Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son bir bilgi daha vereyim.Bildiğiniz Galatasaray'ın Logosu Aig'den alındıktan sonra Faruk süren eğitim vakfına vermiştir Galatasaray'ın logosunu.Eğitim vakfıda inan kıraça aittir.Koskoca Galatasaray Kulübü Kendine ait Galatasaray Lisesi Sıralarında Ortaya Çıkan Logosunu kullanmak için eğitim vakfına para ödemektedir.2018'e kadar böyleydi.Şimdi ne durumda bilemiyorum
YANLIŞ BİLGİ. İnan kıraç, logonun haklarını Faruk sürenden çok öncesinde eğitim vakfında bulunduruyordu. Logo lisede ortaya çıkarıldığı için ve kulüp tarafından bir telif ödenmediği için kem küm ediyordu. Faruk süren yada herhangi bir başkan logoyu eğitim vakfına vermemiştir çünkü en baştan vakıf bu benim diyordu zaten.

Ekli dosyayı görüntüle 115908
Bakın bu arma neden kullanılmıştır biliyormusunuz?Klasik logomuzun hakkını kullanmamıza izin vermedikleri için bunu yapanlarda bellidir.Bilen de çok iyi bilir.
Az önce yukarda yazdım logo meselesini. Eğitim vakfı, aig ile olan anlaşmada reklam vs işlerinde logo kullanılacağı için pay istemiştir yüzde 5 civarı. O sırada inan kıraç yani eğtm vakfı kulüple ters düşünce, logo benim deyince bu siyah logo tasarlandı kullanıldı 5 6 yıl. Aig anlaşmasının iyiliği kötülüğü bi yana, ama bu siyah logonun sürenin zaafiyeti ile bi alakası yok.

Ya ben rakiplere cevap verildiginde hep tribun sovu olarak algiliyorum hem de polemige girmenin tff ve mhk yi bastan asagiya fb ve bjk lilerle dolduran akp iktidari oldugu icin sonunda GS a zarar verecegine inaniyorum.

Bu durumlarda en dogrusu perde arkasindan isi yonetmektir. Cengiz de onu yapti.

Bu yaz acik ara en kotu performans gösterildi. O da hastaligi sonrasi nekahat donemi. Bu da ekibinin zayifligini gosterdi bence.

O yuzden ekibini yenilemeli.

Maasla GS a yönetici olmaya calisan burak elmas asla GS baskani olmamali. Diger capsizlar da oyle.
Burak Elmas ve para konusunda fikrim sabittir.

Apo gibi iş bilmezler yüzünden Diagne gibi adamlara o paraları gömeceksek, aylık 100 bin maaşlı ceo tutalım da adam gibi iş yapılsın. Son 2 senede yapılan maaş ve transfer harcamaları yüzünden kulüp neredeyse 1 milyar yükümlülüğü girdi, eldeki çoğu asseti de kaybettik.

Marca ve Luyindama biraz da Taylan dışında tapusu bizde olan asset yok şu an.

Diğer konuya gelince tekrar söylüyorum, "Ekibini değiştirmez."

Yönetim mucize yarattı lafı fazla abartı olmadı mı üstad? Bana kalırsa ortada ciddi bir başarı yok.
Gedson’u hoca getirdi zaten. AA bile söyledi hocam bir telefonla halletti diye.
Diğer aldıkları adamlar da aylardır kadroya giremeyen ve kapımızda yatan Onyekuru, sözleşmesi bitecek olan ve ikna etmesi çokta zor olmayan Yedlin ve Mohamed var bir de.
Ortada başarılı diyebileceğimiz sadece Mohamed transferi var ki onu da nasıl kiraladılarsa onların yöneticisi ayrı konuşuyor bizimkiler ayrı konuşuyor. İnşallah yılan hikayesine dönmez sonu.
Dediğiniz gibi madem böyle transferler yapılabiliyordu neden sezon başında yapılmadı ya da daha önce yapılmadı? Bu yönetim defolup gitmeden rahat etmeyeceğim

Ben bu yönetimim tüm bu transferleri cözebileceğine son haftada inanmiyordum, hele ki mostafa'nin o misirdaki arap saçína dönmüş olayi, birde ülkeler arasi bu siyasi sorunlar varken.

Dediğim gibi buna bilerek mucize tabirini ekledim çünkü oyi niyet görmedim.

Bunları hatırlatalım renkdaşlarıma unutmasınlar.Logomuz bile elden gidiyordu.Faruk Süren de ''BÜYÜK ŞOK'' yaşamış yerse :)
Bunun suçu Faruk Süren'in değildi ki burada Faruk Süren'e zorluk çıkarmak isteyen Kıraç'ın işi bu.

guzel noktalara parmak falan basmıyor. tek yaptıgı cogu galatasaraylı tarafından sevilen hatta bazıları tarafından efsane baskan denilen faruk suren hakkındaki saplantılı fikirlerini dikte etmeye calısmak. tepki gorunce de 'siz ne bilirsiniz' gibi saygısızca bir tavırla, 'bakın madde madde yazıyorum' gibi kustah bir ifadeyle insanların canını sıkmak. kus olmayabilir ama hödük oldugu kesin.
Süren'i seven Galatasaraylı değildir. Efsane diyen çubuklu formasını ütüleyip özenle katlayıp gardrobuna koyandır.

Mustafa Cengiz’e hastalık döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilmeli. Sağlığı el verdiği müddetçe elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Şu son dönem yaptığı transferler bile özveri ile yapıldı.

Özhan başkan ayrica servetinin buyuk bir kısmını ekibimiz icin heba etmiştir. Son 30 yılın belki de en gercek saf hakiki özcimbomlu başkanıdır ama yaptığı tercihler nedeniyle hakli olarak tarihimizin en kotu başkanlarından biri olarak anilacak. Hayat böyle. Çalan çırpanlar başarılar nedeniyle efsane olurken kendini feda edenler ve geçmişi pisliğin temizleye çalışanlar saha başarısızlıkları nedeniyle kestane oluyor.

Kirvem bence Özhan Canaydin´in yönettigi dönemde yine iki sampiyonluk ile cikmak büyük isti.
Fenerbahce o dönem takir takir maslari öderken, bizim kasa bos, futbolcular bazen sezon boyu dogru düzgün para alamiyordu.
Beklentiler ise Post 2000 Galatasaray Taraftari ruh haline bakarsak Nirvanaydi, dünyanin en büyüklerinden bir tanesiydik, ama endustriyellesen futbolda
kasalar bombostu, stad eskimis, borclar pesimizde, ve icimizde olan o büyük beklentiler.

Fenerbahce´yi o dönem ayaga kaldiran zenginler oldu. O 20 milyon koydu, o 50 milyon koydu, digeri 100 milyon koydu herifler stadi yeniledi, ürün satisinda farkli evreye gecti, bir yandan KOC´u (Kaliteli O. C), diger yandan Özdemiri´i, Kigili´si, Sahenki bilmenesi, Ülker´i...

Bunun ile mücadele etmek zorunda kaldi o sartlarda. Galatasaray´i ise zenginleri yanliz birakmislardir. Keske Cem Uzan siyasete gidecegine bize Baskan olsaydi. Onu siyasetten yediler. 2000 sonrasi bizi cöküsten tek cem uzan kurtarabilirdi.

Birde Fenerbahce hep biryandan o heriflerin nüfuslarini kullanip, bizim projelerimize de engel koymaya ugrasiyordu hep.

Kirvem bence Özhan Canaydin´in yönettigi dönemde yine iki sampiyonluk ile cikmak büyük isti.
Fenerbahce o dönem takir takir maslari öderken, bizim kasa bos, futbolcular bazen sezon boyu dogru düzgün para alamiyordu.
Beklentiler ise Post 2000 Galatasaray Taraftari ruh haline bakarsak Nirvanaydi, dünyanin en büyüklerinden bir tanesiydik, ama endustriyellesen futbolda
kasalar bombostu, stad eskimis, borclar pesimizde, ve icimizde olan o büyük beklentiler.

Fenerbahce´yi o dönem ayaga kaldiran zenginler oldu. O 20 milyon koydu, o 50 milyon koydu, digeri 100 milyon koydu herifler stadi yeniledi, ürün satisinda farkli evreye gecti, bir yandan KOC´u (Kaliteli O. C), diger yandan Özdemiri´i, Kigili´si, Sahenki bilmenesi, Ülker´i...

Bunun ile mücadele etmek zorunda kaldi o sartlarda. Galatasaray´i ise zenginleri yanliz birakmislardir. Keske Cem Uzan siyasete gidecegine bize Baskan olsaydi. Onu siyasetten yediler. 2000 sonrasi bizi cöküsten tek cem uzan kurtarabilirdi.

Birde Fenerbahce hep biryandan o heriflerin nüfuslarini kullanip, bizim projelerimize de engel koymaya ugrasiyordu hep.
Cem Uzan, Ateş Unal Erzen vasıtasıyla Galasatarayı yönetmeyi planlıyordu ama kaybettiler. Kendisi direkt girse %100 seçilirdi ama neden tercih etmedi bilemiyorum. Güç olarak azizin hakkından gelirdi ve 2000leri baska turlu geçirirdik.

Yaw o 2000 2010 veya 98 2010 arasi hic olmazsa stadi asagi cekip, eski acik daha yuksek ve yakin insa edilseydi fenerin o ekonomik gucune ( Veya gorunurdeki gucune) cevap verebilirdik. Kapasite 35 bin civarina cikarilabilirdi. Maalesef o maketlerle filan cok zaman kaybettik

Yaw o 2000 2010 veya 98 2010 arasi hic olmazsa stadi asagi cekip, eski acik daha yuksek ve yakin insa edilseydi fenerin o ekonomik gucune ( Veya gorunurdeki gucune) cevap verebilirdik. Kapasite 35 bin civarina cikarilabilirdi. Maalesef o maketlerle filan cok zaman kaybettik
O makete 8 milyon dolar verildi :)

Burada tartisilan konular niye futbolla ilgili degil? Futbolun gereklilikleri alt yapi, oyuncu izleme, pilot takim, stad yapisi zemin ve kulubun futboldan nasil para kazanabilecegi neden tartisilmiyor?

Forbes´e göre Inan Kirac´in 0.4, kizi Ipek´in 0.6, esinin 1.4 Milyarlik serveti var.

Ipek Kirac bildigim Galatasaray´li, neden ikna edilip alinmaz bir listeye ? Keske ateslese oda bir 50 milyon dollar bize koc holding parasindan.

Forbes´e göre Inan Kirac´in 0.4, kizi Ipek´in 0.6, esinin 1.4 Milyarlik serveti var.

Ipek Kirac bildigim Galatasaray´li, neden ikna edilip alinmaz bir listeye ? Keske ateslese oda bir 50 milyon dollar bize koc holding parasindan.

Kıçımın aristokratı iç guveysi olduğundan kızını da belki GS lı yapamamıştır !

Başkanlık icin de karısından icazet alamamıştı mesela !

Anca kulis yapsın, iğnelik etsin, GS liseli olmayan başkanların ayağını kaydırsın, bizans oyunları sahnelesin!

Son düzenleme:
ABDURRAHIM ALBAYRAK hangi listede olacaksa o listeye oy verilmesi icab edecek gibi durmakta

Ipek Kıraç Galatasarayli. Hatta az daha Dursun Ozbek'in listesine girecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt