Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Ocaklı kim
Skoda TR yönetim kurulu başkanı. Lise tarafının önde gelenlerinden. İ.Kıraç'a yakınlığı var. Eşref Hamamcıoğlu'nun yerine aday olarak çıkarılır büyük ihtimalle. D.Ö ile de yakın arkadaş diye biliyorum. Terim'i seven iyi Galatasaraylı ama aynı zamanda o statükocuların başında geliyor. Bol eksileri ve artıları olan bir isim.

Burada da F.Altaylı'nın kaleme aldığı bir yazı var.

Başkan Dursun Özbek’in en önemli destekçisi ve akıl hocası Ahmet Yüce (Ocaklı), önceki gün Dursun Özbek’le bir görüşme yapmış ve “Tudor’u yollayalım, hemen seçime gidelim. Mayısı beklersek işler çok daha zor ve karışık bir hal alabilir. Bugün seçime gidersek muhalefet bu kadar kısa sürede aday çıkaramaz; çünkü onların hepsi mayısa hazırlanıyorlar. Sen de yönetimini yeniler, güçlendirir ve 3 yıl daha rahat edersin” demiş.

Yeni bir ekiple, başkanın sağlığı da el verecekse, neden olmasın.

kahreden-haber-7-kis-15e3ddacf795826d0c4d.jpeg

sağlığına bak birak bu isleri başkan

Albayrak'ı felan almaz inşallah
Ama Rodop'un dediğine göre Albayrak '' Ben başkanı satmam. Her zaman yanındayım '' gibi bir laf etmiş. Galiba o da listede olacak

İbra edileceğini sanmıyorum o yüzden başkan adayı da olamaz, zaten seçilemez de.

Harbiden genel kurul Dursun'u bile ibra etti başkanı ibra etmedi. Nasıl bir değerlendirme ölçütleri varsa insan hayret ediyor
Seçilmesi zor gözüküyor bu genel kurul ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt