Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit sardan aday olursa kazanir
Listesine bağlı denildiği gibi Hakan Üstünberk gibi isimler olursa listesinde kazanır ama ben böyle isimlerin listesinde olacağını düşünmüyorum aday olacağını da düşünmüyorum olacak olursa açıklanırdı şimdiye. Bu arada Burak Elmas'tan Muhtar Kent hamlesi de bekliyorum belki şirketin yönetiminde olacağı gibi bir durum olabilir.

Seçim kazanmak için o ekibi toplayamazsın.

Tek başına Işıtan Gün zaten oldukça değerli bir insan, uzak durur geriye çekilir, gerçek hayatta FM oynamaya devam ederdi adam.

Ha bazılarının amacı reklam kesinlikle de kaç tane sözde aday var hala çıkıp konuşan bile olmadı.

eşref lafı gevelemeyi bırakıp resmen aday olduğu an başkan zaten yav, birileri yalandan da olsa çalışırken takdir edelim.

Burak elmasin listesi gayet güçlü ama kan emici fosil hamamı görünce yiğit şardan keşke aday olsa diyorum hepsini silip süpürür

Seçim kazanmak için o ekibi toplayamazsın.

Tek başına Işıtan Gün zaten oldukça değerli bir insan, uzak durur geriye çekilir, gerçek hayatta FM oynamaya devam ederdi adam.

Ha bazılarının amacı reklam kesinlikle de kaç tane sözde aday var hala çıkıp konuşan bile olmadı.

Zaten Burak Elmas'a rağmen, Işıtan Gün gibi isimler yüzünden soğuk bakmıyorum ekibe. Ama bazen oluyor, adam bakıyor kendisine vaat edilen ortam yok basıp istifayı gidiyor. Günün sonunda Mustafa Cengiz gibi 3 kişiyle yönetmeye kalkarsa daha berbat olabilir endişem.

Burak elmas bence liseninde ciddi oyunu alacak arkasında hem Faruk süren hem Mehmet Cansun hemde şimdi doğruysa Alp Yalman var
Ayrıca en önemlisi aylardır adam hazırlık yapan herşeyi planlı projeli tek aday egeegr yüksek katılım olursa elmas seçilebilir

Burak elmas bence liseninde ciddi oyunu alacak arkasında hem Faruk süren hem Mehmet Cansun hemde şimdi doğruysa Alp Yalman var
Ayrıca en önemlisi aylardır adam hazırlık yapan herşeyi planlı projeli tek aday egeegr yüksek katılım olursa elmas seçilebilir
Listesinde Polat Bengiserğ'te var Galatasaraylılar derneği başkanlığını 6 yıl yapmış adam onunda bir potansiyeli vardır.

Alp Yalman ve Adnan Polat hep beraber hareket etmediler mi? O zaman Yigit Sardan aday olmaz gibi

Burak Elmas gümbür gümbür geliyor diyebilir miyiz

Bu adam kesin çekilir yarıştan

Alp Yalman ve Adnan Polat hep beraber hareket etmediler mi? O zaman Yigit Sardan aday olmaz gibi
1 kere beraber hareket ettiler Duygun Yarsuvat'a karşı kaybetmişlerdi. Yalman aday olup Polat desteklemişti diye bekliyorum. Yiğit AŞrdan aday olmaz birisinin listesinde de olabilir.

Şu anda en ciddi hazırlanan adaylar Burak Elmas ve Metin Öztürk gibi gözüküyor. Burak Elmas listesinden dolayı önde gözüküyor.

2000 kisi ile baskan seçip kendilerine camia falan diyorlar ya kopuyorum :) fatih terim olmasa ts kadar olamazsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt