Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada devam edicem lafi yok, sozlesmeye sadik olmak zorundayiz diyor, digerleri gibi floryanin anahtarini teslim ederim demiyor.

Sozlesme de 31 mayista bitiyor ! Dogrudan FT ile calismiycam deyip oyunu dusurtmuyor.

Akılcı taktik.
Cenk Ergüne şubeyi bırakacak , planı projesi olmayan heriften medet ummak da büyük çaresizlik.

Hocayla filan yolları ayıracağından da çok emin olma derim.

Ki ne yapacağını muhtemelen kendi de bilmiyor, doğaçlama birşeyler yapar anca gelince.

Hani divan kurulu aciklama yapmisti secim zamaninda yapilacak erteleme yok diye?

Cenk Ergüne şubeyi bırakacak , planı projesi olmayan heriften medet ummak da büyük çaresizlik.

Hocayla filan yolları ayıracağından da çok emin olma derim.

Ki ne yapacağını muhtemelen kendi de bilmiyor, doğaçlama birşeyler yapar anca gelince.

Valla emin degilim zaten ama Terime en uzak gozuken aday benim icin su an en makbul aday.

Bize 1 tl lik oyuncu alip onu 2 tl lik oyuncu yapacak teknik adam lazim, 5 tlik oyuncu aldirip onu 1 tl lik adam yapacak teknik adam bizi sadece daha buyuk borca surukler, bkz. Fatih Terim!

Bu sartlarda fatih hoca giderse, bu sezonki gibi yaris da bile olamayiz. Yok secim olacakda yok yeni t.direktör gelecekte transferler olacakta. Avrupayi bi unutalim. Ligi de gelen t.direktör cözene kadar havluyu atariz

opsiyon bi an önce devreye girmeli,önümüzdeki hafta bu iş netleşir bence.bir sezon daha kaybedemeyiz

bazı arkadaşlar fatih hoca düşmanlıgından saglıklı düşünemiyorlar bende nerdeyse hergun eleştirdim ama düşmanlık ayrı birşey

yabancı teknik direktör hayalleri boşuna kurmayın kimi getirirsenız getirin yabancıyla biz yapamıyoruz tek tük istisnalar haric olmuyor yabancı demek yerıne okan desenız yine anlarım

yabancı hoca için futbolun taraftarın camianın sabır kapasitesi yüksek olması lazım

en basit örnegi 8jk 11 12 kişiyle sampiyon oldular yabancı hoca olsa iddia ediyorum 4e bile giremezlerdi

Bu sartlarda fatih hoca giderse, bu sezonki gibi yaris da bile olamayiz. Yok secim olacakda yok yeni t.direktör gelecekte transferler olacakta. Avrupayi bi unutalim. Ligi de gelen t.direktör cözene kadar havluyu atariz

2 senedir o meshur "ligi bilen teknik adam" palavrasi ile 50 milyon maasli kadrolarimizla 20 milyon maasli kadrolara karsi havlu atiyoruz zaten!!

bazı arkadaşlar fatih hoca düşmanlıgından saglıklı düşünemiyorlar bende nerdeyse hergun eleştirdim ama düşmanlık ayrı birşey

yabancı teknik direktör hayalleri boşuna kurmayın kimi getirirsenız getirin yabancıyla biz yapamıyoruz tek tük istisnalar haric olmuyor yabancı demek yerıne okan desenız yine anlarım

yabancı hoca için futbolun taraftarın camianın sabır kapasitesi yüksek olması lazım

en basit örnegi 8jk 11 12 kişiyle sampiyon oldular yabancı hoca olsa iddia ediyorum 4e bile giremezlerdi

tek tük istisna mı

daha az ve kısa süre çalışmalarına rağmen 22 şampiyonluğun 10 tanesi yabancı hocayla

yerli olarak da zaten sadece terim 8 şampiyonluk almış

daha yakın zamanda süre olarak yerlilerden çok çok kısa çalışmalarına rağmen lucescu gerets kalli filan şampiyon oldu

önüne gelen yabancı hocayı değil de doğru hocayı getirirsen yerliden çok çok daha fazla katkı verir yabancı

yerli getireceksek hiç gerek yok terimden iyisini bulamayız

Hafta ici yapsinlar secimi nedir yani ilaki hafta sonu mu olmasi gerek? Görende oy hakki olan insanlar tarlada calisiyor zamanlari yok da secime gelemez durumu var gitsinler acik havada stad da yapsinlar secimi

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seçimlerin yer ve zamanını oturma düzenini bırak, çay kahve ne dağıtalacak onu bile belirleyen saçma sapan bir tüzüğümüz var.

cengiz denilen adam olayı şahsileştirdi ve kin gütmeye başladı kendisinin ibra edilmeyecegini bildigi icin siz bana bunları yaparsanız bende gider ayak sizi süründürürüm diyor işin özeti bu

2 senedir o meshur "ligi bilen teknik adam" palavrasi ile 50 milyon maasli kadrolarimizla 20 milyon maasli kadrolara karsi havlu atiyoruz zaten!!
Her yerde aynı şeyleri yazma artık yav, doğru olsa gam yemicem.

2 gol averajına gitmiş şampiyonluk yok havluymuş yok 50ye 20ymiş

Ne bizimki 50 ne de onlarınki 20.

Gören de tüm takım sene boyunca sağlamdı sanacak, bir ton sakatlık ve covid yaşadk.

Tjk iki sakatlık yaşayınca dağıttı kendini, 3 haftada 6 puandan şampiyonluk veriyordu az kalsın.

Yav koskoca kulüp üyeleri için özel izin alamıyor mu? Bu ne saçmalık? Hafta sonuna getirsinler seçimi. Sokaktaki insan sayısı azken, oyunu kullanıp geri dönsünler.

Haziran sonu beklenirse 1 sezon daha kaybolur. Haziran ilk haftası seçim olmalı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her yerde aynı şeyleri yazma artık yav, doğru olsa gam yemicem.

2 gol averajına gitmiş şampiyonluk yok havluymuş yok 50ye 20ymiş

Ne bizimki 50 ne de onlarınki 20.

Gören de tüm takım sene boyunca sağlamdı sanacak, bir ton sakatlık ve covid yaşadk.

Tjk iki sakatlık yaşayınca dağıttı kendini, 3 haftada 6 puandan şampiyonluk veriyordu az kalsın.
Dün öğleden beri 1 saat uyku uyumadım admirim.Kelle istiyoruz kelleee!!!!!!!!!!!!!

Dün öğleden beri 1 saat uyku uyumadım admirim.Kelle istiyoruz kelleee!!!!!!!!!!!!!
Kasmayın yav bu kadar

Olmuşla ölmüşün çaresi yok.

Ortada yönetim yokken, hocanın ve oyuncuların kafası gidikken iyi bile geldik şu noktaya.

Fb’de de seçim vardı galiba yakında. Onlara izin çıkar seçim yaparlar ama bize çıkmaz.

Tıpkı dün akşam Göztepe stadına bjk’lileri doldurup İstanbulda arenaya giden tüm yolları kapattıkları gibi. Yasaklar sadece bizim için var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt