak bi sistem bulunmalı en kötü zararı minimuma indirmeli

3-stad sponsorluğu bitiyo iyi bir sponsor bulmalı

4-yöneticiler terimle sidik yarıştırmamalı

5-amatör branşlarda başarı hedefleniyosa ,planlı programlı bi şrkilde iyi takımlar kurulup sürdürülebilir bir ekonomiye oturtmak lazım şubeleri,üvey evlat muamelesi görüp başarı hedeflenmiyosa şubelerin hepsi kapatılsın

6-20 senede 2 topçu çıkacak diye bin tane topçuya bakılmamalı,altınordu olur bursa olur bu altyapılarla işbirliği yapabiliriz

7-transferde falcao gibi hiçbir transfer yapılmamalı,tüzüğe böyle bi madde eklenmeli,scout transferlerine devam edilip maaş bütçesi minimumda tutulmalı

8-stadada bi çivi çakın artık,dış cephedir çimlerdir tam bir mabed haline getirin şu yeri

9-yöneticiler transferde bilgi sızdırmamalı taraftara,adam olmalı

10-şu twitterda resmi hesap sabriyi mabriyi takip ediyo hala onlarıda bi gözden geçirsin

11-stadda bişey yiyip içsen 50-100lira vermek zorundasın oda 1 tane sosisliyle ılık çaya tekabül ediyo,gs app uygulamasımı olur,gal token mi olur bi sistem kurulup taraftarlar cebinden para ödemeden farklı bi sistemle bişey yiyip içmeliler(101de reklam izleyince çip kazanıyosun onun gibi bişey yapılabilir)

12-elmas yönetiminde, futbol dünyasının içinde olan ışıtan günle mason remzi sanver gözüküyo bunlar yada başka seçilen eli uzunlar şu yeni avrupa ligine bizide dahil ettirmeliler,lobi taym

13-transferdede herhangi bir türk kulübünden transfer yapmamaya,sidik yarışlarına alet olup kullanılmamaya başlanmalı,sözleşmesi bitenlerden seçin alın bize uyanları

14-aklıma şuan için son gelende suratımızı tamamen avrupaya çevirmeliyiz,ligdir fbdir bunlara dalıp yerele döndük iyice

Fatinoğlunun aday olması değilde oy alabilmesi sorun

açık oylama olsa utancından kimse oy vermez ona

Fatih Terim hem başkan hem teknik direktör olsun. Şu anda olduğu gibi yani. Hocam her alanda tek başına savaşıyor.
Bu kirli düzene ses çıkartamayacak adamlar kapının önünden dahi geçmesin mümkünse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt