Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemerburgaz projesinden sonra buda çok güzle bir proje birde tanınmış markalarda indirim falan sağlarsa anlaşılan sponsolarla(Nike vb.), netfliv, spotify gibi şeylerde de indirim sağlarsa gayet kullanışlı olur. Açıklanan projeler çok iyi Burak Elmas ve yönetiminin.

Bosbos isler taraftar ve uye diye ayiriyor bizleri. ac üyeliği herkes parasini versin uye olsun

Bosbos isler taraftar ve uye diye ayiriyor bizleri. ac üyeliği herkes parasini versin uye olsun
üyelik bencede açılmalı ama şikecılerdeki gibi it kopuk herkese degil fenerdeki üye profili alayı geneli çapsız maganda tipler yada iq seviyesi moronlar

bizde bencede esnetilmeli daha cok üye almalıyız ama işte yönetim karar veremiyor buna yetki tamamen genel kurulda

1. Stad isim sponsorluğu
2. Formadaki bıkkınlık veren minor markalar ve komik yıllık gelir miktarları
3. Birilerine yalakalık yapıcam diye takımın ve kulübün hakkını arayamayan, galibiyette mobeseye bile konuşan mağlubiyette marsa tek kişilik bilet alan yönetici tayfa
4. Ego zehirlenmesi yaşamayacak başkan

Şu 4 konuyu halledecek kim olursa gelsin

Metin Öztürk’ün aciklamalarini dinledim de dogru seyler söylemis Ama gerceklesmesi bana göre hayal

Stad sponsorlugundan 250 milyon tl gelecekmis ve daha sonra florya’nin bize ait olan kismini devlete 750 milyon tl’ye satilacagi ve 1 milyar tl’nin tamami banka borcuna gidecek kulup rahatlayacak Diyor

Florya’yi satinca kemerburgaz’a tesis yapilmasi gerekiyor ve Ona da dogal olarak para lazim,Kendi imkanlarimizla yapacagiz Diyor metin Ozturk Ama bu mumkun degil anlattigi gibi kullanacaksa sponsor ve florya satisindan gelen parayi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok abi ben bu takıma adam akıllı bir başkanın geleceğine hiç ihtimal vermiyorum artık eski başkanlarda olduğu gibi ilk bir iki yıl göz boyama ile şampiyon yapar takımı ondan sonraki 2 sezon arkasında enkaz bırakarak kaçar ve 3 yıl sonra tekrar yeni başkan kim olacak anketleri düzenleriz bu her 3 yılda bir istisnasız kendini devri daim eder hiç düzelmez nasıl ki her sezon 10 oyuncu gönderip 10 oyuncu almaya çalışıyorsak bir türlü kemik kadroyu kuramıyorsak başkanda da bu böyle olur

Vay anasini burak elmasin papara kart olayi seksiymiş

Metin Öztürk: "Haziranda hocamızla konuşacağız. Kendisi devam etmek isterse, 'Bu kulüp senin kıymetini bazen bildi, bazen bilmedi. Galatasaray'a kattıkların var ama senin de Galatasaray'a borcun var. Bu 3 yıl içinde bize bir yerli hoca armağan et.' diyeceğiz."

Metin Öztürk’ün aciklamalarini dinledim de dogru seyler söylemis Ama gerceklesmesi bana göre hayal

Stad sponsorlugundan 250 milyon tl gelecekmis ve daha sonra florya’nin bize ait olan kismini devlete 750 milyon tl’ye satilacagi ve 1 milyar tl’nin tamami banka borcuna gidecek kulup rahatlayacak Diyor

Florya’yi satinca kemerburgaz’a tesis yapilmasi gerekiyor ve Ona da dogal olarak para lazim,Kendi imkanlarimizla yapacagiz Diyor metin Ozturk Ama bu mumkun degil anlattigi gibi kullanacaksa sponsor ve florya satisindan gelen parayi
Kemerburgaz'a yapılacak yer için kendi imkanları dediği yönetimi ve kendisi verecekmiş parayı, Kemerburgaz'a 4 saha 1 tanede dinlenme yeri yapılacakmış onun projesinde buda çok para tutmaz diye düşünüyorum. Stad sponsorluğundan gelecek 250 milyon TL de yıllık değil 5 yıllık toplam para yani yıllık 50 milyon TL. Bana göre gerek stad sponsorluğundan hedeflenen gelir gerekse Kemerburgaz için planlanan tesis(4 saha+ 1 dinlenme yeri) yetersiz geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt