Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan keyfine göre seçim iptal edebilir mi ya bence saçma. O zaman bir başkan görev süresi dolacağı zaman seçimi iptal etsin ben başkanlığa devam ediyorum desin öyle saçma şey mi olur. Bence bu karardan bişey çıkmaz eğer yasaklanmazsa seçim yapılır 29'unda neye göre iptal edecek.

Burada açıkça kurnazlık var.Seçimi ertelemek makul olabilirdi (3-5 hafta);bu şartlarda aday olan ve çalışan kişiler cumaya kadar liste verip yarışabilecekti.
İptal etmek ise bütün bu çalışmaları taca çıkaran, kendisi için zaman kazanmaya çalışan,uçuk açık bir tarih olduğu için de keyfe keder alınmış bir karar olmuş.Ayip valla.

Ulan İstanbul'da oynanacak olan şampiyonlar ligi finali için 25 bin kişinin seyirci olarak o da çoğu yurtdışından gelen seyircilerin alınacağı aciklanmisken Galatasaray seçimi için 8.500 kişiye mi yasak gelecek Mustafa Cengiz kıvırıyor

Taraftarın isteğiyle gelen, taraftardan en çok destek alan başkan olan ilk 2 senesinde 2 şampiyonluk kazanan, "İSTENMEZSEM, YUHLANIRSAM GİDERİM" diyen birisinin, gitmemek için seçim iptal eder hale gelmesi cidden içler acısı. Mustafa Cengiz 'e hastalığından dolayı Allah' tan şifalar diliyorum. Ama sanırım hastalığı kendisinin psikolojisini bozmuş. Böyle gözü dönmüş bir şekle nasıl geldi acaba.

Derin Galatasaray mıdır, liseliler midir, Galatasaray'ın büyükleri midir kimlerse bir an önce çıkıp duruma el atmalıdırlar. Bu seçimin iptali gelecek sezonun çöpe atılması demek. 2 sene şampiyon olamamış bir Galatasaray için önümüzdeki sene kesin şampiyonluk kazanılması gereken senedir. Acilen gerekli olan yapılmalıdır. Yönetiminde ben Galatasaraylıyım diyen kim varsa derhal istifa etmeli ve gerekirse başkanlığı düşürmelidirler.

Ayrıca başkan inşallah seçimden sonra ihraç edilir. Bu da benim şahsi düşüncem /temennim.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz acaba mevcut adayları Burak elmas ve metini beğenmedi de biraz daha zaman kazandırmak ve daha iyi bir adayın çıkmasi için mi erteledi seçimleri

Tüzükte yazan seçim tarihinde görevleri bitmiş oluyor yani şu an hukuksuz bir iş yaptilar divan istediği an ihraç edebilir

Devletle bi alakası yok ki bu karar mc nin. Devlet mi yapma demiş
Bir yerden onay çıkmamıştır illaki bir engel vardır. Hadi başkan ettim dedi tüm yönetim kurulu onaylamadan bu iş nasıl olabilir.
Böyle bir aptalliga imza atmak için çıldırmış olmalilar.
Tüzük diye birşey var adamın aklını alirlar.

Yönetim kurulundan bazı isimler yokken kendi kendilerine karar almışlar
Bunun gece yarısı kararnamelerinden ne farkı kaldı şimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt