Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keramettin admin P.tesi başkanlık adaylığını aciklayacakmış deringsc kulislerinde duydum.

Vaadleri fena.

-U.a ile tüm ilişki kesilecek
-Avrupa standartlarında bir teknolojik antrenman tesisi.
-Redbull gibi bir firma ile bu tesisleri stad isim sponsorlugu karşılığında kafa kafaya takaslama görüsmesi devam etmekteymiş. Birde çatı tamamen şeffaf olacakmış, dış cephe icin de Ankara pavyonu gibi renkli örneği olan Allianz Arena varmış. Dış cepheye yapılacak LED aydınlatmalar ile dev bir reklam alanı olacakmış. Ha birde stad catisinin şeffaf camları aynı anda elektrik üretecekmiş.
-Terim sportif direktör, tamamen sistem takımı olabilcek bir alman hoca ile anlaşılmış.
-Antrenman tesisleri 2022 Eylül ayında bitecek, flora satılıp borçları kapatacaklarmış.

Divan Kurulu Başkanlık görevini bırakan Eşref Hamamcıoğlu: "Galatasaray başkanlığı için projelerim olduğunu beyan etmek istiyorum."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Divan Kurulu Başkanlık görevini bırakan Eşref Hamamcıoğlu: "Galatasaray başkanlığı için projelerim olduğunu beyan etmek istiyorum."

220px-Esref_Hamamcioglu_profile_image.jpg

Bu Yonetim GS menfaatlerini koruyamiyor. Gelecek yönetim ne yapar bilmem. Fatih Terimi de tutmayacak bir yönetim gelmeli. Sanirsam öyle birsey olmayacak.

Eşref gölge etmesin yeter. Şu ana dek o makamı hak eden bir aday çıkmadı.

Kimleri yanına alacak acaba ?

Nerede açıkladı bu arada
Twitter'a düştü ama kaynak yok

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray başkanlığına aday olabileceğini açıkladı!

"Seçim tarihi belli olduğu zaman görev verilmesi halinde bu görevden kaçınmayacağımı ve çalışmalar içinde olduğumu beyan ederim."

adamın seçim açıklaması bile ben 3.'lüğe aboneyim diye bağırıyor.

Hamamcıoğlu ✅
Elmas ✅
M.Öztürk ✅
T.Hunca ✅

M.Cengiz 🤔
A.Y.Ocaklı 🤔
Y.Şardan 🤔

Ozan Korkut nerelerde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt