Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.565
- 23.966
- 2.473
İyi hamle gibi şu anda seçilmesi en kuvvetli aday.
Ekibi güzel ama umarım salt seçim kazanmak için kurulmuş bir ekip değildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi hamle gibi şu anda seçilmesi en kuvvetli aday.
Listesine bağlı denildiği gibi Hakan Üstünberk gibi isimler olursa listesinde kazanır ama ben böyle isimlerin listesinde olacağını düşünmüyorum aday olacağını da düşünmüyorum olacak olursa açıklanırdı şimdiye. Bu arada Burak Elmas'tan Muhtar Kent hamlesi de bekliyorum belki şirketin yönetiminde olacağı gibi bir durum olabilir.Yigit sardan aday olursa kazanir
Sadece seçim kazanmak için kurulan bir liste değil gibi.Ekibi güzel ama umarım salt seçim kazanmak için kurulmuş bir ekip değildir.
Seçim kazanmak için o ekibi toplayamazsın.
Tek başına Işıtan Gün zaten oldukça değerli bir insan, uzak durur geriye çekilir, gerçek hayatta FM oynamaya devam ederdi adam.
Ha bazılarının amacı reklam kesinlikle de kaç tane sözde aday var hala çıkıp konuşan bile olmadı.
Listesinde Polat Bengiserğ'te var Galatasaraylılar derneği başkanlığını 6 yıl yapmış adam onunda bir potansiyeli vardır.Burak elmas bence liseninde ciddi oyunu alacak arkasında hem Faruk süren hem Mehmet Cansun hemde şimdi doğruysa Alp Yalman var
Ayrıca en önemlisi aylardır adam hazırlık yapan herşeyi planlı projeli tek aday egeegr yüksek katılım olursa elmas seçilebilir
1 kere beraber hareket ettiler Duygun Yarsuvat'a karşı kaybetmişlerdi. Yalman aday olup Polat desteklemişti diye bekliyorum. Yiğit AŞrdan aday olmaz birisinin listesinde de olabilir.Alp Yalman ve Adnan Polat hep beraber hareket etmediler mi? O zaman Yigit Sardan aday olmaz gibi
Bu adam kesin çekilir yarıştan