Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz başkan apoyu dehledigine gore desteğimiz kendisiyledir.

Yiğit Şardan ismi beni heyecanlandırır. Keşke Haldun Üstünel'i felan yanına alıp o girse seçime

Şaka maka aponun listesi güzel, elmasın yerine apo seçilse daha iyi olur dürüst filan arka plandan işi yürütür.

Ama bunları geçelim en iyi seçenek cengizin devam etmesi

Bu adaylar arasında kendisine güvenmesem de listesi nedeniyle Burak Elmas derim. Ama hala umudum seçim olacağı ve seçim tarihi tam belli olunca daha güçlü bir aday çıkacağı ve bazı adaylarında onun lehine çekileceğini düşünüyorum. Mesela Yiğit Şardan adaylığı, Ahmet Yüce Ocaklı'da olası bir aday ki olursa sanırım ciddi isimler listesinde olur ve seçilir gibi, kendisini tanımam ama hakkında yazılanlar ekonomik olarak ve camia içinde de bir hayli güçlü olduğu intibası uyandırdı bende.

Apo'nun listesinde yer alan adamin aklindan süphe ederim demistim ama daha da öteye gideyim olur da bu yalaka herif gercekten aday olursa ona oy veren Galatasaray üyelerinin aklindan ve özellikle Galatasarayliligindan süphe ederim.

Galatasaray baskanligina muhtarlik bile yapamayacak adamin aday olmasi konusuluyor. Ben böyle bir rezillik görmedim.

Allah yazdiysa bozsun olur da bu beceriksiz herif gercekten baskan secilirse artik her konusmasinda malum sahislara tesekkür ede ede ölür.

başkan adayım en fazla lobisi parası olandır vizyon felan boş filtreleme olacaktır

Albayrak'ın adını birkaç yerde duydum büyük ihtimal doğrudur. Haldun Üstünel'in listesinde olacağını birisi daha yazmıştı

Genel bakınca Burak Elmas'ın listesi çok iyi duruyor ama adama güvenemedik bir türlü işte
Albayrak muhtemelen bir ekibe yanlamak için yem atıyor ortaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt