Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Korkut Başkan adayı olacak şeklinde yorumlanmış

Edit: Profilinde Ozan Korkut Başkan adayı mı? şeklinde soruları rt’lemiş.

şu anda burak elmas herkesten bir adım önde bence cünkü adamlar listelerini oluşturmuş projelerini hazırlıyorlar ve cok önceden kulis yapmaya baslamıslar hem liseliler arasında hem diger üyeler arasında

anca hakan üstünberk haldun üstünel ali dürüstlü bir liste cıkarsa işler degisebilir yoksa elmasın yönetimi gayet güclü

şu anda burak elmas herkesten bir adım önde bence cünkü adamlar listelerini oluşturmuş projelerini hazırlıyorlar ve cok önceden kulis yapmaya baslamıslar hem liseliler arasında hem diger üyeler arasında

anca hakan üstünberk haldun üstünel ali dürüstlü bir liste cıkarsa işler degisebilir yoksa elmasın yönetimi gayet güclü
Yöneticiyken işlerimle ilgilenemiyorum para kazanmam lazım bari ''CEO'' yapın da maaş alayım diyen kişiyi başkan seçerlerse kulüp bu sefer kesin batar.

Yöneticiyken işlerimle ilgilenemiyorum para kazanmam lazım bari ''CEO'' yapın da maaş alayım diyen kişiyi başkan seçerlerse kulüp bu sefer kesin batar.
dursun gibi bu kulübü batırmak soymak icin birileri tarafından baskan yapılan batıramadıysa kulubu baska kimse batıramaz gerci kendisi batırmadı soyup sogana cevirdi
elmastan ziyade yönetimi güclü o yönetime bende olsam oy verirdim tabi son ana kadar baska güclü yönetımde cıkabilir belli olmaz hırsız olmaması ve pasif olmaması önemli

Bu ceo mevzusunu çok abartıyorsunuz.

Başkanlar yıllarca para almadı da noldu? Aldığından artıda bırakan 1 tane başkan yok 25 yılda.

Üstüne ne yolsuzluklar yapanlar oldu.

Koy ceoyu, ver parasını yönetsin şirket gibi. Sportif işler ayrıdır finans işleri ayrıdır.

Bu sene 500 milyon zarardayız, Dursun 3 senede 150 milyon euro zarar yazdı, 1 kuruşun hesabını verdiler mi?

Yapmayın ya geçin bu popülist söylemleri.

dursun gibi bu kulübü batırmak soymak icin birileri tarafından baskan yapılan batıramadıysa kulubu baska kimse batıramaz gerci kendisi batırmadı soyup sogana cevirdi
elmastan ziyade yönetimi güclü o yönetime bende olsam oy verirdim tabi son ana kadar baska güclü yönetımde cıkabilir belli olmaz hırsız olmaması ve pasif olmaması önemli
Aynı yere geliyoruz zaten.Dursun'u Seçen GK.Dursun'a yetkiyi veren GK.Birileri dediğin Galatasaray Kongresi.Dursun batırmaya çalıştı batıramadı.Burak Elmas gerekeni yapar batırır.

Başkanlar yıllarca para almadı da noldu? Aldığından artıda bırakan 1 tane başkan yok 25 yılda.

Koy ceoyu, ver parasını yönetsin şirket gibi. Sportif işler ayrıdır finans işleri ayrıdır.

Bu sene 500 milyon zarardayız, Dursun 3 senede 150 milyon euro zarar yazdı, 1 kuruşun hesabını verdiler mi?

Cengo başkanın yanında saf tutmaya ne dersin

ışıtan günle futbol şubesinin çok farklı noktalara gelebilecegini düsünüyorum başımızda fatih hoca varken

dahada önemlisi bu adam interasyonel bir adam oyuncuda satabılırız oyuncuda alabiliriz ajax baskanıyla arsenal baskanıyla yemek yedik bazı sorunları vs konustuk diyen biri haldun üstünel vizyonu var enazından

ki diğer isimlerde cok iyi misal mehmet şenolu ergenler bilmez basın sözcüsü olacak diyorlar o bizdeyken sıkıyorsa simdiki gibi laf soksun rakip bozuntuları :)

Reis zaten sıkıntı orada çıkıyor.Kongredeki lisecilerin aday gösterdiği isim başkan olup sıra arkadaşlarını yönetime alırsa isterse Galatasaray'ı yok etsin sıkıntı yok.Ama içlerinden olmayan biri seçilirse en düzgün işleri yapsa bile 150-200 kişi toplayıp idari veya mali yönden ibra etmeyip adamı düşürmeye çalışıyorlar.Bu zihniyet Erman Kunteri baskete getireceğiz diye bedava çalışırım diyen Ergin atamanı gönderdi.Burak elmas şu anda lisecilerin adayı.Bir iki tane twitter hesabı var liseden mezun olan adamlar burak elmas destekçisi resmen Mevcut Galatasaray Başkanına küfür ediyor.İnsan utanır biraz bu adam hasta yav.

Düzeltme:Erman Kunter

Reis zaten sıkıntı orada çıkıyor.Kongredeki lisecilerin aday gösterdiği isim başkan olup sıra arkadaşlarını yönetime alırsa isterse Galatasaray'ı yok etsin sıkıntı yok.Ama içlerinden olmayan biri seçilirse en düzgün işleri yapsa bile 150-200 kişi toplayıp idari veya mali yönden ibra etmeyip adamı düşürmeye çalışıyorlar.Bu zihniyet Erman Kunteri baskete getireceğiz diye bedava çalışırım diyen Ergin atamanı gönderdi.Burak elmas şu anda lisecilerin adayı.Bir iki tane twitter hesabı var liseden mezun olan adamlar burak elmas destekçisi resmen Mevcut Galatasaray Başkanına küfür ediyor.İnsan utanır biraz bu adam hasta yav.

Düzeltme:Erman Kunter
Bence liselilerin adayı Eşref Hamamcıoğlu.

Kim en iyi en dürüst yönetecekse o olsun ama bugün en iyi dediğimiz başkan bile kulübün anasını ağlatmış durumda.

Koysunlar ceoyu versinler 100 bin lira maaş ayda, denk bütçe, alış, satışı hizaya getirsinler. Yılda 1.2 milyon kaybederiz ama 500 milyon kaybetmeyiz.

Abdürrahim Albayrak'ın kişisel hatalarından dolayı en az 200 milyon kaybımız var son 3 senede. Dursun zaten anasını ağlattı.

Aysal o kadar gelire rağmen aynı borçla bıraktı ama kapı gibi sözleşmeler vardı.

Polat desen zaten başarısızdı ve borcu arttırdı. Canaydın dönemi zaten beş parasızdık ama o aldığında ve verdiğinde neydi bilmiyorum.

+ bütçe çıkan bir Yarsuvat dönemi bir Cansun dönemi vardır herhalde o da sürelerle alakalı.

Bakın ibra da mesele değil, ibra etmesen de hesap vermiyorlar. Adamlar kişisel servetlerinden fazla zarar edip bırakıyorlar kulübü ama kimse ses çıkarmıyor.

Koyalım sorumluyu, parasını da verelim 3 ayda bir de hesap versin. Bu iş cidden böyle gitmez.

Bu paralı ceo olayı ilginç bi yere doğru gitti,gidiyor

elmasın maaşlı ceo olma isteği ben dahil çoğu taraftarda şüphe uyandırsada alt metnini görmek gerekir

bi yerde okudum yada dinledim adam maaşlı ceo olup tüzüğü değiştirip yönetimlerin kendi dönemlerinde zarar yapmalarını engellemek istiyomuş

alt metni 50-100bin maaş alıp aldığı borçtan 1 kuruş fazla bırakmayacaksa olumsuz bakmamak lazım,zira yöneticilerin hiçbiri para almıyo ancak transferler ,komisyonlar ,kişisel giderleri bile kulübe fatura etmeleri(dursun point otelden kulübe fatura kesiyodu) derken almadığı 50-100 binin fersah fersah fazlasını cebe indirip kulübüde bi o kadar borca sokuyo

50-100 bini milyon dolarlar için feda etmek,milyon dolarları 50-100 bin için feda etmekten daha doğru

zarara sokma rahatlığı olmadığını bilen yeteneksiz,çürük,çarık,reklamını yapmak için aday olan vasatlarda pasta büyükse yemek için sıraya giremeyecek

koşullu evet diyorum maaşlı ceoluğa,koşulumda gelir gelmez tüzüğü,hiçbir yönetim kendi döneminde zarar yapamaz,yaparsa öder şeklinde değiştirirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt