Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğit Şardan da aday olabilirmiş Abdürrahim de yanındaymış. Eşref Hamamcıoğlu da aday olacakmış Cenk Soyer, Işın Bey dediler listesindeymiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

elmas clubhouse yayınında projelerden vs bahsetmıs diyorlar dinleyen varsa cıkar acıklamaları yakında

Yiğit Şırdan mı Şardan mı ne başkan olursa Terim ile birlikte olmalarına %0,01 ihtimal bile vermiyorum.

Son düzenleme:
"Taahhütnameyi asla imzalamayacağız"
Galatasaray olarak kimseden jest değil adalet istediklerini vurgulayan Elmas, kişisel kaygılarının asla Galatasaray'ın haklarını savunmanın önüne geçmeyeceğini söyledi. Elmas şöyle konuştu: Burada çok bağırmak değil doğru yerde doğru hamleleri yaparak haklı çıkmak ve istediğimizi yaptırmak önemli. Biz seçildiğimiz takdirde sezon başı lisans almak için kulüplerin imzalamak zorunda bırakıldığı taahhütnameyi federasyon tahkim kurulunu en üst yargı organı kabul eden taahhütnameyi imzalamayacağız. Çünkü bağımsız bir federasyonun bu organizasyonunun çalışmadığını ahbap çavuş ilişkisiyle tanıdığına göre veya ısmarlama kararlar alındığını düşünüyoruz. Baştan haksız olan bir organizasyon içinde yer alacak taahhütnameyi asla imzalamayacağız."

Ahmet ocaklı ile terim yakın dostmuş. Ayrıca ahmet ocaklı ile derin gs inan kıracın adayı olabilir olursa da seçilirmiş.

Isin sonunda 3 aday kalacak bana göre

Liselilerin adayi esref hamamcioglu

Papermoon tayfa’nin adayi Burak Elmas

Mevcut yönetim ve adnan polat destekli aday Yigit sardan

sanirim yeni baskanimiz Elmas olacak

Yiğit şardan kabul etmemiş deniyor ama.kabul ederse muhtemelen dostlukları sebebiyle haldun ustunel ve Hakan ustunberk gibi baba isimleri yanına alir

Ahmet Yüce Ocaklı girerse Hamamcı taca çıkar, onun yönetimine girer. O taraf Hamamcıyle girmez bence seçime çünkü kazanamazlar, herifi seven yok.

Şardan tarafı tüm muhalefeti toplayacak.

Elmas tarafı gibi hazırlık yapan da yok gibi.

Kolonyacı ile de Metin Öztürk birleşir. Kolonyacı lise tayfasına da katılabilri.

Son dakikada Fatinoğlu da açıklar adaylığını.

Ahmet Yüce Ocaklı seçimi kesin kazanır diyorlar. Sanırım tüm adaylar içinde en zengin olanı..

Ahmet ocakli aday olmayacak dedi Fatih altayli

Kesin aday olmayacak dedi hatta

Ahmet Yüce Ocaklı değil ama oğlu eski volebol şube sorumlumuz Ali Yüce yönetimlerde olabilir; ben Ahmet Yüce Ocaklının aday olacağını sanmıyorum...

Ahmet Yüce Ocaklı girerse Hamamcı taca çıkar, onun yönetimine girer. O taraf Hamamcıyle girmez bence seçime çünkü kazanamazlar, herifi seven yok.

Şardan tarafı tüm muhalefeti toplayacak.

Elmas tarafı gibi hazırlık yapan da yok gibi.

Kolonyacı ile de Metin Öztürk birleşir. Kolonyacı lise tayfasına da katılabilri.

Son dakikada Fatinoğlu da açıklar adaylığını.
Şardan aday olmayacak diyorlar ama aday olursa Burak elmasla kafa kafaya giderler birisi başkan olur ötekiler oy moy alamaz çünkü şardan aday olursa onun listeside ağır olur muhtemelen ama şu anda Burak elmas ekip olarak en hazır görünen

@nevzatdindar: "Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk arasında bir ittifak olabileceği konuşuluyor. Bu durumda kim başkan olacak, kim ikinci başkan olacak o tartışılıyor."

Yigit Şardan aday olup Hakan Ustunberk ve Haldun Ustunel listesine girecekse ilk is kapsamli bir kampanya ve Favre'yi filan ikna etmeye calissin.

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, görevini bırakacağını açıkladı. (Galatasaray Divan Kurulu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt